Niye kimse yazmiyo

Betsr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2016
332
140
103
gun asiri kan verdim bhcg 5.1 sonra 8.5 ve dun 9.2 cikti ilk defa dun progesteron da bakildi 4.33 cikti doktor hamile degilsin dedi idrar testi yaptm oda pozitif cikti ne oluyo anlamadim daha once basina gelen var mi bilgisi olan varmi

gun asiri kan verdim bhcg 5.1 sonra 8.5 ve dun 9.2 cikti ilk defa dun progesteron da bakildi 4.33 cikti doktor hamile degilsin dedi idrar testi yaptm oda pozitif cikti ne oluyo anlamadim daha once basina gelen var mi bilgisi olan varmi
Kandaki yükseliş çok az olmuş 5 in üstu gebelik var demek ama anlamadim bende bu anlattgndan bisey dr una danış açiklarn iyce progesterona baglimiymiş bu sonuç tuhaf yani

kimyasal gebelik olabilir 1-2 gün sonra tekrar bhcg ye baktırın ve dr gidin bence hayırlısı olsun inşAllah hamilesinizdir.

Bncede cok az ilerlemis kimyasal gebelik olabilir Allahim yardimciniz olsn

Yanlıs yazmısım bu kanlar gun asırı degıl uc gun ustuste alındı arkadaslar

kimyasal gebelik olabilir 1-2 gün sonra tekrar bhcg ye baktırın ve dr gidin bence hayırlısı olsun inşAllah hamilesinizdir.
Yanlıs yazmısım bu kanlar gun asırı degıl uc gun ustuste alındı ama yınede az mı

Yanlıs yazmısım bu kanlar gun asırı degıl uc gun ustuste alındı ama yınede az mı
3 gun üst üsteyse normal gun aşiri

yaptirin testleri ayrica dr progesterona bağladıgi için kimyasal

demedim ben çunku dr bunu

bilemiycek kadar cahil degildir heralde.progesteron adetin 21.gunu

yapılir siz uzmanami gittiniz biraz aciklayici yazarmısiniz cok sacma

geldi bana gebesiniz basbayaaa

Artışınıza göre bayağı hamilesiniz. Doktor neye göre gebelik yok dedi acaba.

Biraz daha bekle tekrar test Yap . .

Adam bıraz ters bı adamdı banada test yapsan bebmde 9 cıkar fılan dedı sımdı soyle acıklayım ılk baktırdım 5.1 cıktı ertesı gun dayanamadım yıne baktırdım 8.5 cıktı ve 3. Gun doktora gıttım 9.2 cıktı hamıle degılsın dedı neye gore dedı anlamadım acıklama yapmadı bn hıcbısey anlamadm ama baska bı dr da hamılesın dedı ınanın beynım yandı anlamıyorm ya bn bebiş istiyorum

Hamilesin arkadasim bu degere göre 2

gunde bi yaptir testi yine 2 katina

cikiyosa degerin saglikli bi gebeliktir iyi dr a git birde
Hayirli olsun

Hamilesin arkadasim bu degere göre 2

gunde bi yaptir testi yine 2 katina

cikiyosa degerin saglikli bi gebeliktir iyi dr a git birde
Hayirli olsun
Canm valla bana umut oldun bırazdan baktrcam bhcg. Hastanedeydım zaten burdan yazarım yıne ınsallah artmıstır

Canm valla bana umut oldun bırazdan baktrcam bhcg. Hastanedeydım zaten burdan yazarım yıne ınsallah artmıstır
Her gun baktirma her gun bakilmasinin bi anlami yok bi gun baktir 1 gun bekle...hayirlisi olsun

Ha o zamn normal ama normalde bu testi 2 gunde 1 yaptirman lazim hergun yaptirmanin bi anlami yok cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…