niye söylemez ki ?

Allah esiniz varsa esiniz sevgiliniz varsa sevgilinize kolaylik versin siz bence dolmussunuz patlayacak yer ariyorsunuz
Ya inanin okurken ben sistim yani sizi dusunemiyorum bile. Nekadar sacma birsey, eski konu hakkinda konusmak istesen oradan devam edersin bu ne boyle. Nekadar terbiyesiz insanlar var ben anlamiyorum.
Terbiyesizlik senin konusma tarzinda

Ayip cok ayip oyle batiyo falan kelimeler bir bayana yakismiyor anladinizmi onun icin herkez hanimefendi olamaz olamiyor
Vallah kusura bakmayin ama siz hak ettiniz. Oku oku ben sistim. Kizcagizi dusunemiyorum bile. Benimki ayipsa donup kendi yaptiginiza bi bakin oldu. Hakkimdaki dusunceniz zerre kadar umurumda degil. Insan olmali hanimefendilikden once

Ya inanin okurken ben sistim yani sizi dusunemiyorum bile. Nekadar sacma birsey, eski konu hakkinda konusmak istesen oradan devam edersin bu ne boyle. Nekadar terbiyesiz insanlar var ben anlamiyorum.
Çünkü bu kullanıcı bir erkek ben şu an inanamıyorum Nasıl bir hastalıktır pes artık buraya üye olacak kadar mı düştün anlamıyor musun ya Burda da varsın bıktım artık

Isde herkez hanimefendi olamaz sizde olamayacaksiniz allah sevgilinize yada esinize yardim etsin

Allah esiniz varsa esiniz sevgiliniz varsa sevgilinize kolaylik versin siz bence dolmussunuz patlayacak yer ariyorsunuz

Terbiyesizlik senin konusma tarzinda
Kusura bakmayinda kiza ben patlamadim burda. Insanlarin uzerine gidip gidip masum rolune girmeyin bi zahmet

Isde herkez hanimefendi olamaz sizde olamayacaksiniz allah sevgilinize yada esinize yardim etsin
Bende diyorumki once insan olun gerisi bos. Burda derdini anlatan insanlarin uzerine uzerine gidiyosunuz baska seylere sinir olup burada insanlardan cikarmaya calisiyosunuz. Bu insanlarda sustukce uzerine gidiyosunuz. Kiz konusmak istemiyorum diyo, lafdandami anlamiyorsunuz? Terbiyesizlik sizin yaptiginiz.

Ben sizden bahsediyorum gercekten siz benim muhatap olabilecegim kalitede bir insan degilsiniz konusmaniza bir bakin birde insanlikdan bahsediyorsunuz

Ben sizden bahsediyorum gercekten siz benim muhatap olabilecegim kalitede bir insan degilsiniz konusmaniza bir bakin birde insanlikdan bahsediyorsunuz
Ben almanyaliyim sizin kadar iyi olmaya bilir turkcem ama insanligima kimseye laf ettirmem, haddinizi asmayin bi zahmet.

yo hayır
yuzyuze grsmeden evlle whatsapta yazısırken eşim sesını duyabılır mıyım demıstı ben de numaramı vermıstım
insallah hakkınızda hayırlısı ne ise o olur , mutlu son olur:)
Sevindim sizin adına .hayırlısı ne ise o olsun inşallah

Bende diyorumki once insan olun gerisi bos. Burda derdini anlatan insanlarin uzerine uzerine gidiyosunuz baska seylere sinir olup burada insanlardan cikarmaya calisiyosunuz. Bu insanlarda sustukce uzerine gidiyosunuz. Kiz konusmak istemiyorum diyo, lafdandami anlamiyorsunuz? Terbiyesizlik sizin yaptiginiz.
Herkez herseyi burada dogruyu konusmuyor ben eski konusmalariyla simdiki konusmalari arasindaki farki dile getirdim birazda insanlar ileride daha buyuk hatalar yapmamak adina hatalarini gorsun istiyorum oz elestirisini yapsin istiyorum sizin belki beyniniz algilayamabilir ogrenim derecenizi bilemiyorum pardon ne mezunusunuz siz

Yani sizi elestiren herkezi bu sekil yazarak burdan uzaklastirmak istiyorsunuz yani herkez sizi desteklesin istiyorsunuz

Herkez herseyi burada dogruyu konusmuyor ben eski konusmalariyla simdiki konusmalari arasindaki farki dile getirdim birazda insanlar ileride daha buyuk hatalar yapmamak adina hatalarini gorsun istiyorum oz elestirisini yapsin istiyorum sizin belki beyniniz algilayamabilir ogrenim derecenizi bilemiyorum pardon ne mezunusunuz siz
Beynim cok sukur yerinde siz kendinizi sorgulayin bi derim. Bende size diyorumki inanmiyorsaniz ne yorum yapin nede okuyun ama bukadar uzerine gidilmez bi insanin. Yazdiklariniza bi kendiniz bakin belki farkedersiniz. Inanin yorum yapmicaktim ama yazdiklarinizi gordum ve bukadarisinin terbiyesizlik oldugunu dusunuyorum.
Tabiki soru sorabilirsiniz ve kizda aciklamasini yapti sonra daha uzerine gidiyosunuz ve konusmak istemiyorum diyo ozaman insan susmasini bilir. Sizin yaptiginiz cok yanlis. Merak etmeyin hemsireyim cok sukur beynim yerinde ve insanlarada yardim etmeyi seviyorum bu yuzdende insanligima asla laf soyletmem.

Yani sizi elestiren herkezi bu sekil yazarak burdan uzaklastirmak istiyorsunuz yani herkez sizi desteklesin istiyorsunuz
Cidden bana laf soyluyosunuz ama siz normal degilsiniz. Size iki saattir laf anlatmaya calisiyorum ama farkettim ariza var. Bakin sizin sorusturdugunuz konu bu konuyla alakasiz bu yuzden evet yazmayin daha iyi. Sordunuz kiz yinede anlatti, sahsen ben kizin yerinde olsam onuda yapmazdim sonucta bu konuyla diger konunun zerre kadar alakasi yok

Hemsire olabilirsiniz bu insan psikolojisinden anlayabileceginiz anlamina gelmiyor siz yaranin pansumanini yapabilir mikrop kapmasini onleyebilirsiniz ama ben kaynagina iniyorum anladinizmi

Sayfa birden başladım okudum. Amaan 14 sayfa var dedim. 14 den geriye saymaya başladım. 10. Sayfaya kadar bakındım. Şu an 10. Sayfada kendimi hiç bilmediğim bir şehirde dolaşıyor gibi hissediyorum:KK70: Buralara gelmeyi düşünen varsa yolun sonu hiç tanıdık biryere çıkmıyor :KK20:

Sayfa birden başladım okudum. Amaan 14 sayfa var dedim. 14 den geriye saymaya başladım. 10. Sayfaya kadar bakındım. Şu an 10. Sayfada kendimi hiç bilmediğim bir şehirde dolaşıyor gibi hissediyorum:KK70: Buralara gelmeyi düşünen varsa yolun sonu hiç tanıdık biryere çıkmıyor :KK20:
Bende 1.den 14e geçtim ben dünya dışına çıkmış gibiyim :KK70:

Belkide oda senin düşündüğün gibi senin hakkında öyle düşünüyr bence konuşmalısınız ama telefon üzerinden deil buluşun bir yerde ve konuşun sevdiysen adım atmalısınki oda sana on adım atsın

Back
X