niye hızlı kilo alıyorum?yardımmmmm

tatlılar-ekmek-hamurişleri-pilav-kızartmalar-salam-sosis gibi besinler az tüketilince zaten ki-lo kontrolüde sağlanıyor.önemli olan bizim et-balık-çökelek-peynir-yoğurt-ayran-süt-baklagiller-sebze-meyve grubundan tüketim yapıp beslenmemiz.hem bebek kaliteli besleniyor hemde hızla kilo almamış oluyoruz

ben 9-10 kilo gibi aldım ama hiç anlamıyorlar aldın mı aaa diye herkes çok şaşırıyor zayıftım ben ama aldım vallahi :)49 dum 59 falanım şuan 25+4 deyim bakalım sonrasına Allah kerim

Son düzenleme:
ya ben de hiç almıyordum.16. haftadan sonra paldır küldür kilo almaya başladım.ama benimkini de anlamıyor kimse,zayıf hamile kaldım,kilodan korkum yok ama şişmekten ağırlaşmaktan korkuyorum.23. haftada 5 kilo aldım.

kızlar bence siz gayet iyi gidiyosunuz biliçlisiniz en azından
ben hamileyken tam 30 kilo aldım 90 kilo olmuştum en son ay ama şimdi 5-6 kilo fazlam var hala oda yapıştı kaldı gitmiyo:sinifsinif: oğlum 3,5 yaşında şimdiki aklım olsa çok dikkat ederim çünkü sonra zor verilyo o kilolar..

Son düzenleme:
kızlar ben her ıkı hamılelıgımdede 20 kilo aldım sonra bı kac ay ıcınde tekrar 50 kıloydum ustelıkde arka arkaya sezeryan oldum ...bunda da daha 5.ayım yenı bıttı 9 kilo aldım ve 4 ayda 20 kıloyu asmaktan korkuyorum amaçooooooook yıyorum...inşallah dogumdan sonra cabucak verırız ınsallaaaaaaaaaaaah

inşallh cnm ben 25.haftadayım 11 kilo aldım bu gidişle 20 kilo garantiii

canım ben de almıyorum kilo falAN diyordum ama ben de coştum.geçen ay 3 kilo birden aldım,doktor fazla dedi.bilmiyorum nasıl devam eder artık.

kıslar nie hızlı kilo aldıım belli olduu gebelik şekeri çıktı bende üzüntüden ölcem valla...

kıslar nie hızlı kilo aldıım belli olduu gebelik şekeri çıktı bende üzüntüden ölcem valla...

üzülme canım bendede var şeker. diyet yaptığım için çok düzenli gidiyo herşey. sadece bebişim biraz tombik. diyete başlayınca fazlalıklar gidiyo ve kilo kontrollu hale dönüyor endişelenme.

üzülme canım bendede var şeker. diyet yaptığım için çok düzenli gidiyo herşey. sadece bebişim biraz tombik. diyete başlayınca fazlalıklar gidiyo ve kilo kontrollu hale dönüyor endişelenme.

canım teşekkür ederim moralim çok bozuldu inşallh kontrollü bi hale gelir...

bende ilk aylarda inanılmaz hızlı klo aldım ilk 3 ay 2ser 4-5-6da 3er 3er suan 34.haftadayım azaldı artık kilo almam. hergün yürüyüş ve kepek ekmeği 0 tatlıya rağmen ama şişliğimçok olduğunu düşünüyorum yani inşallah öledir ilk aylarda çok su içemedim çok kabızlık yaşadım bide çok uyudum bunlar çok etken gerçekten su inanılmaz farkettiriyo bide yürüyüş yapmaya çalışın kızlar ama öle 10 dakika gittin geldin falan bende işe yaraıyo zaten hayatım boyunca sporla diyetle kendimi aynı kiloda tutabiloyodum ondan vucut bu kadar vitamin görünce bomba etkisi yaptı heralde açıkçası iyi besleniyorum diye vitaminleri hergün almıyorum da

kilo alma konusunda hamileliği fırsat olarak görüyordum resmen,çünkü ömrüm boyunca 3-4 kilonun peşinden koştum ama hiç alamadım.4. aydan sonra kilo almaya başlamıştım ki şeker illeti beni de vurdudiyete başlayınca da kilo alışım pat diye durdu tabi.şu an 32. haftam bitmek üzere ve 8 kilo aldım.bakalım son 2 ayda ne kadar alacağıım.ben şöyle 15 kilo falan alsam,doğum sonrasına 3-5 kilo fazlam kalsa diye istiyordum.herhalde eski tas eski hamam devam edeceğim doğum sonrasında da.
neyse bebişim sağlıklı olsun da önemli olan o

canım bende 54le hamile kaldım henüz 20haftalıgım ve kilom 65 deliricem ama yiyorumda yemeyince ayakta duramıorum elim ayagım titrio yaşım 23 ve boyum 1.68 dr m herşey yolunda dior ısrarla diyetisyen istiorum ama hayır dior herşey normal çünki zayıf insanlar hamilelikte daha fazla kilo alırlarmış kilolu hanımlar da az alırmış bilmiorum bakalım 2.gebeligim 1de 12kilo aldım dogum sonrası 20 kilo olarak verdim bilmiorum bende çok korkuorum ama dikkatte edemiorum frenleyemiorum kendimi bakalım hayırlısı artık

Ben de hamılelıgımın ılk uc ayında 4 kılo aldım.En son 7. ayıma geldıgımde 10 kılo almıstım toplamda.8. ayda 2 kılo daha aldım.ve en son gıttıgımde 2 kılo almsıtım. O ıyı 14 kılo ıle bıtırdım ısı dedım 10 gun sonra ara kontrole gıttım 12 gunde 3 kılo almısım doktorum cok kızdı:18: Bu hafta dogurayım artık yaa

33. haftamdayım 10kilo aldım ama hamile kaldığımdakendi kilomda vardı daha fazla almasam bari nasıl vericam okadar kiloyu bilmem şu anda 80 kiloyum doğum yaptıktan sonra ez azından 60 a inmem lazım boyum kısa çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…