- 3 Kasım 2022
- 1.089
- 574
- 53
- Konu Sahibi arsubsatka
-
Öncelikle o konustugun insanla muhabettini kes o ne öyle kendine güveni olamayan erkekten ne beklersin ki ve bence ciddi ilski ariyorsun o iliski sna gore degil restini cek akli sira macera arıyor herhalde bırak kendine göre birini bulsunMerhaba arkadaşlar. Ben 26 yaşında, işinde gücünde bi kadınım. Bir adam vardı, mesai arkadaşımın erkek kardeşi. Birkaç kere beni görmüş, instagramdan ekledi. Konuştuk sık sık, iş yerime ziyarete geldi birkaç kez. Her şey yolundayken memlekine gittiği ziyarette mesajlarıma dönüş yapmadı birkaç saat. Ben de işi vardır diyerek sordum napıyordun diye, amca kızlarıyla voleybol oynuyorduk dedi. şaka yollu gittin kızları görünce beni unuttun heee dedim gülerek, o da ben böyle ayarsızımdır işte hep dedi. Ben bu lafa öyle içerledim ki, konuşmayı kestim.
O olayın üzerine her ay bana bi şekilde mesaj attı, ya tek kelime ile geçiştirdim, bazen cevap bile vermedim. Kahve içelim dedi, git o kızlarla iç dedimBu olayın üstüne tekrar mesaj attı ama nasıl yürüyor, görmeniz lazım. Buluşalım dedi, ben de olur dedim. Ama tekrar bu ayarsızım muhabbetini yaptı. Dedim ki ben bu geçmişte yaptığın şeyin tekrarlamayacağına güvenmiyorum. O da dedi ki “ben de zaten kendime güvenmiyorum ”.
Bu ne demek arkadaşlar? Kendine güvenmeyen birine ben nasıl güveneyim? Madem böyle yapacaksın, neden sürekli peşimde dolanıp benim aklımı kurcalıyorsun? Neden etrafımdaki erkekler hep böyle güvenilmez, hayırsız oluyor anlamıyorum. Lütfen bi akıl verin
Tekrarlıyorum, ailesi şu kendi içlerinde evlenen tiplerden. Annesi babası da zaten kuzen adamınBen mi yanlış okudum git o kızlarla kahve iç dediğiniz kişiler voleybol oynadığı kuzenleri mi? Kuzenlerinden mi kıskandınız? Bir de siz saçma bir şey söylemişsiniz, siz başlatmışsınız, o da devam ettirmiş. Gereksiz büyütmüşsünüz. Böyle cevaplara alınıyorsanız siz de “kızları görünce beni unuttun” tarzı konuşmamalısınız. Böyle konuşursanız ya bu şekil karşılık gelir ya da kavga çıkar.
Yok bence sizde de toksiklik var kusura bakmayın. Akraba evliliği yapan bir aileseyse ve siz de kuzenleriyle voleybol oynasından bile rahatsızsanız o zaman bu kişi nasıl akrabalarıyla görüşecek? İşiniz ciddileşse o kıskandığınız, sevgilinize git kahve iç dediğiniz kuzenlerle siz de tanışıp görüşeceksiniz. Napacaktınız böyle bir durumda? Akrabalarla komple iletişimi kesmesini mi isteyecektiniz adamdan? Amcasının çocukları bir de öyle uzak akraba da değil.Tekrarlıyorum, ailesi şu kendi içlerinde evlenen tiplerden. Annesi babası da zaten kuzen adamınVe hani daha önce kendi söyledi, annesi o ekipten biriyle zaten bunu shiplemiş. Benim olayım da kıskançlık değil, “ayarsızımdır işte böyle hep:))” denmesi. Yoksa yobaz yada toksik kıskanç bi tip değilim arkadaşlar, erkek arkadaşlarım var, onun da kız arkadaşları olsun isterim. Ama ayarsız olduğu yetmiyormuş gibi bana dedi ki “sen benim sevgilim olmasan bile senin erkeklere yakın olmanı istemiyorum, çünkü ben de yakın olmuyorum”.
Sizinle dalga gecmis bu adamdan size hayir gelmez,salin ipini gitsinMerhaba arkadaşlar. Ben 26 yaşında, işinde gücünde bi kadınım. Bir adam vardı, mesai arkadaşımın erkek kardeşi. Birkaç kere beni görmüş, instagramdan ekledi. Konuştuk sık sık, iş yerime ziyarete geldi birkaç kez. Her şey yolundayken memlekine gittiği ziyarette mesajlarıma dönüş yapmadı birkaç saat. Ben de işi vardır diyerek sordum napıyordun diye, amca kızlarıyla voleybol oynuyorduk dedi. şaka yollu gittin kızları görünce beni unuttun heee dedim gülerek, o da ben böyle ayarsızımdır işte hep dedi. Ben bu lafa öyle içerledim ki, konuşmayı kestim.
O olayın üzerine her ay bana bi şekilde mesaj attı, ya tek kelime ile geçiştirdim, bazen cevap bile vermedim. Kahve içelim dedi, git o kızlarla iç dedimBu olayın üstüne tekrar mesaj attı ama nasıl yürüyor, görmeniz lazım. Buluşalım dedi, ben de olur dedim. Ama tekrar bu ayarsızım muhabbetini yaptı. Dedim ki ben bu geçmişte yaptığın şeyin tekrarlamayacağına güvenmiyorum. O da dedi ki “ben de zaten kendime güvenmiyorum ”.
Bu ne demek arkadaşlar? Kendine güvenmeyen birine ben nasıl güveneyim? Madem böyle yapacaksın, neden sürekli peşimde dolanıp benim aklımı kurcalıyorsun? Neden etrafımdaki erkekler hep böyle güvenilmez, hayırsız oluyor anlamıyorum. Lütfen bi akıl verin
özellikle anlamak istemediğinizi düşünüyorum. niye voleyboldan rahatsız olayım yahu? sadece bi mesaja uzun süre yanıt alamayınca beni unuttun diye sitem etmişim, adam da ben böyle ayarsız biriyim işte hehe demiş. bunun üstüne aradan aylar geçmiş mevzu kapanmış, adam hala ben ayarsızım kendime güvenemiyorum diyor.Yok bence sizde de toksiklik var kusura bakmayın. Akraba evliliği yapan bir aileseyse ve siz de kuzenleriyle voleybol oynasından bile rahatsızsanız o zaman bu kişi nasıl akrabalarıyla görüşecek? İşiniz ciddileşse o kıskandığınız, sevgilinize git kahve iç dediğiniz kuzenlerle siz de tanışıp görüşeceksiniz. Napacaktınız böyle bir durumda? Akrabalarla komple iletişimi kesmesini mi isteyecektiniz adamdan? Amcasının çocukları bir de öyle uzak akraba da değil.
Ayrıca tekrar ediyorum sizin yaptığınız şaka hiç hoş değil, öyle şakaya böyle karşılık verilir.
salayım salayım da , niye böyle oluyor bi anlasamSizinle dalga gecmis bu adamdan size hayir gelmez,salin ipini gitsin
bak tatlım benim ailemde de kuzen evliliği normal -kürt değilimKuzen kıskanmak normalde adetim değildir, ama çocuk kürt ve bikaç kere ailesinin kuzeni ile arasını yapmak istediğini söylemiştiyoksa öyle kezban bi tip değilim, erkek arkadaşlarım da vardır, karşı tarafın kız arkadaşı ile görüşüp konuşmasını da hiç sorun etmem.
Ooo kuş kafese girmiş içten içe hoşunuza gidiyor son sözleri vsTekrarlıyorum, ailesi şu kendi içlerinde evlenen tiplerden. Annesi babası da zaten kuzen adamınVe hani daha önce kendi söyledi, annesi o ekipten biriyle zaten bunu shiplemiş. Benim olayım da kıskançlık değil, “ayarsızımdır işte böyle hep:))” denmesi. Yoksa yobaz yada toksik kıskanç bi tip değilim arkadaşlar, erkek arkadaşlarım var, onun da kız arkadaşları olsun isterim. Ama ayarsız olduğu yetmiyormuş gibi bana dedi ki “sen benim sevgilim olmasan bile senin erkeklere yakın olmanı istemiyorum, çünkü ben de yakın olmuyorum”.
Valla sitedeki ilk mesajım, ne tuhaf yorumlar bunlar. Canım sıkılmış dertleşmek istemişim hemcinslerimle. Yorulmak istemiyorsanız cevap yazmayın yahu, zorunda değilsiniz hasbinallah.Ooo kuş kafese girmiş içten içe hoşunuza gidiyor son sözleri vs
Yorma bizi
Adam hirtin haydutun sozde zamparanin teki. Ilisiginizi kesin bence. Hayir gelmez.Bu ne demek arkadaşlar? Kendine güvenmeyen birine ben nasıl güveneyim? Madem böyle yapacaksın, neden sürekli peşimde dolanıp benim aklımı kurcalıyorsun? Neden etrafımdaki erkekler hep böyle güvenilmez, hayırsız oluyor anlamıyorum. Lütfen bi akıl verin
Nasıl baya açıkça mı sordu?Aaaa valla olabilir .
Bana da böyle bir soru gelmişti zamanında
Bence yanlış ortamda olabilirsin. İkinci bir seçenek de babana benzeyen tiplere çekiliyor olabilirsin.özellikle anlamak istemediğinizi düşünüyorum. niye voleyboldan rahatsız olayım yahu? sadece bi mesaja uzun süre yanıt alamayınca beni unuttun diye sitem etmişim, adam da ben böyle ayarsız biriyim işte hehe demiş. bunun üstüne aradan aylar geçmiş mevzu kapanmış, adam hala ben ayarsızım kendime güvenemiyorum diyor.
salayım salayım da , niye böyle oluyor bi anlasam
Babam şeker gibi bi adam, annemle de çok mutlu bi evlilikleri var allaha şükür. Ama benim şimdiye kadar hiç düzgün bi ilişkim olmadı yahu, nerde narsist, kendine tapan bi adam varsa beni buluyor. Üstümde mıknatıs mı var anlamıyorum ki.Bence yanlış ortamda olabilirsin. İkinci bir seçenek de babana benzeyen tiplere çekiliyor olabilirsin.
Çok sessiz sakin masum duruyorsanız narsist insanlar böyle insanlara yaklaşır kandırırım diye. Daha kendine güvenli durun. Biri bir şey söylediğinde yapıştırın lafı susmayın. O zaman uzak dururlar. Ama bu söylediklerim sadece ihtimal sizi tanımadığım için olabilecek olanları söylemek istedim.Babam şeker gibi bi adam, annemle de çok mutlu bi evlilikleri var allaha şükür. Ama benim şimdiye kadar hiç düzgün bi ilişkim olmadı yahu, nerde narsist, kendine tapan bi adam varsa beni buluyor. Üstümde mıknatıs mı var anlamıyorum ki.
En başında böyle şeyler sordu .Nasıl baya açıkça mı sordu?
Tabi ölçüp tartıyorlar dişliysen uzak duruyor. Sen ilişkiye devam edersen bunu kandırırım diye düşünüyor.
Bunu ona sorar mısın verdiği cevabıda bize atar mısın?neden sürekli peşimde dolanıp benim aklımı kurcalıyorsun?
Ben mi yanlış okudum git o kızlarla kahve iç dediğiniz kişiler voleybol oynadığı kuzenleri mi? Kuzenlerinden mi kıskandınız? Bir de siz saçma bir şey söylemişsiniz, siz başlatmışsınız, o da devam ettirmiş. Gereksiz büyütmüşsünüz. Böyle cevaplara alınıyorsanız siz de “kızları görünce beni unuttun” tarzı konuşmamalısınız. Böyle konuşursanız ya bu şekil karşılık gelir ya da kavga çıkar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?