Niye çalışmıyorsun çalışsana

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben kimseyi ifşalamam hem ayrıca da denk geldi. Ne yapsaydım yani vallahi ben hakimim suçsuz hanım
Bu arada calısan fakir olmama ragmen tatil paketi almadım... sevgilime kafamıza göre yerlere gideriz virüs var içimize sinsin dedim,zengin olabilir miyim mutluluktan aglıcam

Cidden okumayan araştırmayan cahil bir kesimle ne konuşuyorsak.... Ve bu konuşmadan ne buluyorsak....

Şu ülkede elinde iphone olan adam asgari ücret alıyor. Ben kime ne anlatıyorum acaba ?

Bu arada calısan fakir olmama ragmen tatil paketi almadım... sevgilime kafamıza göre yerlere gideriz virüs var içimize sinsin dedim,zengin olabilir miyim mutluluktan aglıcam
Hele ben kızım küçük hiç güvenemedim. Bak ama Prof olup aynı zamanda köle olan!! Enstitü müdürümüz Marmaris'ten cayır cayırrr foto paylaşıyor. Hayır yani hem kölesin hem de Prof hem de git foto paylaş. Bu ne aymazlıktır Gidince kulaklarını çekeyim. İyi hatırlattın

Akşama datçadayım yanına uğrayıp selamını iletebilirim istersen ? Ne de olsa erken tatil rezervasyonum var değil mi ama ?

Assiri cok fazla param var, calismaya ihtiyacim yok, hobi olarak okudum diyebilirsiniz mesela, ne var ki bunda.

İyi yapmışsın bebişlerin işi belli olmaz her yeri elliyorlar. Sen de et fotoğrafı at?????? Misilleme catlatılsınn

Aaaa bu arada biraz önce bir konuya 2500 tl ile nasıl geçinilir diye yorum yaptım hemen gidip okuyun.....

Bence bu çalışmakla değil özgüven ve kendine değer vermekle ilgili birşey. Durumu iyi olabilir insanın. Sizce sadece çalışan kadın mı kendi ayakları üzerinde durabiliyor? Ya da toplumun ileri gidebilmesi kadının çalışmasına mı bağlı. Bence değil. Toplumun ileri gitmesi bir kadının önce kendini sonra da evladını iyi bir şekilde yetiştirmesiyle ileri gidebilir. Çalışadabilir çalışmayadabilir. Kadının çalışması şart gibi bir algı var sanırım. Canı nasıl isterse onu yapabilmeli kadınlar. Sırf toplum baskısı yüzünden çalışmak zorunda değil kimse. Önemli olan her şartta kendini idare edebilmeli. Okumuş zaten zor duruma mı düştü çalışır o zaman. Önemli olan bir mesleğinin veya uğraşının olması

Bu ülkede herkese saygı deniliyorsa evinde oturmak isteyen kadına da saygı duyulacak nokta. Kadın okur kendini geliştirir ve istemiyorsa evinde takılır. Bu yaslamak kelimesi çok haddi astiginizi gösterir. Bunu zengin adamlarla küçücük yaşta evlenenlere söyleyebilirsiniz. Okumuş ama çalışmak istemeyenlere değil.

İşte bu yaaaa bu! Bu ülkenin iyi yetişmiş evlatlar ihtiyacı var bir kadın okumalı gelişmeli bu herkesin ortak paydası olmalı ama iş hayatına girer girmez bu onu bağlar.

Konu çok uzamış ama yeni yaşadığım olayı anlatayım. Yaklaşık 1 ay önce Dr arkadaşımız 46 yaşında kanserden 6 ay içinde vefat etti. Geride çalışmayan bir eş ve 3 çocuk kaldı. Evlerine giren para üçte 1 oranında azaldı. Çocukların ikisi özel okulda okuyordu. En son gittiğimizde eşinin cümlesi böyle olacağını bilseydim çalışırdım. Çocuklarımın standartları düşmezdi. Çocuklara burs ayarladık bu sayede okullarına devam edebilecekler.

"Çalışmak modern köleliktir" diyerek genelleyen de siz, "herkesin şartları kendine özel" diyen de siz...
Kölelikle bağdaştırdığınız bir şeyin keyfe tabi olduğunu iddia eden de siz...
Çalışıp çalışmamak bir tercih ama çalışmak kölelik?? Pekiii

Kafanız çok karışık anlaşılan. Tatile çıktığınız iyi olmuş. İyi tatiller.

O değil de, ülkedeki işsizlik oranından kimsenin haberi yok sanırım. Kendi alanında 5 yıl iş bulamayan var. Kimisi emek vermiş okumuş, iş bulamamış, mobbing görmüş, haftanın 6 günü 10 saat çalışmak zorunda olmayı kölelik olarak görüyorsa, kim çıkıp çalışmak kölelik değildir diyebilir? Bu ülkede iş az ve çalışma şartları çok ağır, kadını erkeği yok bunun. Çalışanların %70'inin asgari ücretli olduğu bi ülkede ucuz iş gücü köledir, nokta

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…