offf bayılıyorum dısardan nihal icerden feriha gibi takılıp emirgillere kanca takmaya calısan hemcinslerimene kıskanclıgımız kaldı ne varoşluğumuz
Bu arada calısan fakir olmama ragmen tatil paketi almadım... sevgilime kafamıza göre yerlere gideriz virüs var içimize sinsin dedim,zengin olabilir miyim mutluluktan aglıcamBen kimseyi ifşalamamhem ayrıca da denk geldi. Ne yapsaydım yani vallahi ben hakimim suçsuz hanım
Sen sus köleofff bayılıyorum dısardan nihal icerden feriha gibi takılıp emirgillere kanca takmaya calısan hemcinslerimene kıskanclıgımız kaldı ne varoşluğumuz
Hele ben kızım küçük hiç güvenemedim. Bak ama Prof olup aynı zamanda köle olan!! Enstitü müdürümüz Marmaris'ten cayır cayırrr foto paylaşıyor. Hayır yani hem kölesin hem de Prof hem de git foto paylaş. Bu ne aymazlıktırBu arada calısan fakir olmama ragmen tatil paketi almadım... sevgilime kafamıza göre yerlere gideriz virüs var içimize sinsin dedim,zengin olabilir miyim mutluluktan aglıcam
Hele ben kızım küçük hiç güvenemedim. Bak ama Prof olup aynı zamanda köle olan!! Enstitü müdürümüz Marmaris'ten cayır cayırrr foto paylaşıyor. Hayır yani hem kölesin hem de Prof hem de git foto paylaş. Bu ne aymazlıktırGidince kulaklarını çekeyim. İyi hatırlattın
İyi yapmışsın bebişlerin işi belli olmaz her yeri elliyorlar. Sen de et fotoğrafı at?????? MisillemeHele ben kızım küçük hiç güvenemedim. Bak ama Prof olup aynı zamanda köle olan!! Enstitü müdürümüz Marmaris'ten cayır cayırrr foto paylaşıyor. Hayır yani hem kölesin hem de Prof hem de git foto paylaş. Bu ne aymazlıktırGidince kulaklarını çekeyim. İyi hatırlattın
Yapacağım yapacağımmmmİyi yapmışsın bebişlerin işi belli olmaz her yeri elliyorlar. Sen de et fotoğrafı at?????? Misillemecatlatılsınn
Bence bu çalışmakla değil özgüven ve kendine değer vermekle ilgili birşey. Durumu iyi olabilir insanın. Sizce sadece çalışan kadın mı kendi ayakları üzerinde durabiliyor? Ya da toplumun ileri gidebilmesi kadının çalışmasına mı bağlı. Bence değil. Toplumun ileri gitmesi bir kadının önce kendini sonra da evladını iyi bir şekilde yetiştirmesiyle ileri gidebilir. Çalışadabilir çalışmayadabilir. Kadının çalışması şart gibi bir algı var sanırım. Canı nasıl isterse onu yapabilmeli kadınlar. Sırf toplum baskısı yüzünden çalışmak zorunda değil kimse. Önemli olan her şartta kendini idare edebilmeli. Okumuş zaten zor duruma mı düştü çalışır o zaman. Önemli olan bir mesleğinin veya uğraşının olmasıo sizin gorusunuz tabii. Herkes istedigini yapmakta ozgur muhakkak. Merakli insanlara konu sahibi burada verdigi cevabi verebilir, konj anlamsiz. Kadin olarak kendi ayaklarinin uzerinde durmasinin onemini tum kadinlarin anlamasi gerekir ki toplum ileri gidebilsin. Hergun haberlerde neler goruyoruz, ekonomik ozgurlugu olmayan kadinin maalesef diger ozgurlukleri de olmuyor.
Bu ülkede herkese saygı deniliyorsa evinde oturmak isteyen kadına da saygı duyulacak nokta. Kadın okur kendini geliştirir ve istemiyorsa evinde takılır. Bu yaslamak kelimesi çok haddi astiginizi gösterir. Bunu zengin adamlarla küçücük yaşta evlenenlere söyleyebilirsiniz. Okumuş ama çalışmak istemeyenlere değil.herkesin dusuncesi kendine, cirkin diye nitelendiremezsiniz. Muhakkak herkesin kendi tercihi ancak toplumun geri kalma sebeplerinden biri de kadinlarin erkek egemenligini kabul etmesidir. Umarim bunun degerini kendi hayatinizda tecrube etmek zorunda kalmazsiniz.
İşte bu yaaaa bu! Bu ülkenin iyi yetişmiş evlatlar ihtiyacı var bir kadın okumalı gelişmeli bu herkesin ortak paydası olmalı ama iş hayatına girer girmez bu onu bağlar.Bence bu çalışmakla değil özgüven ve kendine değer vermekle ilgili birşey. Durumu iyi olabilir insanın. Sizce sadece çalışan kadın mı kendi ayakları üzerinde durabiliyor? Ya da toplumun ileri gidebilmesi kadının çalışmasına mı bağlı. Bence değil. Toplumun ileri gitmesi bir kadının önce kendini sonra da evladını iyi bir şekilde yetiştirmesiyle ileri gidebilir. Çalışadabilir çalışmayadabilir. Kadının çalışması şart gibi bir algı var sanırım. Canı nasıl isterse onu yapabilmeli kadınlar. Sırf toplum baskısı yüzünden çalışmak zorunda değil kimse. Önemli olan her şartta kendini idare edebilmeli. Okumuş zaten zor duruma mı düştü çalışır o zaman. Önemli olan bir mesleğinin veya uğraşının olması
Aynen dediğin arkasındayım... Olaylara hiç bir zaman sadece ben diyerek bakmadım. Zaten siz sadece kendi hayatınızı baz aldığınız için sığ bakıyorsunuz. Benim şartlarım bana Özel senin ki sana özel. Sadece saygı duyun beklenen buydu. Konu sahibi konuyu açarken insanlar hayatına karışıyor diye şikayet etti. Bende onu destekledim. O çalışmıyor ben çalışıyorum ama bu beni o dan daha üstün bir insan yapmıyor. Dileyen zengin çalışır dilemeyen çalışmaz
Ha bende iş dünyasından ayrılmaya çok uzak değil. Çünkü dünyayı görmek istiyorum artık...
Hala dediğimin arkasındayım dileyen çalışır dilemeyen çalışmaz .ben bugün çalışıyorum ama fikriminde değişmesi çok olası..... Herkesin tercihi kendine özel .size ne oluyor ki çalışmayan insanlara çöp muamelesi yapabiliyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?