Niye boyleyim :(

Aşk olmayınca tabi herşey daha sıkıcı Ama iş çok önemli, işsiz kalmazsınız umarım, Allah yardımcınız olsun.

Egitim fakultesindeysen eger formasyon derdin olmayacak yavas yavas calismaya baslarsin bu sene canim.Dersanede etut ogretmenligi yapabilirsin bu sene part time
eğitimdeyim evet ama dersanede çalışmak şu an için korkutuyor beni yeterli olamam diye. biliyorsun prof olacak gibi eğitim veriyorlar bize ama çocuklara öğretecek bişey vermiyorlar

Haklisin canim.Cogu bos bilgi cidden

ben ingilizce ogretmenligi okuyorum, derslerimizin seviyesi bayagi yuksek.. bu kdr agir ve derin konular isledikten snra cocuklara gidip this is a pencil i ogretmek de can skci olur gercekten.. umarim ogrencilerime daha fazlasini verebilirim..

ben ingilizce ogretmenligi okuyorum, derslerimizin seviyesi bayagi yuksek.. bu kdr agir ve derin konular isledikten snra cocuklara gidip this is a pencil i ogretmek de can skci olur gercekten.. umarim ogrencilerime daha fazlasini verebilirim..
Iste canim onemli olan ogrencilerin o verecegin bilgileri alabilme kapasitesi.Eger o kapasite yoksa onlarin gozunde anlattigindan hic bir sey anlasilmayan bir ogretmen oluyorsun.Mesela ben de osmanlica gostermek ya da kiril harfli bi metni okutmak isterdim sadece redif kafiye gostermek degil :/

Depresyona giriyorsun dikkat!!!

Spora başlayın? Puzzle yapın? Biraz kafanızı rahatlatın. Bende kpss ye girdim, üstelik mezun durumda dersaneye gidip hazırlandım ve hiç beklediğim gibi geçmedi. (Bu sene çok acı şeyler yaşadım. Evliliğin getirdiği sorumluluklar ağır geldi, eşimle sürekli tartışmalarımız oldu, evliliğin rayına oturma süreci diyelim... Babamı kaybettim... Benim içim travma oldu adeta... ) Yine de pes etmedim... Bence sizde pes etmeyin, bu sene bir daha hazırlanırsınız, insanlar yıllarca atama bekliyor. Ama önce moralinizi düzeltin. Allah sağlık versin de gerisi kolay inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…