Kandaki yükseliş çok az olmuş 5 in üstu gebelik var demek ama anlamadim bende bu anlattgndan bisey dr una danış açiklarn iyce progesterona baglimiymiş bu sonuç tuhaf yanigun asiri kan verdim bhcg 5.1 sonra 8.5 ve dun 9.2 cikti ilk defa dun progesteron da bakildi 4.33 cikti doktor hamile degilsin dedi idrar testi yaptm oda pozitif cikti ne oluyo anlamadim daha once basina gelen var mi bilgisi olan varmi
Yanlıs yazmısım bu kanlar gun asırı degıl uc gun ustuste alındı ama yınede az mıBncede cok az ilerlemis kimyasal gebelik olabilir Allahim yardimciniz olsn
Yanlıs yazmısım bu kanlar gun asırı degıl uc gun ustuste alındı ama yınede az mıkimyasal gebelik olabilir 1-2 gün sonra tekrar bhcg ye baktırın ve dr gidin bence hayırlısı olsun inşAllah hamilesinizdir.
3 gun üst üsteyse normal gun aşiriYanlıs yazmısım bu kanlar gun asırı degıl uc gun ustuste alındı ama yınede az mı
Adam bıraz ters bı adamdı banada test yapsan bebmde 9 cıkar fılan dedı sımdı soyle acıklayım ılk baktırdım 5.1 cıktı ertesı gun dayanamadım yıne baktırdım 8.5 cıktı ve 3. Gun doktora gıttım 9.2 cıktı hamıle degılsın dedı neye gore dedı anlamadım acıklama yapmadı bn hıcbısey anlamadm ama baska bı dr da hamılesın dedı ınanın beynım yandı anlamıyorm ya bn bebiş istiyorum3 gun üst üsteyse normal gun aşiri
yaptirin testleri ayrica dr progesterona bağladıgi için kimyasal
demedim ben çunku dr bunu
bilemiycek kadar cahil degildir heralde.progesteron adetin 21.gunu
yapılir siz uzmanami gittiniz biraz aciklayici yazarmısiniz cok sacma
geldi bana gebesiniz basbayaaa
Adam bıraz ters bı adamdı banada test yapsan bebmde 9 cıkar fılan dedı sımdı soyle acıklayım ılk baktırdım 5.1 cıktı ertesı gun dayanamadım yıne baktırdım 8.5 cıktı ve 3. Gun doktora gıttım 9.2 cıktı hamıle degılsın dedı neye gore dedı anlamadım acıklama yapmadı bn hıcbısey anlamadm ama baska bı dr da hamılesın dedı ınanın beynım yandı anlamıyorm ya bn bebiş istiyorum[/QUOuzmanmı bılmıyorm dogum evınde bı dr du
Hamilesin arkadasim bu degere göre 2Adam bıraz ters bı adamdı banada test yapsan bebmde 9 cıkar fılan dedı sımdı soyle acıklayım ılk baktırdım 5.1 cıktı ertesı gun dayanamadım yıne baktırdım 8.5 cıktı ve 3. Gun doktora gıttım 9.2 cıktı hamıle degılsın dedı neye gore dedı anlamadım acıklama yapmadı bn hıcbısey anlamadm ama baska bı dr da hamılesın dedı ınanın beynım yandı anlamıyorm ya bn bebiş istiyorum
Canm valla bana umut oldun bırazdan baktrcam bhcg. Hastanedeydım zaten burdan yazarım yıne ınsallah artmıstırHamilesin arkadasim bu degere göre 2
gunde bi yaptir testi yine 2 katina
cikiyosa degerin saglikli bi gebeliktir iyi dr a git birde
Hayirli olsun
Her gun baktirma her gun bakilmasinin bi anlami yok bi gun baktir 1 gun bekle...hayirlisi olsunCanm valla bana umut oldun bırazdan baktrcam bhcg. Hastanedeydım zaten burdan yazarım yıne ınsallah artmıstır
Cok merak ettım artıyomu azalıyomu dıye o yuzden baktırcam gonderdım sımdı yarm saat sonra cıkcakHa o zamn normal ama normalde bu testi 2 gunde 1 yaptirman lazim hergun yaptirmanin bi anlami yok cnm
Arkadaşım hemşireymişsin tıbbi bilgin fazladır ayrıca dr.un neden dalga geçmesine müsaade ettin yok benimde 9 çıkar bilmem neCok merak ettım artıyomu azalıyomu dıye o yuzden baktırcam gonderdım sımdı yarm saat sonra cıkcak
Arkadaşım hemşireymişsin tıbbi bilgin fazladır ayrıca dr.un neden dalga geçmesine müsaade ettin yok benimde 9 çıkar bilmem ne
mesleğinde öyle yazıyo kanı gönderdim demiş ya ordan meraklanıp baktım
Hemsiremiymis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?