niye hep böyle adamlar beni buluyor?

Haklısınız, sınır çizme konusunda berbatım. Bu konuda bir sürü video izliyorum ama çözemiyorum bir türlü

ya konu sahibinin adamın kuzenleriyle ilgili çirkin imalar yaptığının farkına varmadılar ya da kendileri de partnerlerinin kuzenlerini potansiyel tehlike olarak görüyorlar. Nerden baksan rezillik
Evet, 30 kişi rezil bir tek siz değilsiniz bravo. Buradaki sorunun akraba kıskançlığını olmadığını anlayabilecek kapasitede insanlarla konuşmaya devam etmek istiyorum. Pro üyelerin tüm zamanını burda geçirme çılgınlığını anlamakla birlikte benim başlığıma daha fazla yorum yapmazsanız sevinirim, herkes sizin kadar boş vakte sahip değil.

Yoo konu baya baya akraba kıskançlığı. Öyle olmasa onlar da akraba evliliği normal, annesi de kuzeniyle shiplemiş o yüzden böyle tepki verdim demezdin. Sevgilisine/flörtüne her an kuzenlerine yavşayabilecek muamelesi çeken birine hak vermemem gayet doğal.

Prolara burda vakit öldürüyolar diyosun da Allah bilir kaçıncı üyeliğin bu. Biz en azından tek üyelikle vakit öldürüyoruz.

Hocam belli ki bu konulara ilgilisiniz. böyle sıkıntılı partnerlerimden sürekli şunu duydum “güler yüzlü, neşeli, ağzı var dili yok” gibi görünüyormuşum. bu mu beni hedef gösteriyor dersiniz

Aynı yorumları ben de aldım, aynısı... Ve neler yaşadım neler. Artık buz olacam. Kimseye zırnık yok. Bam bam bam

Tek üyeliğim, ilk mesajım. İşsiz değilim, doktorum, psikolojiyle profesyonel anlamda ilgileniyorum. Cidden sizinle daha fazla konuşmak niyetim yok, lütfen başka konulara sarın ya. Adam gibi psikoloji ile ilgilenen insanlarla konuşmak istiyorum, işinize bakın.

Aynı yorumları ben de aldım, aynısı... Ve neler yaşadım neler. Artık buz olacam. Kimseye zırnık yok. Bam bam bam
Ahahaha öyle de olmuyor ki. Adamlarda dedektör mü var nedir? Buluyorlar yine bi şekilde. Ama şunu söyleyebilirim ki zaman geçtikçe daha kısa sürede mevzuya ayıkıyorsun :)

Adam kuzenlerimle voleybol oynuyorum demiş siz kızları görünce beni unuttun demişsiniz verdiği cevabı haketmişsiniz içerlemeniz anlamsız. gel birşeyler içelim demiş sen git o kızlarla iç demişsin dediğin insanlarda kuzenleri, istemiyorsan net ol ne bu tripler çocuk gibi. Adamda sende bir garipsiniz.

Zaten rahat bi adama kızları görünce beni unuttun gibi gereksiz trip atmışsın o da arkasına bakmadan kaçmış
Yeni konuştuğun adama hemen seni herkesten öncelikli tutma tavrını nasıl koyuyosun anlamadım

İkinizde bir tuhafsınız.çocuk gibi adama tripler atmışsın adam da açık açık ayarsızım demiş.adam dürüst en azından ne ise onu demişsiz daha neyin peşindesiniz.

Ya kendi kendime gelin güvey olmadım ki. Kasım gibi oldu bu olay, her gün konuşuyorduk gece gündüz. Bana muhafazakar biri olduğunu, yaza evlenmek niyetinde olduğunu, beni de çok beğendiğini söyledi. Bu olaydan sonra hiçbir şekilde mesajına cevap vermeme rağmen her ay mesaj attı ya her ay. Hatta özür dilemişti, sana ayıp ettiğimin farkındayım demişti. Ben de beni anladığını düşünüp tekrar şans vermek istedim. Ama ayarsızım muhabbetini tekrarladı yine, kendisine güvenemezmiş o öyle biriymiş ve huylar değişmezmiş. Benim suçum ne şimdi?

İnsanın bir kaç saat mesaj yazmama özgürlüğü olamayacak mi anlamadım.
Tatile gittiğimde 1-2 saat o telefonu elimden bırakırım yani telefonda sevgiliye yapışıp gittiği tatilden, geçirdiği vakitten bir şey anlamayan tipler de bana normal gelmiyor, sizin beklentiniz de normal değil.

Diyeceksiniz ki bir mesaj atsaydı ama yani 2 gunluk birisiniz daha bu adamın hayatında. Hesap mi verecek dakika dakika...
2-3 defa yüz yüze görüştüğüm biri "git bilmem kimle kahve iç" diye şakayla bile olsa beni terslese ben de dalga geçerdim açıkçası.

Olay şöyle oluyor narsist tipler ezebileceği kişilere tutunur. Evet ağzı var dili yok olmanız onların sizi kolay lokma olarak görmesine neden olur. Bir de tahminimce merhametli ve empatsınız bu kişiler bunu sadece yüzünüze bakarak anlarlar. Narsist ve empatlar birbirini çeker. Bununla ilgili youtube da çok video var. Narsist kimi seçer diye araştırabilirsiniz. Hatta benden size bir öneri narsist insanların özelliklerini bolca araştırın internetten ya da kitaplardan. Böylelikle karşılaşınca anlayıp uzaklaşabilirsiniz. Ama bunun dışında sizin diğer bir probleminiz sınırlarınızı belirlemiyorsunuz üstteki bir arkadaş yazmış. Yani kendinizi ezdiriyorsunuz. Bununla ilgili de Psikolog Tülay Kök sınırlar videolarını önerebilirim. Seri halinde.

Mavi odaya üyeyim… teşekkür ederim

Espri adı altında nabız yoklama aslında. Bakmış siz de yumuşak başlısınız bundan olur demiş. Ama arada tepki verince de tavlamak için yaptım yalanını uydurmuş. Sizi ciddiye almadığı için bu şekilde makara yapmış. Zaten bir erkeğin kaybetme korkusu olsa karşısındaki kadına değer verse böyle cümleler kurmaz. Özenli davranırdı. Ergenin tekiymiş kurtulmuşsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…