nıye evlendınızz

sevdalxixm78

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2007
166
0
96
47
İstanbul
kızlar gecen gun bı arkadaşla konuşuyoduk.ilk erkek arkadaşım kocam olsun dıye evlendım dedi..eee pekı sız neden evlendınız....sevdığım için demeyın ama ..bunu zaten bılıyoz..o kesın..başka...mesela zengın dıye..veya uysal sakın dıye..veya yakışıklı dıye...hadı bakalım:smiley-cool:

niye mi? evlendim
sevdiğim için aşık olduğum için değer verdiğim için saygı duyduğum için
onunla bir ömür boyu beraber olmak için onunla beraber yaşlanmak istediğim için
ruhikizim olduğu için ve en önemliside beni sevdiği için saygı duyduğu için değer verdiği
için

birbirimizi çok sevdiğimiz ve bir ömür boyu onunla yaşamak için.eşim çok güzel ve komik fıkralar anlatırdı .beni bu yönü çekti heralde ona hayran kalmıştım hala da öyleyim canım aşkım, erim, arkadaşım can yoldaşım herşeyim benim. Şeniz

beni sevdiği için ben onu sevdiğim için ,hayatın getireceği her şeye beraber yaşamak için mutlu olmak için,daha ne olsun.:içelim:

bir ömür boyu mutlu olacağıma inandığım için,
benim onu,onunda beni gerçekten sevdiğimi ve sevdigini bildiğim için,
beni bir ömür boyu mutlu edecegini düşündügüm için,
en kötü anımda her zaman yanımda olduğu için,
bana karşı her zaman saygısını,sevgisini koruduğu için,
onu çok ama çok sevdiğim için.canımın diger yarısı olduğu için.....canım kocişim benim iyiki evlenmişim seninle.

bende onun yanında kendımı rahat huzurlu guvende hıssetcem bırını bulursam evlenırdım..ahhh bı bulsam öle bırını:dilcikar:

gordum oyle boylu poslu adamı kacırmayım dedım :utangac:aman o duymasın yerım ben onu yaw :asigim:sevdım kız hemde çok :asigim:

insan sadece aşık olduğu için evlenmemeli
bazende duyguları bi kenara bırakıp mantığımızla düşünmemiz gerekir
ben şahsen başlarda aşkla tuttkuyla sevdim kocamı
sonra dedim acaba doğru insan mı? evlenince aşk biterse ne olur?
2 yıl kadar nişanlılıkla uzattım tanıdım sırf onu değil
ailesini, çevresini...
yemek yerken, ailesiyle muhabbet ederken her halini izledim
bana davranışları ailesinin yanında, benim ailemin yanında, bide yalnızken değişmeler gösteriyor mu?
bunların hepsine birer cevap aldım ve dedim
evet evet doğru erkek ve bugün 10 aylık evliyiz bugüne kadar neden evlenmişim demedim :nazar:

çoook aşık olmam, çooook aşık olmasının dışında sayarsam :) sakin olması. efendi olması. çok yakışıklı olması. yanıma çok yakıştırmam. aklı başında biri olması. sosyal anlamda bana denk olması. kibar olması.onu her gördüğümde kalbimin pır pır pır uçuşması :) ve daha çoook sebep..

öncelikle çok kibar olması,düşünceli olması,sağlığa değer veriyor olması,büyüklerine ve küçüklerine duyduğu merhamet,sinirinin çok çabuk geçmesi gönül almayı bilmesi çok hoşuma gitmişti ve ben eşimle tanışmadan önce onu rüyamda görmüştüm,tabi bunu evlendikten sonra hatırlasamda iyiki canım eşimle evlenmişim:asigim:

beni tamamladığını gördüğüm için
vicdan sahibi biri olduğu allahtan korktuğu için
değer yargılarımızın aynı olduğu için
onun yanında huzurlu olduğum için
ve ona gerçekten sevip aşık olduğum için
canım kocam benim iyiki varsın ve hep olasın inşlhh :asigim:

Back
X