Bence biraz kıskançlık. Çünkü bizim ülkede kadın kadına iyilik yapmak için değil kötülük yapmak için konuşur.Size katılmıyorum. Okumak sadece çalışmak için olmak zorunda değil. Pekâlâ çalışmak istemeyebilir. Bu kişinin kendi özgürlüdür. Sorgulamak kimsenin haddine değildir. Önemli olan ihtiyaç duyduğunda yani ihtiyacı olduğu zaman çalışacak bir mesleği elinde olsun bana göre yeterli. Çalışmak istemek kadar istememek de normal yani. Ne meraklı insanımız var ya. Bunlar hep işsizlikten
Yaaaa hahahahaha of :))Gittim geldim kurbanı yarı ettim , içerik aynısen kimsin ki ? sen kimsin ki ? unutuyor mu acaba herkese sen kimsin ki diyor bunu en çok söyleyen kimdir acaba? bu arada ben burada hayvanı parçalarken çalıştığım bakanlık ne yapıyor acaba bensiz nasıl ilerleyecek işler ( izin aldım bayram sonrası 2 hafta ) aklım işte yarın ölüdenizde yüzerken yukardaki arkadaş gibi masamdaki dosyalar için ağlayacağım. Ne tatilim tatil ne kurbanım kurban hem çalışıyorum hem kasaplık yapıyorum çalışmasaydım ev hanımı olsaydım böyle miydi? kocamın otomatik olarak aylık geliri +100.000 olurdu bende şu an brunch yapıyordum. Cidden berbat bir hayatım var
Bizim enstitü müdürünü aklıma getirdiniz. Adam cayır cayır foto paylaşıyor Marmaris'tenGittim geldim kurbanı yarı ettim , içerik aynısen kimsin ki ? sen kimsin ki ? unutuyor mu acaba herkese sen kimsin ki diyor bunu en çok söyleyen kimdir acaba? bu arada ben burada hayvanı parçalarken çalıştığım bakanlık ne yapıyor acaba bensiz nasıl ilerleyecek işler ( izin aldım bayram sonrası 2 hafta ) aklım işte yarın ölüdenizde yüzerken yukardaki arkadaş gibi masamdaki dosyalar için ağlayacağım. Ne tatilim tatil ne kurbanım kurban hem çalışıyorum hem kasaplık yapıyorum çalışmasaydım ev hanımı olsaydım böyle miydi? kocamın otomatik olarak aylık geliri +100.000 olurdu bende şu an brunch yapıyordum. Cidden berbat bir hayatım var
herkesin dusuncesi kendine, cirkin diye nitelendiremezsiniz. Muhakkak herkesin kendi tercihi ancak toplumun geri kalma sebeplerinden biri de kadinlarin erkek egemenligini kabul etmesidir. Umarim bunun degerini kendi hayatinizda tecrube etmek zorunda kalmazsiniz.Çok çirkin bir düşünce ... Eşiyle mutlu mesutsa bunlaf nasıl bir laf kocaya yaşlanmak??? Nikahlı eşi tabii yaslanabilir paşa gönül bu! Nikahsız hayat surenlere dersiniz bu kelimeleri.
İnsanın kendi kazancı kendi ekonomik özgürlüğü anlamına geliyor zaten. Eşten ya da aileden bağımsız.Ekonomik özgürlük tabii ki çok önemliBen maddi durumu iyi olan bir aileden geliyorum. Eşimin de benim de durumumuz iyi. Ben çalışmasam bile eşimin maaşı ile iyi yaşarız ama bir lira fazla olsa bile bir lira bir liradır. Ben öyle bakıyorum olaya.
Ben konunun ilk başında da yazdım. Mesleğimi çok sevdiğim için çalışıyorum. Eğer sevmediğim bir işim olsaydı belki ben de çalışmak kölelik derdim ama şu an için hayır. İşini sevmeyenler başka bir yol bulurlar inşallah.İnsanın kendi kazancı kendi ekonomik özgürlüğü anlamına geliyor zaten. Eşten ya da aileden bağımsız.
Bende şöyle bakıyorum. O levela bizde yeni geçtik şükür. Sizin durumunuzdaki gibi maddi sıkıntı ve stres olmadan çalışmak en keyiflisi.
o sizin gorusunuz tabii. Herkes istedigini yapmakta ozgur muhakkak. Merakli insanlara konu sahibi burada verdigi cevabi verebilir, konj anlamsiz. Kadin olarak kendi ayaklarinin uzerinde durmasinin onemini tum kadinlarin anlamasi gerekir ki toplum ileri gidebilsin. Hergun haberlerde neler goruyoruz, ekonomik ozgurlugu olmayan kadinin maalesef diger ozgurlukleri de olmuyor.Size katılmıyorum. Okumak sadece çalışmak için olmak zorunda değil. Pekâlâ çalışmak istemeyebilir. Bu kişinin kendi özgürlüdür. Sorgulamak kimsenin haddine değildir. Önemli olan ihtiyaç duyduğunda yani ihtiyacı olduğu zaman çalışacak bir mesleği elinde olsun bana göre yeterli. Çalışmak istemek kadar istememek de normal yani. Ne meraklı insanımız var ya. Bunlar hep işsizlikten
Şimdi arkadaşlar ben bazı soruları duymaktan çok sıkılıyorum artık. Okulum bitti, evlendim. Mezun olan herkes çalışmak zorunda mı ? Bide sanki işler tek tek kapıda yığılmış beni bekliyor da ben girmiyorum. Öyle bir soruyorlar ki... Bana böyle soranların kendi hayatlarıda ortada... çalışıp çalışmamak kişinin kendi tercihi veya şartlarından kaynaklı bir durum değil midir ? Ben kendi bölümümle ilgili bazı sıkıntılar yaşamıştım sonra soğumuştum falan şimdi mutluyum yani bu konuda bir sıkıntım yok, şuan çalışma düşüncem de yok, farklı düşüncelerim var. Bu ve buna benzer başka konularda insanlar neden böyle üstüne vazife olmayan şeyleri şak diye suratına söyleyebiliyor. Hiç okumayan ve çalışmayan biri bile diyebiliyor. Hatta sen okudunda ne oldu diye dalga geçen bile oldu. Bende mi bir sıkıntı var acaba. Nasıl cevap vermeliyim böyle sorulara ?
Konu her ne olursa olsun insanlar sorulmadan, fikirlerini söylememeyi öğrenmeli bu toplumda. Hayır, sana sordum mu da benim tercihim hayatım, hakkında fikrini beyan ediyorsun! Ne münasebet! Sadece çalışmamak da değil bu çocuk sahibi olmak, evlenmek, ev almak vs. liste gittikçe uzar. Herkesin ne çok aklı varmış da karşısındakine veriyor. HadsizlikAvukatim, daha mezun olmadan evlendim. Stajimi mecburiyet icabı yaptım. Esim de avukat. O zamanlar iyi bir buroda çalışıyordu. Sonra kendi ofisini açtı. E madem bizim yerimiz, ben de çalışayım dedim.
Ama hic adapte olamadım. Kavga eder gibi yaşamak benim tarzım değil. Dayanamıyorum o koşturmaya, o hırsa. Eşim de pek istemiyordu çalışmamı ama kendi kararimi kendim vereyim istedi.
Hamilelik de araya girince, stresten catlamayayim diye yavas yavas azalttım ve tamamen bıraktım.
Herkes tepkili bu konuda. Özellikle meslegimi bilenler. Evet emek verdim, verdigim emegi ben bilmiyor veya dusunmuyor olabilir miyim? Kendi iyiligimi uzak bi akrabadan, bi komsu teyzeden daha iyi düşünmüyor olabilir miyim?
Tercihim bu, bitti.. Kimseye laf anlatmıyorum. Burada bile yorumlarda çalışmıyorum deyince yadirganiyorum
Bir de çok zengin olduğunu iddia edip erken tatil paketi alıp, para gitmesin diye göl kenarında kahvaltı edip, tuvalet kağıdı pahalılığından dem vuranlar var.o sizin gorusunuz tabii. Herkes istedigini yapmakta ozgur muhakkak. Merakli insanlara konu sahibi burada verdigi cevabi verebilir, konj anlamsiz. Kadin olarak kendi ayaklarinin uzerinde durmasinin onemini tum kadinlarin anlamasi gerekir ki toplum ileri gidebilsin. Hergun haberlerde neler goruyoruz, ekonomik ozgurlugu olmayan kadinin maalesef diger ozgurlukleri de olmuyor.
Dedikodu kokusu alıyorum ahahahahaha kim bu bizim Bihter miBir de çok zengin olduğunu iddia edip erken tatil paketi alıp, para gitmesin diye göl kenarında kahvaltı edip, tuvalet kağıdı pahalılığından dem vuranlar var.Ama onlar köle değil ay önemli olan o. Biz ise ekonomik özgürlük sayesinde köleyiz Kafalar pırıl pırıl vallahi.
Siz didiklediniz. Ha bu arada erken rezervasyondan aldığınız tatil paketi ile mutluluklar ve evet tuvalet kağıdı pahalı ve evet göl kenarında kahvaltı da edilebilir. Zengin olup, kölelerin halinden anladığınız için çok minnettarız majesteleriBana ne yahu sizin yeğeninizin çevirdiği kitaptan.... Çokta umurumdaydı yani...
Ben kimseyi ifşalamamDedikodu kokusu alıyorum ahahahahaha kim bu bizim Bihter mi
Siz didiklediniz. Ha bu arada erken rezervasyondan aldığınız tatil paketi ile mutluluklar ve evet tuvalet kağıdı pahalı ve evet göl kenarında kahvaltı da edilebilir. Zengin olup, kölelerin halinden anladığınız için çok minnettarız majesteleriHa bu arada kaç ay ödeyeceksiniz tatil paketini? Hayır yani söyleyin de fakirlerde nemalansın Yazık, günahtır.
offf bayılıyorum dısardan nihal icerden feriha gibi takılıp emirgillere kanca takmaya calısan hemcinslerimeBen kimseyi ifşalamamhem ayrıca da denk geldi. Ne yapsaydım yani vallahi ben hakimim suçsuz hanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?