niye hızlı kilo alıyorum?yardımmmmm

Ben ilk 6 ay gram almadım kendim bile şaşırmıştım bu duruma ama hep sonunda alırım kesin diyordum öylede oldu..6 aydan sonra bi açıldım 7.5 kilo aldım şimdiye kadar doğumuma 4 hafta var ortalama 11-12 kg olur sanırım..Herkesin bünyesi farklı işliyor hamilelikte..

oof off ben ne yapayım (
kilo almaya çok müsait bir yapım var. hep rejimlerle diyetlerle korurdum kendimi. 58-59 kilo ile evlendim, hoop bir yıl sonra kilom 69 oldu ve hamile kaldım şuanda 24 haftalık hamileyim ve kilom 78-79 larda(
hamileliğin ilk zamanlarında kilo alışım normal gidiyordu, her ay bir kilo alıyordum son ayda 5 kilo birden aldım, nasıl başardım bilmiyorum.
benim dr. de çok dikkat ediyor kiloya, kendiside dal gibi bişey mübarek. ilk kiloyu ölçerek başlıyor işe, çok kötü daha şimdiden 10 kilo aldın hemen diyetisyene git dedi çok moralimi bozdu.
yani bir buçuk yıl öncesine göre 20 kilo fazlam var, ve daha en az 10 kilo daha alacağım, o da en az.

merhaba bende hamileyken bu endişeler içindeydim ben yaklasın 12 kılo aldm hamılelıgımde belkı fazla almadım ama aynada kendını sısık grmek cok acı..merak etme dogumdan snra zaten verıyosun ben sezeryanlı yapmama ragmen 10 kılosunu gerı verdm dogumdan cıkınca 5 kılo gtmıştı zaten..bebişin bi hayata gelsin hayırlısıyla ozaman verırısın kii zaten bebişin bu konuda sana baya katkıda bulunacak merak etme.)

arkadaşlar gerçekten çok kilo aldığınızı düşünüyorsanız diyetisyene gidin.inanın verdiği liste öyle rejim yaptığımız zamanlarki gibi değil dolu dolu oluyor.mesela benim önceki gebeliğimde 27 haftalıkkkn gitmiştim gebelik şekerim de vardı.günde 3 ana 3 ara öğün veriyordu.normalde doymayan ben 1 ara öğünü yetiştiremiyordum içim almıyordu.6 hafta sonra gittiğimde gr almamıştım.yani son haftalar çok alınır diye dövünmeyin.sorun ediyorsanız yani zaten kiloluysanız bu şekilde yapın ama zaten zayıfsanız boşverin derim.38 de doğum yaptım ve 27 haftadan sonra 1-2 kilo anca aldım.

Arkadasım tatlıyı az yiyin. Tabi elinizdemi sanki. Ben allahtan tiksindim tatlıdan. 2 paket sigara içerken kokusuna bile tahammül edemiyorum.yürüyüş yapın ve bol meyve yiyin sabahlarıda tavsiyem hem süt içmek içindebahane ki benim gibi sütten tiksinenler için söylüyorum müsli yiiyn. Insallah fazla almazsınız.

ayni derte bende var yani hamilelikten önce daha cok yiyiordum hamilelikte daha az yememe ragmen 34 haftada 12 kg aldim birde daha hizli kilo almaya basladim bebek olmasa hic bir sey yemeyecem korkudan

kızlar ben de hızlı kilo aldım ve 6.aydan sonra gebelik şekeri çıktı bende.şu an insülin kullanmaya başladım..bu arada 36 haftalık hamileyim ve kızım 3 kilo oldu bile..

36 haftada 20 kilo almış biri olarak bende çok sıkıntılıyım bu konuda
üstelik yemek yeme alışkanlığımı hiç değiştirmedim
o kadar dikkat etmeme rağmen nasıl aldım bu kiloları hala aklım almıyor
tek umudum doğumdan sonra verebilmek

Kizlar ilk aylarda alan son aylarda almazmis gibi birkac yorum/soru gordum burada, ama ilk aylardaki kilonun bebek icin hic bir onemi yok, son aylarda ise normalde her hafta yarim kilo alinmasi gerekiyor, en azindan normal olani bu. 28. haftadan sonra falan yani bu dedigim, ayda yaklasik 2 kilo.

benimde öle olcak herhalde 23 haftadayım ve 10 kilo aldımm...

benim tek umudum son aylarda çok almamamk çünkü dr larda son aylarda bebek alır diyolar...10kilo aldım 4 ayım kaldı 5 kilo daha alsam fazlasını almasam süper olurdu

ben 23+5 haftalık hamileyim 5 kilo aldım şimdiye kadar kilo alma işi birazda bünye meselesi galiba bebişlerimiz kilo alsında biz almayalım fazla ne iyi olur kaydirigubbakcemile5

bende hizli kilo aliyorum 10 kilo aldim özellikle son ay cok hizlandi kilo alimi, bu kilolari nsl vercem cok mrk ediyorum :S

CANIM BEN 8 AYLIK HAMILEYIM 55 TE HAMILE KALDIM.SUAN 60 KILODAYIM.5 KILO ALDIM.BEN VERIYORUM KILO.BAZEN 60 OLUYORUM BAZEN 59 BAZEN 58.FAZLA ALMADIM.CANIM TIROIDDENDE KAYNAKLANIYO.KIMININ TIROIDI COK HIZLI CALISIYO.SANIRIM BENIM KILO ALMAMAM ONDAN OLCAK.BI KARNIM BUYUYO.FZLA DEGIL AMA.AMA BELDEN ASAGISI ZAYIFLIYO KALCALARIM HIC YOK OLANDA GITTI.BENDE KILO ALMIYORUM DIYE YAKINIYORUM...SANKI SUAN 5 AYLIK HAMILELER GIBIYIM.NASIL TOMBIS OLURUM YA mafoldumben

kızlar ben 18 kilo aldım ya:)7 aydan sonra birden 5 kilo aldım can sağlığı ama kendımı çok hafif hissediyorum sağlıkkla gelsin güzel bebeklerimiz...

kızlar son aylarda kaç alınıop peki en azz??

son aylarda bebek ayda 1 kılo yakın kılo alıyor ister istemez sizde 2 kılo alırsınız son aylarda hayırlı olsun bebğiniz ben son aylarda çok aldım son 3 ayda bayağı aldım 10 kılo aldım :) ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…