Niye çalışmıyorsun çalışsana

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende okul bitince evlenmistim. Sanki evlenen insanların diplomalari iptal ediliyomus gibi davranmaya baslamisti cevremdeki cok bilmisler. "Ay sende okudun kaldı öyle calışmazsinda artik bosa gitti o kadar emek" gibi laflar duyuyordum sürekli. Hepsinin ortak özelligide ilkokul mezunu olmalari ve hayatlari boyunca bir tek gün bile calismamis olmaları. Sinir oluyordum dedigin gibi herkes calismak zorunda degil. İşe başlayınca sustular anca

Bence biraz kıskançlık. Çünkü bizim ülkede kadın kadına iyilik yapmak için değil kötülük yapmak için konuşur.

Gittim geldim kurbanı yarı ettim , içerik aynı sen kimsin ki ? sen kimsin ki ? unutuyor mu acaba herkese sen kimsin ki diyor bunu en çok söyleyen kimdir acaba? bu arada ben burada hayvanı parçalarken çalıştığım bakanlık ne yapıyor acaba bensiz nasıl ilerleyecek işler ( izin aldım bayram sonrası 2 hafta ) aklım işte yarın ölüdenizde yüzerken yukardaki arkadaş gibi masamdaki dosyalar için ağlayacağım. Ne tatilim tatil ne kurbanım kurban hem çalışıyorum hem kasaplık yapıyorum çalışmasaydım ev hanımı olsaydım böyle miydi? kocamın otomatik olarak aylık geliri +100.000 olurdu bende şu an brunch yapıyordum. Cidden berbat bir hayatım var

İster çalışırsınız ister çalışmazsınız sizin bileceğiniz iş ama kadın kendi ayakları üstünde durmalı bence. İş bulamıyorsunuzdur o ayrı ama bu bir tercihse benim fikrim kadının çalışması yönünde.

Yaaaa hahahahaha of :))

Bizim enstitü müdürünü aklıma getirdiniz. Adam cayır cayır foto paylaşıyor Marmaris'ten Ah ah korona olmasıydı ve çocuğum küçük olmasaydı ben bilirdim ona yapacağımı

Çok çirkin bir düşünce ... Eşiyle mutlu mesutsa bunlaf nasıl bir laf kocaya yaşlanmak??? Nikahlı eşi tabii yaslanabilir paşa gönül bu! Nikahsız hayat surenlere dersiniz bu kelimeleri.
herkesin dusuncesi kendine, cirkin diye nitelendiremezsiniz. Muhakkak herkesin kendi tercihi ancak toplumun geri kalma sebeplerinden biri de kadinlarin erkek egemenligini kabul etmesidir. Umarim bunun degerini kendi hayatinizda tecrube etmek zorunda kalmazsiniz.

İnsanın kendi kazancı kendi ekonomik özgürlüğü anlamına geliyor zaten. Eşten ya da aileden bağımsız.
Bende şöyle bakıyorum. O levela bizde yeni geçtik şükür. Sizin durumunuzdaki gibi maddi sıkıntı ve stres olmadan çalışmak en keyiflisi.

Ben konunun ilk başında da yazdım. Mesleğimi çok sevdiğim için çalışıyorum. Eğer sevmediğim bir işim olsaydı belki ben de çalışmak kölelik derdim ama şu an için hayır. İşini sevmeyenler başka bir yol bulurlar inşallah.

o sizin gorusunuz tabii. Herkes istedigini yapmakta ozgur muhakkak. Merakli insanlara konu sahibi burada verdigi cevabi verebilir, konj anlamsiz. Kadin olarak kendi ayaklarinin uzerinde durmasinin onemini tum kadinlarin anlamasi gerekir ki toplum ileri gidebilsin. Hergun haberlerde neler goruyoruz, ekonomik ozgurlugu olmayan kadinin maalesef diger ozgurlukleri de olmuyor.

Kim nasil mutluysa oyle yasamali. Ama bir insan urettikce mutlu olur bence. Cok varlikli, aileden ya da kocadan zengin olan kadinlara baktigimizda onlar da memur gibi belli mesaili iste calismasalar bile bir seyler uretiyorlar, ekonomiye bir sekilde katki sagliyorlar. Calismak sadece gecinmek icin degildir. Ha bunu tercih etmeyen, ev hanimi olan kadina da saygi duyarim.okumussa ve calismiyorsa bir sebebi oldugunu dusunurum, ama is hayatina uyum saglamamistir, ama meslek secimi yanlistir, ama cocuk buyutuyordur. Ama bi sebebi vardir muhakkak derim. Keyfiyetten calismamak benim mantigima yatan bir sey degil ama bunu tercih ediyorsa da elestirecek degilim. Sadece asla tavsiye etmem kimseye. Hele ki kendi kizima.

Konu her ne olursa olsun insanlar sorulmadan, fikirlerini söylememeyi öğrenmeli bu toplumda. Hayır, sana sordum mu da benim tercihim hayatım, hakkında fikrini beyan ediyorsun! Ne münasebet! Sadece çalışmamak da değil bu çocuk sahibi olmak, evlenmek, ev almak vs. liste gittikçe uzar. Herkesin ne çok aklı varmış da karşısındakine veriyor. Hadsizlik

Ben çalışmadan yapamayan kadınlardanım ama diğerlerine de bir şey deme hakkını ve haddini kendimde görmüyorum. O onun tercihi onun psikolojisi onun ilişkisi ve yaşamı...

Ayrıca okumak sadece meslek için yapılan birşey değildir. size bir vizyon verir üniversite eğitimi, hayat hakkında birçok şey öğrenirsiniz üniversite yaşamında, gelişirsiniz... Ne yani para kazandırmasa eğitim almayacaklar mıymış kör cahil mi kalacaklarmiş "O zaman neden okudun" diyenler.

Bir de çok zengin olduğunu iddia edip erken tatil paketi alıp, para gitmesin diye göl kenarında kahvaltı edip, tuvalet kağıdı pahalılığından dem vuranlar var. Ama onlar köle değil ay önemli olan o. Biz ise ekonomik özgürlük sayesinde köleyiz Kafalar pırıl pırıl vallahi.

Dedikodu kokusu alıyorum ahahahahaha kim bu bizim Bihter mi

Bana ne yahu sizin yeğeninizin çevirdiği kitaptan.... Çokta umurumdaydı yani...
Siz didiklediniz. Ha bu arada erken rezervasyondan aldığınız tatil paketi ile mutluluklar ve evet tuvalet kağıdı pahalı ve evet göl kenarında kahvaltı da edilebilir. Zengin olup, kölelerin halinden anladığınız için çok minnettarız majesteleri Ha bu arada kaç ay ödeyeceksiniz tatil paketini? Hayır yani söyleyin de fakirlerde nemalansın Yazık, günahtır.

Amazon'un CEO'su Jeff Bezos hala fiyatı 4.000 dolar değerinde olan 96 model bir Honda Accord kullanıyor.

Param çok ama sokağa atılacak param yok...

Aynı tatili 1/3 fiyatına yapabiliyorken gidipte 3 katı para vermem.....

Bu yüzden ben zenginim.Sizin değiminizle sizde fakirsiniz...

İstersen mevduat hesabımın tl bölümünden küçük bir kukle sunayım sana. Tapu belgeleriminde birer fotokopisini gönderebilirim. Bu seni rahatlatır mı ?

Ben kimseyi ifşalamam hem ayrıca da denk geldi. Ne yapsaydım yani vallahi ben hakimim suçsuz hanım
offf bayılıyorum dısardan nihal icerden feriha gibi takılıp emirgillere kanca takmaya calısan hemcinslerime ne kıskanclıgımız kaldı ne varoşluğumuz

Ben çocuk yaştan beri çalışıyorum. Para kazanmanın zorluğunu bilirim. Elimdeki parayı görmemiş gibi deli gibi harcamam.

Genç yaşımda ev ve bir sürü gayrimenkul sahibiyim diye manyak gibi ortada dolaşmam. Elimde xiaomi mi 9t telefon var. gidip iphone a para vermem. Çünkü ikisinin de donanımını iyi bilirim...

Size tavsiyem zengin olmak istiyorsanız kafanızı çalıştırın.... Siz sadece işin gösteriş kısmındasınız ve evet siz et doğrarken ben datçadayım 1/3 fiyatına aldığım tatilimle....

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…