niye söylemez ki ?

Sayfa birden başladım okudum. Amaan 14 sayfa var dedim. 14 den geriye saymaya başladım. 10. Sayfaya kadar bakındım. Şu an 10. Sayfada kendimi hiç bilmediğim bir şehirde dolaşıyor gibi hissediyorum:KK70: Buralara gelmeyi düşünen varsa yolun sonu hiç tanıdık biryere çıkmıyor :KK20:
Erkek üye sayesinde kendisi eski sevgilim olur siz baştan okuyun kesinlikle önerim budur

Belkide oda senin düşündüğün gibi senin hakkında öyle düşünüyr bence konuşmalısınız ama telefon üzerinden deil buluşun bir yerde ve konuşun sevdiysen adım atmalısınki oda sana on adım atsın

Olabilir tabiki biraz daha beklemedeyim

:KK57:
..
Neymiş? İkinci sayfaya geri dönüyormuşuz :KK69:

konu biraz benim sevgilimle tanışma hikayeme benziyor. bu sebeple merakla takip etmekteyim :-)

Özgecimm bu senin eski sevgili hasta biri , kafaya takmış seni dikkatli ol !
Öyle Can'ım bende şikayet ettim anlayınca ilk başta acaba diye düşündüm ama sonradan iyice kafamda netleştikçe hemen Muneye yazdım .Bıktım artık gerçekten bir insan Nasıl anlamaz ki heryerden engelledim kurtulamadım :KK43:

Öyle Can'ım bende şikayet ettim anlayınca ilk başta acaba diye düşündüm ama sonradan iyice kafamda netleştikçe hemen Muneye yazdım .Bıktım artık gerçekten bir insan Nasıl anlamaz ki heryerden engelledim kurtulamadım :KK43:

Kabullenemiyor senden bittiğine , paso paraya vurmuş ama durup düşünmüyor sorun kişiliğinde para nedir ki ! Onur , dürüstlük , inanç, huzur daha önemli. Günümüz kadınlarının çoğunluğu özel veya devlette çalışıyor. Bence kurtulduğuna dua et yarın hemen sadaka ver :KK45:

Kabullenemiyor senden bittiğine , paso paraya vurmuş ama durup düşünmüyor sorun kişiliğinde para nedir ki ! Onur , dürüstlük , inanç, huzur daha önemli. Günümüz kadınlarının çoğunluğu özel veya devlette çalışıyor. Bence kurtulduğuna dua et yarın hemen sadaka ver :KK45:

Hep öyleydi ilişkimiz boyunca hep paradan konuşurduk ve ciddi anlamda benim de psikolojim bozulmuştu herşeye isyan etmeye başlamıştım . Ama baksan ben onu sevmedim ben onu terk etmişim oysaki bunu ben yüzüne söyledimm ayrılalım diye ansızın çekip gitmedim ki onu anlamadı .Aynen canımm doğru söylüyorsun .

Hep öyleydi ilişkimiz boyunca hep paradan konuşurduk ve ciddi anlamda benim de psikolojim bozulmuştu herşeye isyan etmeye başlamıştım . Ama baksan ben onu sevmedim ben onu terk etmişim oysaki bunu ben yüzüne söyledimm ayrılalım diye ansızın çekip gitmedim ki onu anlamadı .Aynen canımm doğru söylüyorsun .

Eski sevgiline asla dönme bir kere hasta biri yapışkan laftan anlamayan . Madem çok seviyordu adam gibi ilişkisine saip çıksaydı. Kaybedince erkeklerin aklı başına geliyor. Salla gitsin . Biz konumuza dönelim noldu bugün kuzu :cool:

Eski sevgiline asla dönme bir kere hasta biri yapışkan laftan anlamayan . Madem çok seviyordu adam gibi ilişkisine saip çıksaydı. Kaybedince erkeklerin aklı başına geliyor. Salla gitsin . Biz konumuza dönelim noldu bugün kuzu :cool:

Yok Canım dönseydim bu zamana kadar dönerdim gitti başkası ile resim çekilip bana attı düşünebiliyor musun bunun üzerine asla dönmem daha ayrılığın üzerinden 2 hafta geçmişken .
Bugün günaydın diye mesaj attı ben geç yazdım :-)
Yoğun musun diye hemen yazdı öyle yani ilk konuşmamızdaki gibiyiz anlıcağın o Zaman'da yüzyüze görüşmeden önce konuşmalarımız bu şekilde gelişiyordu .ama yazınca dünyanın en mutlu insanı oldum :KK71::-)

Yok Canım dönseydim bu zamana kadar dönerdim gitti başkası ile resim çekilip bana attı düşünebiliyor musun bunun üzerine asla dönmem daha ayrılığın üzerinden 2 hafta geçmişken .
Bugün günaydın diye mesaj attı ben geç yazdım :-)
Yoğun musun diye hemen yazdı öyle yani ilk konuşmamızdaki gibiyiz anlıcağın o Zaman'da yüzyüze görüşmeden önce konuşmalarımız bu şekilde gelişiyordu .ama yazınca dünyanın en mutlu insanı oldum :KK71::-)

Kız hayatın merkezine çok koyma ! Sonra sürekli gözün telefonda oluyor, sonra ay niye aramadı ay niye msj atmadı diye diye olay kafada büyüyor. İçinde geldiği zaman sende ara msj at ama abartmadan. İkinci buluşma ne zaman olucak yaaaaaa heyecanlandım yaaa. İlk sevgilin kendini vazgeçilmez sanmış ama velakin kimse vazgeçilmez diildir öğrenmiş oldu paşa :KK67: Ayrıca şuan görüştüğün er kişisi nereli.

Kız hayatın merkezine çok koyma ! Sonra sürekli gözün telefonda oluyor, sonra ay niye aramadı ay niye msj atmadı diye diye olay kafada büyüyor. İçinde geldiği zaman sende ara msj at ama abartmadan. İkinci buluşma ne zaman olucak yaaaaaa heyecanlandım yaaa. İlk sevgilin kendini vazgeçilmez sanmış ama velakin kimse vazgeçilmez diildir öğrenmiş oldu paşa :KK67: Ayrıca şuan görüştüğün er kişisi nereli.

Orası öyle tabi ama biz zaten hafta içi gün içerisinde fazla yazışamıyoruz onun veya benim iş yoğunluğumdan dolayı . Acaba o buluşma olacak mı onu merak ediyorum kuzum ben .
Bana az önce faceden yazıyor yine başka bir hesap açmış kendi adına neden susuyorsun felan diye .içim şişiyor gerçekten
Kuşum şimdi yazdı napıyosun diye :KK48:

Son düzenleme:
Sizinki Nasıl gelişti acaba merak ettim bende Nasıl oldu Nasıl gelişti :KK48:

bizim de akrabalar aracılığı ile whatsaptan konuşmaya başladık, ama ben çok çektirdim valla ne yalan söyleyim :-) hep o görüşmek istedi ben engelledim, gerçi farklı şehrlerdeydik onun da etkisi var tabi. bu süre içerisinde defalarca olmasın bu iş dedim görüşmeleri iptal ettim falan derken beni dinlemeyip 6 ay sonra geldi bulunduğum şehre.
1 yılı geçti şimdi, evlilik teklifini de aldım. kavgalarımızdan fırsat bulursak nişanlanacaz bu yakınlarda ama bi türlü fırsat bulamıyoruz :KK70:

Öyle şaşırmayın böyle hastalıklı insanlar olduğu sürece böyle şeylerle karşılacağız tabiki
Aynen
Hasta olan sizsiniz malesef sizin yuzunuzden engellendim birgün arkamdan atip tutmussunuz yok eski sevgilim yinemi falan filan ben sizi anladim kimse sizi elestirmiyecek yanlislarinizi gorup yuzunuze vurmayacak hep sizi hakli görecek ayrildiginiz adamin verilmis sadakasi varmis siz insani ipe goturursunuz

Çünkü bu kullanıcı bir erkek ben şu an inanamıyorum Nasıl bir hastalıktır pes artık buraya üye olacak kadar mı düştün anlamıyor musun ya Burda da varsın bıktım artık
Guluyorum suan sadece size iftiranin bukadari sirf sizi elestirdim diye beni itham ettiginiz seye bakin bu formdan attirmak icin yazik size

Back
X