- 29 Ağustos 2018
- 421
- 497
- 18
- Konu Sahibi bayan-suslu
-
yani ben onun sevgilisiyim en yakınlarından biri sayılırım. acil bi durum olur arama yapması gerekir filan. yok hallederim dedim. bende tamam nasıl istersen dedim. çok üstelemek istemedim ama üzüldüm açıkçasıErkekler boyle seyleri pek gururlarina yediremiyorlar bundan kaynaklidir
yok öyle bir insan değildir. öyle bir insan olmadığını bildiğim için ödemek istedim zaten. ödesem bile verir yani hemen. güvenim tam o konuda.bence kabul etmemesi çok daha iyi. bunun iyi tarafını düşünmelisiniz. yani sizden istifade etmiyor
Gururluymus iyi bişey bence
onu bende düşündüm ama kırılır diye sormak istedim. ki bence kırılırdıKabul etmemesi doğru olan ,sevgili olmanız bunu kabul edeceği anlamı taşımaz .
Olabilirevet öylede bende kendimi kötü hissettim ama. yakın olduğumuzu sanıyordum. yeni değil sonuçta ilişkimiz.
tam tersini daha önce yaşadım eski erkek arkadaşımdan daha ilişkinin ilk haftası bana kontür al demişti bende salak almıştım. fragmanmış meğer sonra ne yedi beni ne yediErkek sonuçta. Çok normal kabul etmemesi. Ya tam tersi olsaydı? Benim üniversitede görüştüğüm kişi öyleydi, parasını arkadaşlarına harcar ama bana gelince "Hesabı sen ödeyiver ne olacak aramızda ayrı gayrı mı var" derdi. En son otobüs kartımı almıştı, öğrenci olarak basmak için. Ben tam kart basıyordum o benimkini kullanıyordu. Ah ah salaklığıma doymayayım. :)
O yüzden hiç boşuna üzülmeyin :)
hattı kapandı arama yapamıyor mesaj atamıyor ben arıyorum evden wifiden bağlanıyor. whatsaptan o şekilde konuşuyoruz.telefon kapanınca nasıl iletişim kuruyorsunuz ki ben olsam gider öderdim direkt.
öyle bir şey yapsam kırılabilirdi. sormak bence daha hoştur. benim düşüncem o yönde :)Neden ödeyeyim mi diyorsun ki?
Git öde.
Bi kafede çay içseniz hesabı ben ödeyeyim mi dese nasıl hoş olmazsa bu da sorulmaz, direkt ödenir.
Şimdi de odeyebilirsinizhattı kapandı arama yapamıyor mesaj atamıyor ben arıyorum evden wifiden bağlanıyor. whatsaptan o şekilde konuşuyoruz.
öyle bir şey yapsam kırılabilirdi. sormak bence daha hoştur. benim düşüncem o yönde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?