Siz konuyu çekmek istediğiniz tarafa çekiyorsunuz .Ben koca parası yiyecek olsam baba evinde de çalışmaz babamın parasını yerdim anlatabiliyor muyum ??Kullandığınız tabirler çok çirkin ,beni tanımıyorsunuz bile üstüne üstelik bu şekilde yargılamaya hiçbir şekilde Hakkı'nız yok ..!Aile benim içinde önemli ilk önceliğim onlar her zaman ,fakat sizin anlamak istemediğiniz nedir ?ben eski sevgilimden ayrılma sebebimin bir çok etkeni vardı ,kıskançlıkları ,herşeye karışması ,benim paramın hesabını yapıyor olması ,ailesiyle yapamayacağımı anladığımdan ,ben ailesinin yanındayken beni sürekli arasın istemedim müsait olduğu Zaman'da da aramadığından sinirlendim buraya geldiğinde 7/24 gene aramaya başlıyordu tek başıma dışarı çıkamıyordum .iş yemeğinde müdürlerde olsa adamın biri güldü diye Öküz gibi bağırıyor ediyor Ada'mın konuşmasına bile karışan insandı telefondan bile olsa ,sanane Ada'm ister Güler ister konuşur .sürekli maddi durumum yok yapamam diyende kendisiydi ki nişanlanırken bile bana krediyi sen çek diyen Adam nişanlanalım diyordu ,ben ondan olmayacak şeyler istemedim hiç bir zaman şuaları ortaklaşa alırız diyen bendim ben kendime düşenleri alacaktım o da erkek tarafına düşen ne ise o olacak bir yerden alıp ödemesini yapacaktık eşyaların ucuzuna bakalımm diyendi ortaklaşa ödeyeceğiz dememe rağmen düğün isterim benim abim ablam nikah yaptı bizde nikah yapalım Dedi hadi onu bile kabul ettim çok istememe rağmen en azından nikahtan sonra bir yemeğe çıkarırız ailece gençler arkadaşlar kuzenler herkes kendi cebinden karşılar dedim(az borçla evlenicem ya lafta )benim abim ablam yemeğini parasını ödeyemez ben karşılarım Dedi o Zaman sen ödemek için kredi çekeceksin ne anladım ben bundan giderim salon tutarım tüm akrabalarımızı çağırır annemiz babamızda bu Mutlu günümüzü görür dedim bunlara varana kadar düşünmüş olup nerde koca parası yeme derdine düşünüyorum bunları bilerek yazıyorum bunları okuyun da ona göre bir daha tekrardan düşünün koca parası yemek isteyen ben miyim ?