niye hep böyle adamlar beni buluyor?

Öncelikle o konustugun insanla muhabettini kes o ne öyle kendine güveni olamayan erkekten ne beklersin ki ve bence ciddi ilski ariyorsun o iliski sna gore degil restini cek akli sira macera arıyor herhalde bırak kendine göre birini bulsun

Tekrarlıyorum, ailesi şu kendi içlerinde evlenen tiplerden. Annesi babası da zaten kuzen adamın Ve hani daha önce kendi söyledi, annesi o ekipten biriyle zaten bunu shiplemiş. Benim olayım da kıskançlık değil, “ayarsızımdır işte böyle hep:))” denmesi. Yoksa yobaz yada toksik kıskanç bi tip değilim arkadaşlar, erkek arkadaşlarım var, onun da kız arkadaşları olsun isterim. Ama ayarsız olduğu yetmiyormuş gibi bana dedi ki “sen benim sevgilim olmasan bile senin erkeklere yakın olmanı istemiyorum, çünkü ben de yakın olmuyorum”.

Yok bence sizde de toksiklik var kusura bakmayın. Akraba evliliği yapan bir aileseyse ve siz de kuzenleriyle voleybol oynasından bile rahatsızsanız o zaman bu kişi nasıl akrabalarıyla görüşecek? İşiniz ciddileşse o kıskandığınız, sevgilinize git kahve iç dediğiniz kuzenlerle siz de tanışıp görüşeceksiniz. Napacaktınız böyle bir durumda? Akrabalarla komple iletişimi kesmesini mi isteyecektiniz adamdan? Amcasının çocukları bir de öyle uzak akraba da değil.

Ayrıca tekrar ediyorum sizin yaptığınız şaka hiç hoş değil, öyle şakaya böyle karşılık verilir.

Sizinle dalga gecmis bu adamdan size hayir gelmez,salin ipini gitsin

özellikle anlamak istemediğinizi düşünüyorum. niye voleyboldan rahatsız olayım yahu? sadece bi mesaja uzun süre yanıt alamayınca beni unuttun diye sitem etmişim, adam da ben böyle ayarsız biriyim işte hehe demiş. bunun üstüne aradan aylar geçmiş mevzu kapanmış, adam hala ben ayarsızım kendime güvenemiyorum diyor.
Sizinle dalga gecmis bu adamdan size hayir gelmez,salin ipini gitsin
salayım salayım da , niye böyle oluyor bi anlasam

bak tatlım benim ailemde de kuzen evliliği normal -kürt değilim
erkek arkadaşımın ailesinde de normal -o kürt

ama kuzen konusu hassas bir konu. dışarıda çok güzel bir kız görünce ben şaka yollu üffbe derim erkek arkadaşımın yanında o bana güler ...hiç sıkan kıskanan şu bu bir kadın değilim asla. benim de en yakın arkadaşlarımın çoğu erkek. onun da işi gereği bir sürü kadın görüyor gün boyu...

ama modern ahlak anlayışımıza göre, ona göre de bana göre de kuzen dedin mi kardeş gibi bir şey. ailelerde eskiden böyle şeylerin olması benim ve onun ahlak anlayışımızı değiştirmiyor, çünkü kendi ahlak anlayışlarımız ve değer yargılarımıza göre yaşıyoruz...
böyleyken bu konuda senin laf etmen onun da töbe töbe o nasıl laf demeyip ayarsızım demesi gerçekten epic fail yani. her şeyi de böyle meze etmeyin yahu.

Ooo kuş kafese girmiş içten içe hoşunuza gidiyor son sözleri vs
Yorma bizi

Neden sizle ilgilendiği belli açıkcası, amacı nedir onuda açıkca kibarca söylüyor ki ilede ben demiştim diyecek. Vakit varken uzaklaşın

Adam hirtin haydutun sozde zamparanin teki. Ilisiginizi kesin bence. Hayir gelmez.

Bence yanlış ortamda olabilirsin. İkinci bir seçenek de babana benzeyen tiplere çekiliyor olabilirsin.

Bence yanlış ortamda olabilirsin. İkinci bir seçenek de babana benzeyen tiplere çekiliyor olabilirsin.
Babam şeker gibi bi adam, annemle de çok mutlu bi evlilikleri var allaha şükür. Ama benim şimdiye kadar hiç düzgün bi ilişkim olmadı yahu, nerde narsist, kendine tapan bi adam varsa beni buluyor. Üstümde mıknatıs mı var anlamıyorum ki.

Aslında burada mesele adamın tavrından ziyade sizin tavriniz.
Sizde net bir tavır cizmemissiniz.
Yüz yüze gelip benimle bu sekilde konuştuğun için kırıldım ve bu benim için önemli lütfen tekrarı olmasın dediniz mi ?
Öylece kesmissiniz konuşmayı o da arada bı pas atmış sizde cevap vermişsiniz.
Sonra size yine aynı saygısızlıgi yapmış.
Yani böyle adamlar hep beni buluyordan ziyade ben niye bu kadar kırıldım ve karşı tarafa kendimi açıkça ifade edip net bir şekilde sınırımi cizebildim mi diye sorardım ben olsam.

Çok sessiz sakin masum duruyorsanız narsist insanlar böyle insanlara yaklaşır kandırırım diye. Daha kendine güvenli durun. Biri bir şey söylediğinde yapıştırın lafı susmayın. O zaman uzak dururlar. Ama bu söylediklerim sadece ihtimal sizi tanımadığım için olabilecek olanları söylemek istedim.

Nasıl baya açıkça mı sordu?
Tabi ölçüp tartıyorlar dişliysen uzak duruyor. Sen ilişkiye devam edersen bunu kandırırım diye düşünüyor.
En başında böyle şeyler sordu .
Bende şaşırdım espri yapıyor sandım saf gibi.oyle diyordu çünkü tepki gösterdiğimde
Adamı çok beğenmiştim çok ilgiliydi kandırdı beni.
Beni kiskandirarak tavlamis öyle dedi bir kere.
Ama şunu anladım ki kimse değişmiyor.
Başta birşeyden rahatsuz oluyorsan iliskinin sonunu da o getiriyor.

herkeste konu sahibesine hak vermiş.
şaşırdım yorumlara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…