niye söylemez ki ?

Ben bir daha yazmadım zaten arkadaşıma bu konuda bir şey .kendisi bana sordu naptınız diye o yüzden yoksa direk ben ona yazmadım .ama tabi ben öyle yapmadım arayıp sormadım ondan bekledim .KEndisi yazdı bana sabahta akşamda .işte bende bunu anlayamıyorum ya neden bu kadar düştüm üzerine
Çünkü onun istediği tamda buydu!! Önce simartti seni ilgisiyle, simdi geri çekildi ki sen AA noldu beğenmedi mi deyip sen onun üstüne atlayacaksin,arayacaksin vs vs yapma bence geri çek kendini arkadaşın sorarsa da geçiştir bilmem kısmet bisey olduğu yok konuşuyoruz vs gibi konuş. Planı tutmayinca o dolanacak peşinde ;)

Benim arkadaşımın eşinin çok yakın arkadaşı .kız arkadaşımla bu durumu konuşmuştum ben zaten ona da sorduğumda cevaplarda herhangi bir tutarsızlık söz konusu değil.Yok öyle bişey olduğunu sanmıyorum 1,5 -2 yıldır hayatında biri olmadığını ve zaten ilişkinin ciddi boyutunda olup da yapamayacaklarını anlayıp ayrıldıklarını söylemişti bana .Yine de belli olmaz tabi Öyle bir gayem yok kesinlikle evlenmek için evlenmeyi düşünen insan Değilim benim kafa yapıma beni taşıyabilecek bir insanla evliliği düşünüyorum şu anki insan da olabilir başkası da olabilir .Kendisini gördüğümde samimi tavırları ,ortak arkadaşımız ve eşi ile olan bağı hoşuma gitti .O yüzden etkilendim tabi ama ne olur bilemem Hakkı'mda hayırlısı diyorum Zaman'la yaşayıp göreceğim şimdi ben buraya ne yazarsam yazayım boş .
Size inandirici geldimi peki 2 yildir hayatinda kimse olmadigina erkekler arasinda illaki sirlar olur herseyi eslerine anlatmazlar arkadsdinizda olsa okadar guvenmeyin insanlara yas farkiniz cokmu bu arada merakdan soruyorum[/QUOTE]

Olabilir haklısınız .Ben 25 o 33 yaşında

Ben bir daha yazmadım zaten arkadaşıma bu konuda bir şey .kendisi bana sordu naptınız diye o yüzden yoksa direk ben ona yazmadım .ama tabi ben öyle yapmadım arayıp sormadım ondan bekledim .KEndisi yazdı bana sabahta akşamda .işte bende bunu anlayamıyorum ya neden bu kadar düştüm üzerine
Mesajda dedigim gibi evde kaldim yasim ilerliyo psikolojisine girmeyin afamin is yerinin olmasi maddi durumunun iyi olmasi sizi etkilemesin sakin bi omur gecireceksiniz birde adam 33 yasinda ailesi kapali birde dogu kuzey kültür farki var aranizda bunlari iyi dusunun

Evet bende artık acele etmiyorum ,akışına bıraktım .benim demek istediğim olumsuz ise ya hiç yazma ya da ne bilim düşüncelerini söyler sonuçta yaşını almış insan ,17-18 yaşında değiliz .İlk yazışmamız gibi konuşmaya başladık Sanırım dün gece konuştuk günaydın diye yazmış sabah .belki o da düşünüyordur kafasında bazı şeyleri oturtmak için

Evet belki onun da henüz olumlu ya da olumsuz kararı yoktur.

Çünkü onun istediği tamda buydu!! Önce simartti seni ilgisiyle, simdi geri çekildi ki sen AA noldu beğenmedi mi deyip sen onun üstüne atlayacaksin,arayacaksin vs vs yapma bence geri çek kendini arkadaşın sorarsa da geçiştir bilmem kısmet bisey olduğu yok konuşuyoruz vs gibi konuş. Planı tutmayinca o dolanacak peşinde :KK66:
Hahah. Ama ben dolanmadım kendi içimde yaşadım orası ayrı konu tabi :-)yazdığında aslında bilmem ne olduğunu öyle pek konuşmadık dedim Allah Allah Dedi bende tabi içimdeki şeytan dürttü aman yazıyım dedim yazmış gene yoğun musun diye :-)

Mesajda dedigim gibi evde kaldim yasim ilerliyo psikolojisine girmeyin afamin is yerinin olmasi maddi durumunun iyi olmasi sizi etkilemesin sakin bi omur gecireceksiniz birde adam 33 yasinda ailesi kapali birde dogu kuzey kültür farki var aranizda bunlari iyi dusunun
Öyle bir düşüncem yok anlaşamadıktan sonra paranın malın mülkün ne önemi var herşey bizim için yarın herşey de bitebilir belli olmaz bu işler .Benim açık olmam onun için etki etmiyor tabi ilerde ne olur onu bilemeyiz .İlk başta Doğulu olduğundan dolayı pek sıcak bakmadım ama bir konuşmak istedim yine de hepsi bir değildir diye .Arkadaşımında eşi doğulu ve gayet iyi anlaşıyorlar yani tamamen kafa yapısı önemli olan.

Size inandirici geldimi peki 2 yildir hayatinda kimse olmadigina erkekler arasinda illaki sirlar olur herseyi eslerine anlatmazlar arkadsdinizda olsa okadar guvenmeyin insanlara yas farkiniz cokmu bu arada merakdan soruyorum

Olabilir haklısınız .Ben 25 o 33 yaşında[/QUOTE]
33 yas
Öyle bir düşüncem yok anlaşamadıktan sonra paranın malın mülkün ne önemi var herşey bizim için yarın herşey de bitebilir belli olmaz bu işler .Benim açık olmam onun için etki etmiyor tabi ilerde ne olur onu bilemeyiz .İlk başta Doğulu olduğundan dolayı pek sıcak bakmadım ama bir konuşmak istedim yine de hepsi bir değildir diye .Arkadaşımında eşi doğulu ve gayet iyi anlaşıyorlar yani tamamen kafa yapısı önemli olan.
Merak etmeyin is ciddiye binince o baskiyi o
Is ciddiye bindiginde merak etme aileler devreye girecek herkesin gercek yuzu o zamn cikacak meydana kultur farki yasam farki birde adam 33 yasinda senden 8-9 yas buyuk senden yasli biriyle dusunebiliyosun yani kimi daha yasli gosterebiliyor resimde begenmemisdin galiba yasli buldun sanirim sonrasinda degisen ne olduki

Olabilir haklısınız .Ben 25 o 33 yaşında
33 yas

Is ciddiye bindiginde merak etme aileler devreye girecek herkesin gercek yuzu o zamn cikacak meydana kultur farki yasam farki birde adam 33 yasinda senden 8-9 yas buyuk senden yasli biriyle dusunebiliyosun yani kimi daha yasli gosterebiliyor resimde begenmemisdin galiba yasli buldun sanirim sonrasinda degisen ne olduki[/QUOTE]
Yoo hiç alakası yok aslında ben yüz yüze görüştüğümde daha da etkilendim ve hiç yaşını göstermiyor yaşayıp göreceğiz

Benim anlamadigim adamin is yeri var maddi durumu iyi ailesi teseturlu birde dogulu bu yasa kadar nasil olduda evlendirmediler yada evlenecek kimse cikmamis bu adamla ? Adam artik 33-34 yasina gelmis ask sevgi onemli degil kim olursa misali bu yasa kadar niye bekar peki

33 yas

Is ciddiye bindiginde merak etme aileler devreye girecek herkesin gercek yuzu o zamn cikacak meydana kultur farki yasam farki birde adam 33 yasinda senden 8-9 yas buyuk senden yasli biriyle dusunebiliyosun yani kimi daha yasli gosterebiliyor resimde begenmemisdin galiba yasli buldun sanirim sonrasinda degisen ne olduki
Yoo hiç alakası yok aslında ben yüz yüze görüştüğümde daha da etkilendim ve hiç yaşını göstermiyor yaşayıp göreceğiz[/QUOTE]
33 yas

Yoo hiç alakası yok aslında ben yüz yüze görüştüğümde daha da etkilendim ve hiç yaşını göstermiyor yaşayıp göreceğiz[/QUOTE]
Boyle giderse olmasini istemem ama diz daha cok dert yanip konu acacaga benziyorsunuz tamam adamin is cyeri var maddi durumu iyi ama bunlar evliligi ayakda tutmaya tek basina yetmiyor anlasilan suan baktigimda sizde evde kaldim yasim ilerliyo kimse begenmiyor psikolojisindesiniz galiba kusura bakmayin mantik biryere kadar

Yoo hiç alakası yok aslında ben yüz yüze görüştüğümde daha da etkilendim ve hiç yaşını göstermiyor yaşayıp göreceğiz

Boyle giderse olmasini istemem ama diz daha cok dert yanip konu acacaga benziyorsunuz tamam adamin is cyeri var maddi durumu iyi ama bunlar evliligi ayakda tutmaya tek basina yetmiyor anlasilan suan baktigimda sizde evde kaldim yasim ilerliyo kimse begenmiyor psikolojisindesiniz galiba kusura bakmayin mantik biryere kadar[/QUOTE]

Sizi böylemize düşünce iten nedir acaba ?nerden ne çıkarıyorsunuz

Sende haklisin gerci koca parasi yemek varken niye omur boyu calisasinki bu yasa kadar çalışdiniz zaten mantigi calistirmissiniz bu kismini dusunemedim ben evlenme programlari bile artik boyle onceki konularinizi biliyorum eski sevgilinizin sizi arayamamasindan sikayet eden ailesini gorunce beni unutdu diyen sizdiniz anne baba doğuda herseyden herkezden once gelir bunu unutma sunu gordum sizde tekrar kusura bakmayin maddi durum iyi olunca bunlar sorun olmuyor ayrildiginiz insanin maddi durumu kotuydu galiba ayrilmak icin bir sebep uretdiniz kendinizce ben isterimki herkez acik olsun burada birbirine etkilendim demeyin yalandan yere acik olun bu kisinin maddi durumu cok iyiydi yasda aranizda 10 yasda olsa farketmezdi zaten bunu görüyorum acik olun biraz

Sende haklisin gerci koca parasi yemek varken niye omur boyu calisasinki bu yasa kadar çalışdiniz zaten mantigi calistirmissiniz bu kismini dusunemedim ben evlenme programlari bile artik boyle onceki konularinizi biliyorum eski sevgilinizin sizi arayamamasindan sikayet eden ailesini gorunce beni unutdu diyen sizdiniz anne baba doğuda herseyden herkezden once gelir bunu unutma sunu gordum sizde tekrar kusura bakmayin maddi durum iyi olunca bunlar sorun olmuyor ayrildiginiz insanin maddi durumu kotuydu galiba ayrilmak icin bir sebep uretdiniz kendinizce ben isterimki herkez acik olsun burada birbirine etkilendim demeyin yalandan yere acik olun bu kisinin maddi durumu cok iyiydi yasda aranizda 10 yasda olsa farketmezdi zaten bunu görüyorum acik olun biraz

Siz konuyu çekmek istediğiniz tarafa çekiyorsunuz .Ben koca parası yiyecek olsam baba evinde de çalışmaz babamın parasını yerdim anlatabiliyor muyum ??Kullandığınız tabirler çok çirkin ,beni tanımıyorsunuz bile üstüne üstelik bu şekilde yargılamaya hiçbir şekilde Hakkı'nız yok ..!Aile benim içinde önemli ilk önceliğim onlar her zaman ,fakat sizin anlamak istemediğiniz nedir ?ben eski sevgilimden ayrılma sebebimin bir çok etkeni vardı ,kıskançlıkları ,herşeye karışması ,benim paramın hesabını yapıyor olması ,ailesiyle yapamayacağımı anladığımdan ,ben ailesinin yanındayken beni sürekli arasın istemedim müsait olduğu Zaman'da da aramadığından sinirlendim buraya geldiğinde 7/24 gene aramaya başlıyordu tek başıma dışarı çıkamıyordum .iş yemeğinde müdürlerde olsa adamın biri güldü diye Öküz gibi bağırıyor ediyor Ada'mın konuşmasına bile karışan insandı telefondan bile olsa ,sanane Ada'm ister Güler ister konuşur .sürekli maddi durumum yok yapamam diyende kendisiydi ki nişanlanırken bile bana krediyi sen çek diyen Adam nişanlanalım diyordu ,ben ondan olmayacak şeyler istemedim hiç bir zaman şuaları ortaklaşa alırız diyen bendim ben kendime düşenleri alacaktım o da erkek tarafına düşen ne ise o olacak bir yerden alıp ödemesini yapacaktık eşyaların ucuzuna bakalımm diyendi ortaklaşa ödeyeceğiz dememe rağmen düğün isterim benim abim ablam nikah yaptı bizde nikah yapalım Dedi hadi onu bile kabul ettim çok istememe rağmen en azından nikahtan sonra bir yemeğe çıkarırız ailece gençler arkadaşlar kuzenler herkes kendi cebinden karşılar dedim(az borçla evlenicem ya lafta )benim abim ablam yemeğini parasını ödeyemez ben karşılarım Dedi o Zaman sen ödemek için kredi çekeceksin ne anladım ben bundan giderim salon tutarım tüm akrabalarımızı çağırır annemiz babamızda bu Mutlu günümüzü görür dedim bunlara varana kadar düşünmüş olup nerde koca parası yeme derdine düşünüyorum bunları bilerek yazıyorum bunları okuyun da ona göre bir daha tekrardan düşünün koca parası yemek isteyen ben miyim ?

Siz konuyu çekmek istediğiniz tarafa çekiyorsunuz .Ben koca parası yiyecek olsam baba evinde de çalışmaz babamın parasını yerdim anlatabiliyor muyum ??Kullandığınız tabirler çok çirkin ,beni tanımıyorsunuz bile üstüne üstelik bu şekilde yargılamaya hiçbir şekilde Hakkı'nız yok ..!Aile benim içinde önemli ilk önceliğim onlar her zaman ,fakat sizin anlamak istemediğiniz nedir ?ben eski sevgilimden ayrılma sebebimin bir çok etkeni vardı ,kıskançlıkları ,herşeye karışması ,benim paramın hesabını yapıyor olması ,ailesiyle yapamayacağımı anladığımdan ,ben ailesinin yanındayken beni sürekli arasın istemedim müsait olduğu Zaman'da da aramadığından sinirlendim buraya geldiğinde 7/24 gene aramaya başlıyordu tek başıma dışarı çıkamıyordum .iş yemeğinde müdürlerde olsa adamın biri güldü diye Öküz gibi bağırıyor ediyor Ada'mın konuşmasına bile karışan insandı telefondan bile olsa ,sanane Ada'm ister Güler ister konuşur .sürekli maddi durumum yok yapamam diyende kendisiydi ki nişanlanırken bile bana krediyi sen çek diyen Adam nişanlanalım diyordu ,ben ondan olmayacak şeyler istemedim hiç bir zaman şuaları ortaklaşa alırız diyen bendim ben kendime düşenleri alacaktım o da erkek tarafına düşen ne ise o olacak bir yerden alıp ödemesini yapacaktık eşyaların ucuzuna bakalımm diyendi ortaklaşa ödeyeceğiz dememe rağmen düğün isterim benim abim ablam nikah yaptı bizde nikah yapalım Dedi hadi onu bile kabul ettim çok istememe rağmen en azından nikahtan sonra bir yemeğe çıkarırız ailece gençler arkadaşlar kuzenler herkes kendi cebinden karşılar dedim(az borçla evlenicem ya lafta )benim abim ablam yemeğini parasını ödeyemez ben karşılarım Dedi o Zaman sen ödemek için kredi çekeceksin ne anladım ben bundan giderim salon tutarım tüm akrabalarımızı çağırır annemiz babamızda bu Mutlu günümüzü görür dedim bunlara varana kadar düşünmüş olup nerde koca parası yeme derdine düşünüyorum bunları bilerek yazıyorum bunları okuyun da ona göre bir daha tekrardan düşünün koca parası yemek isteyen ben miyim ?
Bu yazdiklarinizin hicbiri eski yazdiklarinizda yok eski yazdiklarinizda nisanlanalim parasini sen cek diye bisey kullanmadiniz gecmisde siz ne yazdiginizi bile hatirlamiyosynuz kusura bakmayin direk yalan yanlis yazmaya basladiniz benim yazdiklarima istinaden cok carpitdiniz eski yazdiklarinizla simdiki yazdiklarinizi

Bu yazdiklarinizin hicbiri eski yazdiklarinizda yok eski yazdiklarinizda nisanlanalim parasini sen cek diye bisey kullanmadiniz gecmisde siz ne yazdiginizi bile hatirlamiyosynuz kusura bakmayin direk yalan yanlis yazmaya basladiniz benim yazdiklarima istinaden cok carpitdiniz eski yazdiklarinizla simdiki yazdiklarinizi
Yazdiklarima sinirlendiniz galiba ondan galiba bu eski yazdiklarinizla simdiki yazdiklariniz aradindaki çelişki uyumsuzluk

Siz neyi okuyorsunuz acaba merak ediyorum ???
O an onu yazmamış olabilirim yaşayan insan unutmaz anlatabiliyor muyum siz anlamak istediğinizi anlıyorsunuz .İyi günler

Borcsuz evlenmenin esyanin uygununu istemenin neyi kötü bana gorede düğün bosa masraf insanlari eglendirmek icin bosa masraf para kolay kazanilmiyor borclar kolay kazanilmiyor siz yani dort dortluktunuz yani hep karsi tarafmi suclu sacma geldi bana hic oz elestiriniz yok

son durum nedir merak ettım

biz de eşimle arkadas vasıtası ıle tanıstık

hıc yuzyuze grsmeden 3 hafta yazıstık ama eşim işi sadece yazısma durumundan cıkartıp telefonda konusmayı da ıstemıstı

O an onu yazmamış olabilirim yaşayan insan unutmaz anlatabiliyor muyum siz anlamak istediğinizi anlıyorsunuz .İyi günler
Bana kalirsa siz isinize geldigi gibi anlatiyorsunuz burdakilere sirf kendinizi haklı cikarmak icin ilk tanismadan sizi aramayan cevap yazmayan adama yeni tanisdiginiz birinin uzerine dusebiliyorsunuz ama eski sevgilinizi 3 yillik sevgilinizi ailesinden uzak yaşadığını bile bile ayda vyilda bir yanlarina gitmis sizi sık arayamadi diye burda kötü ilan ettiniz

Back
X