Niye çalışmıyorsun çalışsana

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ayy ben konu sahibine H Hilde_ fitili ateşledin banlar konuştu sana yorum yapmamışım 😂 Arkadaşım ben evlendikten sonra tam 3,5 yıl çalışmadım. Bu süreçte bana neden çalışmıyorsun diyen çok kişi oldu, ikinci ünv bitirdim. Bana bişey katmadı ama 😬 olsun. Özel sektörde çalışamıyordum totom yemiyordu diyelim amiyane tabirle. Banka deneyimlerim oldu. Hedefler talimatlar agresif ilişkiler beni mutsuz ediyordu. Bölümüm sebebiyle bankacı olmam gerekiyordu ya da kaymakam 😛 kaymakam olamıyordum çünkü o kadar yüksek puan alamıyordum. Özetle çalışmıyordum gezip tozuyorduk her ne kadar burada yazan diğer arkadaşlar kadar olmasa da ki olamaz biz kimiz ? 😂 neyse bi gün dedem şey dedi kızım işe girsen ayda 1000 tl kazansan 12 ayda 12.000 eder. Benim aylık masrafım bundan fazlaydı zaten ama dedem haklıydı bi yerden başla diyordu. Para aslında simgeydi yani bizim ailelerde ( babamın tarafı ) kadın evde oturur kafası falan yok. Kadın rahat kaliteli işlerde çalışacak erkeğe mecbur olmayacak hatta yapmazsan evlenmen falan da yasak kuzenlerim falan böyle evlendi ben tek çocuğum bu kuralı deldim 😛 Özetle kim diyorsa yarısı hasetten ama yarısı da iyi niyetten diyordur. Ya da yumuşak karnındır vurmaya çalışıyordur. Ben atandım öz teyzem sözleşmeli değil mi atıverirler seni ilk fırsatta hükümet değişince dedi! Yok dedim kadrolu aaa kadrolu memur mu var artık dedi 🤦🏻‍♀️ öz ve öz teyzem, sigara parası için kocasıyla kavga ediyor, arkadaşlarından otlanıyor öyle biri yani. içimi döktüm ya 😂

denizaslim denizaslim İyiki bir kelime ettin ne erkek düşmanlığın kaldı ne yalnızlığın ne bilmem nesi :KK70:Çalışmayan kadınlarda bir güzel linç yedi. Sürekli modern köle lafından laflar vuruluyor... Baya bir içerlemişler nedense bu lafa ya yazık :KK70:ayıp ettin denizaslim, niye insanların hassas noktalarına laf ediyorsun onlarda biliyor içten içe modern köle olduklarını ama yediremiyorlar ne yapsınlar ondan bu serzenişler... SİZİ MODERN KÖLELER SİZİ :halay:

denizaslim denizaslim İyiki bir kelime ettin ne erkek düşmanlığın kaldı ne yalnızlığın ne bilmem nesi :KK70:Çalışmayan kadınlarda bir güzel linç yedi. Sürekli modern köle lafından laflar vuruluyor... Baya bir içerlemişler nedense bu lafa ya yazık :KK70:ayıp ettin denizaslim, niye insanların hassas noktalarına laf ediyorsun onlarda biliyor içten içe modern köle olduklarını ama yediremiyorlar ne yapsınlar ondan bu serzenişler...:halay:

Şimdi sona emoji koyayım dedim ondan düzeltme yaptım bunuda açıklayayım lütfen biri gelipte baban yazmıştın demesin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X