• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Niye engelledi ki ??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O zaman sen kadına başka şeyler anlattın korkuyorsun...Yinede korkma inkar et...ayrıca sevgilisi olmayanmı var şu zamanda...
Yorumda anlattım kadına ne anlattığımı sizi etiketleyemedim bakarsanız üstte var

Saçmalık. Böyle bi yalanın amacını anlayamadım açıkcası. Ayrıca siz hiç duymadınız mı? “Sırrını söyleme dostuna,o da söyler dostuna”.

Ke
Saçmalık. Böyle bi yalanın amacını anlayamadım açıkcası. Ayrıca siz hiç duymadınız mı? “Sırrını söyleme dostuna,o da söyler dostuna”.
Kesinlikle saçmalık ama oldu oanikle korkuyla mantıklı düşünemedim

Kadın annenin canını acıtmak için bile anlatabilir ama sen şimdi üstüne düşersen de anlatabilir en iyisi sakin kalmak, beklemek ve birdaha hiçbir zaman yalan söylememek
Kadın annemle uzun zamandır küs gibi ama kavgalı değil öyle kaldı ki kendisi çok destek oldu nir gün bu kadını aradım dedim annem nerde felan dedi beni arama iş yerinde anlıyor diğer kadınlar neden bilsin ki bunu. Anneme karşı güler yüzlü hala bayramda aradı bayramını kutladı ama samimi değiller soğuklar

A
Elalemin kadinina anlatabiliyorsun ama annene anlatamiyorsun.. bu kadar mi mesafe var aranizda?
Annem çok sert biri anlayışla karşılamaz kim olursa olsun benim sevgilimi beğenöedi şöyle biri olsa sever diye bişey yok. Annamden bu kadar korkmasam böyle bi yalan söylemezdim

A

Annem çok sert biri anlayışla karşılamaz kim olursa olsun benim sevgilimi beğenöedi şöyle biri olsa sever diye bişey yok. Annamden bu kadar korkmasam böyle bi yalan söylemezdim
Uzuldum sizin adiniza. Bazi anneler kendi secimlerinden baska secimlere guvenmiyor iste. Soylememistir o kadin annenize, soylerse cocukluk eder. Ama baska kadinlara soylemis olabilir. Imam nikahi falan demeseydiniz keske.

Uzuldum sizin adiniza. Bazi anneler kendi secimlerinden baska secimlere guvenmiyor iste. Soylememistir o kadin annenize, soylerse cocukluk eder. Ama baska kadinlara soylemis olabilir. Imam nikahi falan demeseydiniz keske.
O gün o kadar korktum ki eve geldi dçvdü bağırdı küfürler etti korkudan saçmaladım yani bende o kadının desteği bana ilaç gibi geldi. Bende sana yalan söyledim diyemedim sevgilim kötü biri de değil bemim için çok fedakarlıklar yaptı 1 sene daha sınava girdi 4 yıllık kazandığı sene gitmedi şimdi benimle aynı şehirde olabimek için 2 yıllığa razı oldu zor zamanlar geçirdik ama nazı bana geçiyordı işte. Bu kadın gidip diğerlerine anlatıp dedikpdu yapar diğerleri de gelip anneme söyler diye korkuyorum

Annenizle arasına mesafe koyunca ,de siz de kızısiniz size de aynı şeyi yapmak istemiş.altinda baska birşey yok bence
Sevgilimde böyle diyor ben o kadına mesaj atmadan önce engel felan yoktu ben ona mesaj attım annemle aranda ne geçti.bilmem ama ben seni teuzem olarak görüyprum çok seviyorum dedim kadında bana çok iyi davrandı kuzum olur öyle şeyler ben senin hep teyzenim bendeki yerini bil dedi ama sonra engelledi. Erkek arkadaşımda diyor ki annenle mesafeli senle samimiyetini devam ettirse annen öğrenirse sorun çıkar sana da benle artıl konuşma diyemedi böyle yaptı dedi

Sizce bu kadın beni neden engelledi sizinde fikrinizi almak isterim

Bitanem bak kendin yazmışsın ( bana çok destek verdi diye)....Anlatırsa annein kulağına gelirse o korksun...Annenin arkasından iş çevirmiş...Sen bu kadının üstüne düştükçe korktuğunu anlayacak...Annende duyarsa duysun, adammı öldürdün, yuvamı yıktın...gençsin hataların olabilir...Anneler evlatlarını çooook sever, affederler. Bi duygusal konuşma yap annene...Annecim sen hiç genç olmadınmı, sevmedinmi gibilerden....
Bu kadının beni engelleme sebebi nedir sizce siz ne düşünüyorsunuz ne yapmam gerek benim fikir verirseniz çok sevimirim

bende biriyle küssem, kızıylada merabayı kesmek isterim açıkçası...
Beni engellememişti ben bu kadına mesaj attım ben seni teyzem oşarak görüyorum hep seni çok seviyorum annemle aranızda ne geçti bilmiyorum ama umarım çözülür dedim bana dedi ben senin hala teyzenim sen bendeki yerimi bil sonra da engelledi

Ben anneniz yaşında bir kadının, kızı yaşındaki bir kızın sırrını yayacağına inanmıyorum, ya da inanmak istemiyorum. Bence annenizle olduğu gibi sizinle de iletişimi kesmek, bağı koparmak istedi ve "kuzum" ile başlayan nazikçe bir cevap verdikten bir süre sonra sessizce engelledi. İyi düşünmeye çalıştım umarım gerçekte de böyle olmuştur.

Ben anneniz yaşında bir kadının, kızı yaşındaki bir kızın sırrını yayacağına inanmıyorum, ya da inanmak istemiyorum. Bence annenizle olduğu gibi sizinle de iletişimi kesmek, bağı koparmak istedi ve "kuzum" ile başlayan nazikçe bir cevap verdikten bir süre sonra sessizce engelledi. İyi düşünmeye çalıştım umarım gerçekte de böyle olmuştur.
Teşekkür ederim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X