- Konu Sahibi yazarhanim35
-
aynen öyleymiş, sarıya boyat daha iyi diyorlardı.siyah saç günah mıymışnasıl ya
öff bu tepki bana da geliyor
ben de "sen yakıştır diye içmiyorum" diyorum
aynen öyleymiş, sarıya boyat daha iyi diyorlardı.
Dayanağı nedir bilemiyorum hiç araştırmadım aslen...
Neden içki içen kıza o.. gözüyle bakılıyor. Modern bir şehirde yaşıyorum İzmirliyim doğma büyüme. arkadaşın biri bir yazı paylaşmış ''Radyoda bir şarkı çalar çayını bir başka yudumlarsın.. Radyo da ne mi çalar ? Şimdi uzaklardasın...'' diye bende altına o şarkının yanında çay değil rakı içilir yazma gafletinde bulundum kızın biri direk yazmış kızlar nasıl konusabılır o sarkının yanına rakı gıder dıye anlamıyorum bi bayana içki hiç yakısmaz diye ne alaka ya kadın içemez mi. ben kocam gidip dışarda içeceğine evde karşılıklı benimle içsin diye düşünürüm(bekarım ama ) içkili ortamda içkimi de içerim. sarhoş olup taşkınlıkta yapmam ama aşağılanıyoruz alkol alıyorz diye. ayyaş değiliz heralde
evethaklısınız ıcene saygı duymak gerek fakat ıckı harambende yakıstırmıyorum ıckı ve alkolu ne erkege nede bayana ama kımseyı yargılamakta haddıme degıl herkesın kendı ozgur ıradesı var kımse kımseyı yaptıgı sevdıgı olgulardan dolayı bu sekılde laf soylemeyeve yargılamaya hakkı yok o kısı haddını fazlasıyla asmıs ve kendı kendıne saygısızlık yapmıs.
ıcen kısıler bunun bılıncındedır dıye dusunuyorum o yuzden haram olanı ıcmek yada ıcmemek yıne kendılerıne kalmıs bıseyevethaklısınız ıcene saygı duymak gerek fakat ıckı haram
ataıstlık bu duzen tesaduf sonucu mu kuruldu pekı ? anne karnına dusen bır spermın bıle bebege donusmesi..amacım yargılamak degıl sızı..ama hıc bırı tesaduf degıl okuyunca yazınızı yazmak ıstedım.. bugun bılımle bır konuyu acıklayan bır bılım adamı bıle bı yaratıcının oldugunu soylemekte.Aynen ya bence de dinle yobazlıkla ilgisi yok herkesinkinin
Ben de alkolden soğudum kişisel sebeplerimce çok hoşlanmıyorum artık
Ama ateistim
Alkol yerine şekerli şeyler içerim ne biliyim meyvesuyu, çay, kahve falan daha tatlı güzel geliyor
ataıstlık bu duzen tesaduf sonucu mu kuruldu pekı ? anne karnına dusen bır spermın bıle bebege donusmesi..amacım yargılamak degıl sızı..ama hıc bırı tesaduf degıl okuyunca yazınızı yazmak ıstedım.. bugun bılımle bır konuyu acıklayan bır bılım adamı bıle bı yaratıcının oldugunu soylemekte.
banlık bır durum degıl ınsanlar dusuncelerını saygı cercevesınde konusması yanı.evet dedıgınız gıbı tesaduf yokbence konuyu buna dönüştürürsek feci ban yeriz.
ateizm tesadüfler sonucu oluştuğunu söylemez evrenin deyip kaçıyorum
Bence de cinsiyet ayirt edilmemeli. Kotu gozle bakarim derken neyi ima ettin, merak ettim de?Ben misal içki içen erkeğe de kadına da kötü gözle bakarım huyum kurusun cinsiyet ayırt etmem
Bence de cinsiyet ayirt edilmemeli. Kotu gozle bakarim derken neyi ima ettin, merak ettim de?
Neden içki içen kıza o.. gözüyle bakılıyor. Modern bir şehirde yaşıyorum İzmirliyim doğma büyüme. arkadaşın biri bir yazı paylaşmış ''Radyoda bir şarkı çalar çayını bir başka yudumlarsın.. Radyo da ne mi çalar ? Şimdi uzaklardasın...'' diye bende altına o şarkının yanında çay değil rakı içilir yazma gafletinde bulundum kızın biri direk yazmış kızlar nasıl konusabılır o sarkının yanına rakı gıder dıye anlamıyorum bi bayana içki hiç yakısmaz diye ne alaka ya kadın içemez mi. ben kocam gidip dışarda içeceğine evde karşılıklı benimle içsin diye düşünürüm(bekarım ama ) içkili ortamda içkimi de içerim. sarhoş olup taşkınlıkta yapmam ama aşağılanıyoruz alkol alıyorz diye. ayyaş değiliz heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?