niye hızlı kilo alıyorum?yardımmmmm

bende 15 kiloyu geçmiyeyim diyorum şimdiden 8 kilo aldım ve yolun yarısındayım inşallah son aylarda alanlardan olmam

bende ilk aylarda çok hızlı kilo almıştım doktorada sordum yemediğim halde neden böle düzenli bi şekilde hızlı kilo alıyorum çok canım sıkılıyo bi durum olabilirmi dedim
hiç yemek yemeden 30kilo alan anneler var bünyen zayıf zayıf başladınğın için sıkıntı yapma dedi
bazıları bebek depo yapıyo olabilir dedi bazı sitelerde bebek o haftalarda yağ depoladığından annede hiç yağ yoksa en az 4.5 kilo yağ yaparmış vucudun su topluyoda olabilir

canım içim rahatladı çok teşekkür ederim yarın sorucam bakalım benim dr ne diyecek?sen kaç kilo almıştın peki?verilio dimi gerifisfisfis

canm bende ilk 4 ayda 1 veya 2 kilo almıştım. 5. ve 6. ayda birden kilo aldım. sanırım o haftalar bebeğin veya plesantanın hızlı büyüdüğü an olabilir. yada suyun çoğaldığı dönem olabilir.benim şuan kilo alımım yavaşladı. ha hala kilo alıyorum ama 2 haftada 3 kilo alcak kadar değil. bi kere 2 hafta tartılmadım ve tamı tamına 3 kilo almıştım. 31. haftayı doldurdum 10 kilo aldım :S ilk başlarda çok düşünüyordum bu kilo işini ama doktorumun kilomun çok normal olduğunu söylediğinden sonra rahatladım. şuan sadece bebeğime kavuşacağım anı düşünüyorum

sor bakalım doktora ne dicek. bende merak ettim. inşallah sende veya bebeğinde bi sorun yoktur

anladım cnm ne güzel bana tavsiyelerini sole bekleirmopuyorumnanaktan

bunu doktorunla mutlaka konuşmalısın canım yaa... Benimki çok önem veriyo kilo işine .. ilk yaptığı kilo ve tansiyonumu ölçüp not etmek.. Bide takılıyo önemli olan 25 kilo alıp doğurmak değil 15i görmeden tamamlamak diyor hep. Beslenme konusunda hep uyarılarda bulunuyor... Ben 59 ile başladım en son 62 olmuştum... (geçen hafta)

benimde ilk doktorum çok önem veriyordu,uzun boylu ve zayıf olmama rağmen maksimum 12 kilo alacaksın dedi...işin kötüsü benim sıkıntım tam tersi,kilo almıyoruım acaba beslenemiyor muyum diye korkuyorum.
doktoruna sor bi canım inşallah bişey yoktur.

kızlar doktoruma sordum tsh hormonlarım normalmiş şişme su toplaması da yok vücudumun ,şeker belirtisi de görmüyorum dedi..bünye meselesi diyor sonraki aylarda almayabilirsin dedi..bilmiyorum ki ya hem bana toplam 12 kilo alman lazım diyor 8 kilo aldım diyorum bünyen demek bole diyor...kilolular sorun etmio senin böle takman garip diyorrr bana. inşallh bundan sonraki aylarda almam artık fazla

bence kiloya takıntı yapmayın biraz da bünyeyle ilgili,önemli olan dengeli beslenmeniz ve bebeğinizin sağlığı.ben de 25 haftalık hamileyim 7 kilo aldım 58 dim 65 kg ım.hiç takmıyorum kiloları yediklerinize dikkat edin sağlıklı beslenin çok fazla hamur işi ve tatlıyla beslenmeyin inanın doğumdan sonra toparlanacaktır vücut.Ayrıca size içinizi rahat ettirecek bi haber veriyim alınan kilolar yağlar bebeğinize ilerde süt oluyomuş..

merhaba,bende 25 haftalık hamileyim 68 le başladım şuan 74 üm 6 kilo aldım yani.hem demir hem vitamin kullanıyorum.onların etkisinin çok olduğunu sanmıyorum kilo alışında.ekmek yeme tatlıyada fazla yüklenme,bol bol çorba ve su iç.az ve sık ye çok kilo almaki doğum zor olmasın.allah kolaylık versin hayırlı doğumlar nasip etsin inşalahhh

offf bende senin gibiyim.18 haftalık olduk ve 6 kilo aldım ve bunun 3,5 uğunu tatil de almışım.benim önceki gebeliğimde gebelik şekeri çıkmıştı bunda ondan korkuyorum ve malesef dikkat etmedim.abartmadan yedim ama diyet yapmadım.keşke yapsaymışım....offf korkuyorum.inşallah seninki bünyedendir

Merhaba
Biz 28 haftalıgız
76.5 kilo ile başladım bugün 85 kiloyum
panik haldeyim.İlk başta mide bulantısından kilo verdim.Sonra yavaş yavaş başladığım kiloya geldim ve neredeyse her hafta için bir kilo almaya başladım.
Banada bu aydan sonra daha çok kilo alacağımı söylüyorlar.Belki haklılar.Her hafta bir önceki haftaya göre karnım dahada büyümüş oluyor.
Hesabıma göre 96 kilo ile bitirecek görünüyorum.İnşallah olmaz
Öyle çok aburcubur da yemiyorum.Ekmek yeme diyorlar ama doymuyorumki.
Birde yiyorum bir saat sonra yine acıkıyorum.Meyvelerle idare etmeye çalışıyorum.
Tatlı krizlerine giriyorum önüme yarım kilo baklava koysalar yarısını yiyecek iştahtayım ama yemiyorum abartmıyorum.Hiçbirşey yemiyorum diyemem yine istediğim şeylerin ucundan bucağından yiyorum ama abartmadan.Vee kilo alıyorum.HErgün ekstra birşey yemeyeceğim diyorum ama resmen krize giriyorum bazen meyvede yeterli gelmiyor.Herhalde kendimi frenlemiyor olsam daha beter olurdum
Ama bu yediklerime göre her hafta bir kilo almamalıyım...bence...
Çok şükür gebelik şekeri çıkmadı
Son ayda çok kilo alındıgını arkadaşlarımdan biliyorum balon gibi olmuşlardı
off bende ne yapacağımı bilemiyorum
Hem doyup hem az zararlı şeyler ne olabilirki
öyle çorbayla falan doygunluk hissetmiyorum.
Mesela bugun çorba salata meyve ve yoğurt yedim öğlen biraz pideyle
Daha yemekhaneden çıkıp yerime giderken açlık hissediyordum
Gelde yeme

Ben bünyeyle alakalı olduğunu düşünüyorum açıkçası. Hamileliğimde 19 kilo aldım, yemeyi abartmış falan değildim, eskisi gibiydi. Doktorun pek hoşuna gitmiyordu. Neyse doğumdan sonraki ilk 2 ayda 15 kilo verdim,sonraki 2 ayda hamilelik öncei kilomun bile 2 kg altına inmiştim (onları sonra geri alıp sıfırladım). Diyeceğim o ki, özellikle abarttığınızı düşünmüyorsanız vücudunuzun yapısıyla alakalı olabilir. Ben kendi vücudumun bu kadara ihtiyaç duyduğunu düşünüyorum şahen.

katılıyorum canım. ben 53.9 ile hamile kaldım. şuan 61 kiloyum. ilk 4 ay kilo almadım. bide övünüyodum iyi gidiyom diye. birden ne oldu anlayamadım. yeme içmemdede bi farklılık yok. anlayamadım. bünye ile ilgili demekki. nasılsa vericez allahın izniyle alalım gitsin. bebişlerimiz iyi olsunda gerisi boş....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…