- 6 Ağustos 2016
- 6.007
- 9.730
- 198
Terzi kendi söküğünü dikemez. Ben seni anlıyorum canım. Kafanda binbir bilgi dolanıyor. Bir de heyecan dorukta tabi. Sat'ınla uyumlu mu sen ona bak bence. Bu kadar düşük olduğuna göre bat'ına daha çoook var.Cok merak ettım artıyomu azalıyomu dıye o yuzden baktırcam gonderdım sımdı yarm saat sonra cıkcak
Kızlar bhcg 16 cıktııHa o zamn normal ama normalde bu testi 2 gunde 1 yaptirman lazim hergun yaptirmanin bi anlami yok cnm
Hemsıreyım ama enfeksıyon hemsıresıyım ıkı gjnde bır bakılması grrektıgını fılan bılıyorm ama dayanamıyorm ayrıca herseyı bılmek yermıyo ıkı dr bırbırıyle celısıyo oyuzden sordumArkadaşım hemşireymişsin tıbbi bilgin fazladır ayrıca dr.un neden dalga geçmesine müsaade ettin yok benimde 9 çıkar bilmem ne
Bende bılıyorm herseyın farkındayım ama o psıkolojı cok farklı,anlayıs gosterdıgın ıcın cok tedekkr ederımTerzi kendi söküğünü dikemez. Ben seni anlıyorum canım. Kafanda binbir bilgi dolanıyor. Bir de heyecan dorukta tabi. Sat'ınla uyumlu mu sen ona bak bence. Bu kadar düşük olduğuna göre bat'ına daha çoook var.
Degerin dünmu 9 du önceki günmu?Bende bılıyorm herseyın farkındayım ama o psıkolojı cok farklı,anlayıs gosterdıgın ıcın cok tedekkr ederım
DunDegerin dünmu 9 du önceki günmu?
Valla bı kesınlesse o daha kolay gıbıLaboratuar elinin altında tabi. Seni gidi seni. Sabır. 9 ay nasıl bekleyeceksin sonra...
Yarin 18 olmasi gerekiyo ki 16 da iyi yukseliyo iste iyi gidiyo hamilesin o nasil dr mus diplomasini bakkaldanmi almiş ne kuş beyin...
Hastayla alay eden dr lara sinir oluyorum bende kadindogmda 2.5 yil calistm veri kayit olarak ama ciddi öyle alay eden dengesizler var hasta anlamayabilir izah etsene güzelce2. Oğluma Dr kız dedi 14. Haftada sonra 17. Haftada "pipili kızmış" bu dedi. Ve ben bunun 'çocuğun erkek' demek olduğunu anlamamıştım. Belki de hamile değilsin diyen doktor ses tonuyla mizahi olarak aslında hamilesin demek istiyordu... olabilir mi??
Yok bn emınım gercekten net bı sekılde kesınlıkle hamıle degılsın hamıle olman ıcın bhcg en az 15 olması gerek dedı o gun 9.2 cıkmıstı .sımdı 16 allahm ınsallah hamıleyımdır amınnnnnHastayla alay eden dr lara sinir oluyorum bende kadindogmda 2.5 yil calistm veri kayit olarak ama ciddi öyle alay eden dengesizler var hasta anlamayabilir izah etsene güzelce
Insan heyecandan adını unutur ya anlamaman cok normalHastaları bilmem de sağlıkçıyız diye takılıyorlar bence. Yoksa doktorum öyle bir kadın değildi. O anki heyecanla gerçekten anlayamayabiliyoruz. Böyle bir aptallık çöküyor heyecandan :)
Sat 07.08.16 canm gec gordum kusura bakmaSon adet tarihin ne? Ben Asmde çalışıyorum.
1 gu. Gecıkmelı gelıyo bat. 08.09.2016Son adet tarihin ne? Ben Asmde çalışıyorum.
Sıkcsm dısımı cumsys kadar beklıcem zsten ızınlıyım kanda veremem hemen bu ıyı oldu tsbı mens olmazsamBence 3 gün dişini sık sonra yaptır. Birden pat diye artmaz. ArtıŞ var gibi ama rakamlar küçük. Bir geçsin bakalım 00lı rakamlara.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?