Niye içki içen kıza

Alkol alan insanlara kötü gözle bakanlar olduğu gibi alkol kullanmayanlara da direkt yobaz etiketi yapıştıranlar var.

Bu iki durum da çok rahatsız edici.

İnsanları yaftalamayı seviyoruz toplum olarak.

Ben de sevmiyorum, hiç içmedim, içmeyi de düşünmüyorum ve ben de pek yakıştırdığımı söyleyemem, sürekli bu düşünceyle de dolanmıyorum..
Ama yazar burada içenlere o... demiyor işte. Ama evet size laf atması hoş değil, siz de hassasınız sanırım bu konuda?
Hem neden hemen "yobaz işte"? Ben de İzmir de doğdum büyüdüm ama galiba kütüğümle alakalı bu durum, genlerden gelmiş
Direk yobaz etiketi yapıştırmak da ayrı bir olay. Herkes dinle alakalı olarak içmemezlik yapmıyor zaten.
Hadi diyelim öyle, her dindar olan yobaz, dar görüşlü olmuyor, siz nasıl kendi görüşlerinizce yaşıyorsanız o da öyle. Bu olayın tersi olasaydı ne olurdu acaba?
Şimdi siz bir bayana içki çok yakışıyor deyince ne farketti.
Ters görüşler olunca nedense hemen dar görüşlü yobaz olmaya layık oluyor insanlar.

Ben misal içki içen erkeğe de kadına da kötü gözle bakarım huyum kurusun cinsiyet ayırt etmem

Aynen ya bence de dinle yobazlıkla ilgisi yok herkesinkinin
Ben de alkolden soğudum kişisel sebeplerimce çok hoşlanmıyorum artık
Ama ateistim
Alkol yerine şekerli şeyler içerim ne biliyim meyvesuyu, çay, kahve falan daha tatlı güzel geliyor

evethaklısınız ıcene saygı duymak gerek fakat ıckı haram

ataıstlık bu duzen tesaduf sonucu mu kuruldu pekı ? anne karnına dusen bır spermın bıle bebege donusmesi..amacım yargılamak degıl sızı..ama hıc bırı tesaduf degıl okuyunca yazınızı yazmak ıstedım.. bugun bılımle bır konuyu acıklayan bır bılım adamı bıle bı yaratıcının oldugunu soylemekte.

bence konuyu buna dönüştürürsek feci ban yeriz.
ateizm tesadüfler sonucu oluştuğunu söylemez evrenin deyip kaçıyorum

kimse kimseye o... gözüyle bakmıyor en azından ben şimdiye kadar görmedim.
alkol zararlıdır bunda hemfikiriz tabii.
ama arkadaşının yazdığı durumun altına senin yorumun çok gereksiz, yersiz olmuş. Başkasından beklediğin saygıyı sen başkalarına göstermiyorsun.

valla bana da herkes diyor sadece içki değil sigarayı da yakıştırmıyoruz diyorlar aldırış etmiyorum
benim arkadaşlarım biraz muhafazakar alkol aldığımı duysalar ohooo neler derler ben aldırış etmem yine , sizde sallamayın böyle insanları sallayınca kendilerini birşey zannediyorlar , güzelce içen alkolunu alan bir insanın kimseye zararı yoktur.

bence konuyu buna dönüştürürsek feci ban yeriz.
ateizm tesadüfler sonucu oluştuğunu söylemez evrenin deyip kaçıyorum
banlık bır durum degıl ınsanlar dusuncelerını saygı cercevesınde konusması yanı.evet dedıgınız gıbı tesaduf yok

Valla canım yeri gelir dağıtır taşkınlık da yaparım kocam toplasın arkamı. Ben de insanım ya. Hem boşver yaaa Hadi fondip

yazmak istediğim çok şey var ama... offf demekle kalıcam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…