canım benim tabiki hepimiz kilo almanın normal olduğunu biliyoruz ama aşırı olursa ne olacağınıda bilmek lazım işin estetik yanında değilim hiç kilolarımı ilk altı ydan sonra sıkı bir rejim ve sporla verebilirim ama şimdiyi düşünürsrk yükddrk tsndiyon olabilir gebelik şekeri en kötüsü zor bir doğum bizi bekleyebilir ben 17 kiloyu geçmemeye çalışıyorum amalum 2 ayda 9 kilo aldım yani 4. ve 5. ayda sonrasında çok kilo alma lüksüm olmadı ne yazıkki
bende ilk aylarda çok hızlı kilo almıştım doktorada sordum yemediğim halde neden böle düzenli bi şekilde hızlı kilo alıyorum çok canım sıkılıyo bi durum olabilirmi dedim
hiç yemek yemeden 30kilo alan anneler var bünyen zayıf zayıf başladınğın için sıkıntı yapma dedi
bazıları bebek depo yapıyo olabilir dedi bazı sitelerde bebek o haftalarda yağ depoladığından annede hiç yağ yoksa en az 4.5 kilo yağ yaparmış vucudun su topluyoda olabilir
henüz doğum yapmadım 32bitmek üzere 12kilo aldım
canm bende ilk 4 ayda 1 veya 2 kilo almıştım. 5. ve 6. ayda birden kilo aldım. sanırım o haftalar bebeğin veya plesantanın hızlı büyüdüğü an olabilir. yada suyun çoğaldığı dönem olabilir.benim şuan kilo alımım yavaşladı. ha hala kilo alıyorum ama 2 haftada 3 kilo alcak kadar değil. bi kere 2 hafta tartılmadım ve tamı tamına 3 kilo almıştım. 31. haftayı doldurdum 10 kilo aldım :S ilk başlarda çok düşünüyordum bu kilo işini ama doktorumun kilomun çok normal olduğunu söylediğinden sonra rahatladım. şuan sadece bebeğime kavuşacağım anı düşünüyorum
Ben bünyeyle alakalı olduğunu düşünüyorum açıkçası. Hamileliğimde 19 kilo aldım, yemeyi abartmış falan değildim, eskisi gibiydi. Doktorun pek hoşuna gitmiyordu. Neyse doğumdan sonraki ilk 2 ayda 15 kilo verdim,sonraki 2 ayda hamilelik öncei kilomun bile 2 kg altına inmiştim (onları sonra geri alıp sıfırladım). Diyeceğim o ki, özellikle abarttığınızı düşünmüyorsanız vücudunuzun yapısıyla alakalı olabilir. Ben kendi vücudumun bu kadara ihtiyaç duyduğunu düşünüyorum şahen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?