Niye kimse yazmiyo

Cok merak ettım artıyomu azalıyomu dıye o yuzden baktırcam gonderdım sımdı yarm saat sonra cıkcak
Terzi kendi söküğünü dikemez. Ben seni anlıyorum canım. Kafanda binbir bilgi dolanıyor. Bir de heyecan dorukta tabi. Sat'ınla uyumlu mu sen ona bak bence. Bu kadar düşük olduğuna göre bat'ına daha çoook var.

Arkadaşım hemşireymişsin tıbbi bilgin fazladır ayrıca dr.un neden dalga geçmesine müsaade ettin yok benimde 9 çıkar bilmem ne
Hemsıreyım ama enfeksıyon hemsıresıyım ıkı gjnde bır bakılması grrektıgını fılan bılıyorm ama dayanamıyorm ayrıca herseyı bılmek yermıyo ıkı dr bırbırıyle celısıyo oyuzden sordum

Bende bılıyorm herseyın farkındayım ama o psıkolojı cok farklı,anlayıs gosterdıgın ıcın cok tedekkr ederım

Laboratuar elinin altında tabi. Seni gidi seni. Sabır. 9 ay nasıl bekleyeceksin sonra...

2. Oğluma Dr kız dedi 14. Haftada sonra 17. Haftada "pipili kızmış" bu dedi. Ve ben bunun 'çocuğun erkek' demek olduğunu anlamamıştım. Belki de hamile değilsin diyen doktor ses tonuyla mizahi olarak aslında hamilesin demek istiyordu... olabilir mi??

Hastayla alay eden dr lara sinir oluyorum bende kadindogmda 2.5 yil calistm veri kayit olarak ama ciddi öyle alay eden dengesizler var hasta anlamayabilir izah etsene güzelce

Hastaları bilmem de sağlıkçıyız diye takılıyorlar bence. Yoksa doktorum öyle bir kadın değildi. O anki heyecanla gerçekten anlayamayabiliyoruz. Böyle bir aptallık çöküyor heyecandan :)

Hastayla alay eden dr lara sinir oluyorum bende kadindogmda 2.5 yil calistm veri kayit olarak ama ciddi öyle alay eden dengesizler var hasta anlamayabilir izah etsene güzelce
Yok bn emınım gercekten net bı sekılde kesınlıkle hamıle degılsın hamıle olman ıcın bhcg en az 15 olması gerek dedı o gun 9.2 cıkmıstı .sımdı 16 allahm ınsallah hamıleyımdır amınnnnn

Hastaları bilmem de sağlıkçıyız diye takılıyorlar bence. Yoksa doktorum öyle bir kadın değildi. O anki heyecanla gerçekten anlayamayabiliyoruz. Böyle bir aptallık çöküyor heyecandan :)
Insan heyecandan adını unutur ya anlamaman cok normal

Bence 3 gün dişini sık sonra yaptır. Birden pat diye artmaz. ArtıŞ var gibi ama rakamlar küçük. Bir geçsin bakalım 00lı rakamlara.

Bence 3 gün dişini sık sonra yaptır. Birden pat diye artmaz. ArtıŞ var gibi ama rakamlar küçük. Bir geçsin bakalım 00lı rakamlara.
Sıkcsm dısımı cumsys kadar beklıcem zsten ızınlıyım kanda veremem hemen bu ıyı oldu tsbı mens olmazsam

Iyide yine 1 gun arayla yapmiş ya testi pazartesi 9 muş sali alşamı 16 cikmiş çarşamba 18 olmasini bekleriz normalde iyi bi artis bu gebelik kesin var bana göre ve kesinlikle bata gore geç döllenme gebelik olmasa duzenli artiş niye olsun¿¿

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…