niye söylemez ki ?

Sanırım ondan dolayı Birde konuşup bir yazı bile yazmayacak kadar ne olmuş olabilir bir yazıyı bile mi haketmiyorum demiştim kendime ama napıyosun diye yazdı yurtdışında arkadaşı gelmiş dışardaymış

Yanlış anlaşıldım sanırım . Hayatımda 8 aydır biri olmadığından ilk defa böyle bişeyi yaşıyorum onu söylemek istemiştim , cümleyi yanlış kurdum sanırım. Şimdi yazdı napıyosun diye. Bundan sonrasında belli olur sanırım
hm simdi anladim. Zamana birakin. Acele etme.
O bir cumle yazarsa sende karsilik olarak bir cumle yaz.
Fazla havalara ucmamani tavsiye ederim.

İnsanlar sizi tanıştırmış bence gerisi sizin işiniz kimseyi sokma araya.
İlk izlenimini nasıl de açık açık sor.bi söz ne kadar çok uzaktan gelirse doğruluğu oderece azalır.direkt 1.ağızdan duy ne duyacaksan

Haklısınız ama ben böyle birşeyi sormak istedim , dünden razıymuş gibi izlenim yaratmamak adına , olumlu olumsuz ondan bir yazı gelsin diye düşündüm.

Sakin ol acele etme. Belki bi mesguliyeti vardir.

Bilemiyorum yurtdışından arkadaşım geldi diye yazdı . Gerçi whatsappa da girmedi öyle. girince de az önce bana yazdı.

Merhaba kızlar,

Whatsapp üzerinden yazışıp görüştüğüm insan ile ilgili konum.

Kız arkadaşıma eşinin arkadaşı hiç arkadaşın yok mu tanışabilieceğim demiş . Arkadaşım da beni söylemiş, ben ilk başta istemedim , çocuğu resimden görünce istemedim . Ama sonra tekrardan söyleyince iyi tamam o zaman dedim. Arkadaşım numaramı vermiş , yazışmaya başladık 25 gün felan normal bir şekilde konuşmalarımız oldu. O sırada arkadaşım doğum yaptı ,hastaneye gidemedim , eve geçtiğinde de gidemedim hastalandım felan. Bu hafta içerisinde çocuk sen bu hafta gelmezsen ben gelicem dedi . Ama bizim hiç telefonda görüşmemiz olmadı , sadece whatsapp üzerinden .Bana şimdi konuşuyoruz yüzyüze geldiğimizde susmayalım bakalım elektrik alabilcek miyiz dedi . Bu sözünün üzerine ben ilk kez ortamda hemen konuşamam ayak uyduramıyorum böyle bir yapım var ve sinir oluyorum bu duruma demiştim Neyse ki ben dün gittim arkadaşıma . O da oraya geldi , gayet samimiydi . Ffazla ben konuşmadım ,yapım gereği konuşamıyorum yani , arkadaşıma bir çok kez gitmişimdir ama o olduğundan dolayı bir çekingenlik , heyecanlık vardı :) . Kimi zaman konuştum tabi , hep susup oturmadım ,ama çıkarken yolcu etmek için o da ayaklandı . Görüşmek üzere deyip elimi tutup uzun uzun salladı . Bende görüşürüz dedim. O sırada arkadaşım ne çok konuştunuz dedi , biz böyleyiz dedi çocukta. Neyse iyi akşamlar deyip gülerek çıktım evden. Bebek ben eve geldiğimde hiç uyanmmaıştı , göremediydim bu da bana yazdı seninki uyandı diye . bende ben arkadaşıma söyledim ben giderim uyanır diye . benim yerime sev öp dedim O da ben çıktım bir dahakine dedi .Birkaç yazışmamız oldu. Normalde bu insan evdeyim , napıyosun , uyudun mu , iyi geceler , günaydın gibi mesajlar atardı . Dün gece ben yazdım uyudun mu diye , bu da sabah gördü uyandım diye . Biraz lafladık . Bir daha yazmadı , bende yazmadım . Arkadaşım naptınız dedi . Bişey yapmadık olmayacak galiba dedim , Bir öğrensene sen dedim , bana söylemez ki eşime söyliyim konuşsun dedi . Kızda bişey yazmadı . Bir insan olumlu ya da olumsuz bir şey söylemez mi anlamıyorum . 8 ay sonra böyle duygular yaşıyorum çok üzülüyorum , neden bilmiyorum . Oysaki ben olumlu bakıyordum , gördüğümde ısınmıştım:KK43:

Bu erkekler niye böyle ? çok mu zor iyi ya da kötü bişey söylemek .Yazmayınca ben olumsuz bişey olacağını bilmem mi gerekiyor ? Onca konuşmamız üzerine bu kadar mı zor ?Kendisine de ortama ayak uyduramadığımı fazla konuşamayacağımı söylememe rağmen.

Ben çok kötüyüm , ik defa böyle bişey yaşıyorum . Ben bişeylerin olabileceğini hissetmişken niye hep böyle oluyor :KK43:

Sizce de olumsuz dimi , bir şey olmayacak :KK43:

Lütfen dramatize etme bazı şeyleri , kafanda büyütme kendine güven rahat ol bacım :KK68: Çocuk bilerek çok yazmıyor , ayyy ağırdan satıyor kendini sabırlı ol . Lütfen hayatının merkezine koyma işte o zaman olacağı varsa olmuyor :KK51: Akışına bırak

hm simdi anladim. Zamana birakin. Acele etme.
O bir cumle yazarsa sende karsilik olarak bir cumle yaz.
Fazla havalara ucmamani tavsiye ederim.

Bende öyle yaptım. Bakalım ileriki saatlerde belli olur eve geçince iyi geceler demeden yatmazdı bakalım yazacak mı ?
Yani benim istediğim olumlu olumsuz bir şeyi net bir şekilde söylesin ki bende böyle konuşup durmuyim , konuştukça ve olumsuza dönüşünce hayal kırıklığı yaşıyor insan . olumlu ise konuşmayı devam ettirmek isterinm.

Olumlu olumsuz cevap istiyorum diye sartlandirma kendini yahu. Rahat ol akisina birak.. olursa olur zaten. Üzerinde pek kafa yormaya gerek yok.. zaten kurdukca sacmalar insan o yüzden kendine rahatlik telkin et ve baska ugraslar bul bu zaman sürecinde onun yazip yazmamasini beklemekle gecmesin ömrün. Seninde bir hayatin var ve merkezine onu hemen yerlestirme hatta hic yerlestirme kendini yerlestir :) hakkinda hayirlisi olsun

Bende öyle yaptım. Bakalım ileriki saatlerde belli olur eve geçince iyi geceler demeden yatmazdı bakalım yazacak mı ?
Yani benim istediğim olumlu olumsuz bir şeyi net bir şekilde söylesin ki bende böyle konuşup durmuyim , konuştukça ve olumsuza dönüşünce hayal kırıklığı yaşıyor insan . olumlu ise konuşmayı devam ettirmek isterinm.
Ama zaman vermezsen hic bisey gelismezki. Sen asil ´yildirim askiyla tutuldum sana, hadi gel evlenelim´ diyenden kork.
Enine boyuna gozden gecirsin ve emin olsunki sana asik oldugunu, ondan sonra acilsin.
Yada ne isterdin, hadi evlenelim diyip nikah masasinda terkedilmeyimi?

Lütfen dramatize etme bazı şeyleri , kafanda büyütme kendine güven rahat ol bacım :KK68: Çocuk bilerek çok yazmıyor , ayyy ağırdan satıyor kendini sabırlı ol . Lütfen hayatının merkezine koyma işte o zaman olacağı varsa olmuyor :KK51: Akışına bırak

Haklısın canım :) Bende kendimi ağırdan satmak için yazmıyorum açıkçası , o kendine paha biçiyorsa bende biçerim yani . gerçi arkadaşı yurtdışından gelmiş onunlaymış az önce yazdı napıyosun diye . whatsappa da girmedi öğlen işte bi konuşmamız üzerine , bide işte şimdi girdi bana yazdı , son görülme tarihinden anlıyorum :) ya bi de bizim gelin baya bi uçurdu etti , durduk yere şöyle olur böyle olur dedi bende daha ortada bişey yok , dedim ama sanırım onunda gazına gelip hayal kurup sonra da böyle çaktım yani :)

Ama zaman vermezsen hic bisey gelismezki. Sen asil ´yildirim askiyla tutuldum sana, hadi gel evlenelim´ diyenden kork.
Enine boyuna gozden gecirsin ve emin olsunki sana asik oldugunu, ondan sonra acilsin.
Yada ne isterdin, hadi evlenelim diyip nikah masasinda terkedilmeyimi?

Tabiki de öyle bişey olsun istemem . düşünüp karar versin ama yazmamayı anlamadıydım o yüzden aslında böyle bi kuruntu yaptım .Acele ediyorum sanırım . Herkesi kendim gibi görmemden kaynaklı sanırım bu durum ben hemen kestirip atabiliyrum ,veya kararımı veriyorum ondan olsa gerk

Haklısın canım :) Bende kendimi ağırdan satmak için yazmıyorum açıkçası , o kendine paha biçiyorsa bende biçerim yani . gerçi arkadaşı yurtdışından gelmiş onunlaymış az önce yazdı napıyosun diye . whatsappa da girmedi öğlen işte bi konuşmamız üzerine , bide işte şimdi girdi bana yazdı , son görülme tarihinden anlıyorum :) ya bi de bizim gelin baya bi uçurdu etti , durduk yere şöyle olur böyle olur dedi bende daha ortada bişey yok , dedim ama sanırım onunda gazına gelip hayal kurup sonra da böyle çaktım yani :)

Rahat ol ya , olur bence beğenmeyen adam ne diye yazsın sorsun, ahhh şu kaybetme korkusu yok mu :KK53: hayatında ki diğer şeylere odaklan , gelin hanıma pek kulak asma :KK50:

Tabiki de öyle bişey olsun istemem . düşünüp karar versin ama yazmamayı anlamadıydım o yüzden aslında böyle bi kuruntu yaptım .Acele ediyorum sanırım . Herkesi kendim gibi görmemden kaynaklı sanırım bu durum ben hemen kestirip atabiliyrum ,veya kararımı veriyorum ondan olsa gerk

Zamana birak. En iyisi bu..

Olumlu olumsuz cevap istiyorum diye sartlandirma kendini yahu. Rahat ol akisina birak.. olursa olur zaten. Üzerinde pek kafa yormaya gerek yok.. zaten kurdukca sacmalar insan o yüzden kendine rahatlik telkin et ve baska ugraslar bul bu zaman sürecinde onun yazip yazmamasini beklemekle gecmesin ömrün. Seninde bir hayatin var ve merkezine onu hemen yerlestirme hatta hic yerlestirme kendini yerlestir :) hakkinda hayirlisi olsun

Yani işte bende kendime anlam veremiyorum ergenler gibi davranıyorum resmen ya :( Düşünmemeye çalışıyım en iyisi teşekkür ederim :)

hemen olumsuz olma canım eğer bir yerde çalışıyorsa işi yoğundur o yüzden sana mesaj atamamıştır.. veya başka bişey olmuştur o yüzden sana geri dönüş yapamamıştır birde böyle düşün ;)
olaki olumsuz bir durum olursa(umarım olmaz senin için için) hayırlısı değilmiş demek ki..

Rahat ol ya , olur bence beğenmeyen adam ne diye yazsın sorsun, ahhh şu kaybetme korkusu yok mu :KK53: hayatında ki diğer şeylere odaklan , gelin hanıma pek kulak asma :KK50:

Yani ben olumsuz bişey olsaydı dün akşam seninki uyandı diye hemen yazmazdı diye düşünmüştüm , ama erkek bu belli olmaz :) Aynen öyle ya bi daha bişey anlatmıcam kız durumu evlenmeye kadar getirmişti , ben daha ortada bişey yokken gerçi o da kendince haklı doğulu olduğu için aile yapısı sana uyar mı felan diye düşünmeden edememiş , ilerde sorun yaşamam için , doğu batı farketmyor ki sorun yaşanacak sa yaşanır , ben insan ayrımı yapmadım hiçbir zaman , ama o ileri göreceli düşündüğünden konuştu bende üzülmiyim diye

hemen olumsuz olma canım eğer bir yerde çalışıyorsa işi yoğundur o yüzden sana mesaj atamamıştır.. veya başka bişey olmuştur o yüzden sana geri dönüş yapamamıştır birde böyle düşün :KK66:
olaki olumsuz bir durum olursa(umarım olmaz senin için için) hayırlısı değilmiş demek ki..

Ama işte normalinde bu insan günaydın napıyosun felan diye yazıp da bugün yazmaması beni olumsuz düşünmeme sebebiyet verdi.Kendi işeyeri var ve pazar da olsa gider işyerine . ,yazdı yurtdışından arkadaşı gelmiş onunlaymış.
Hakkımda hayırlısı canım ,ben arkadaşıma giderken güzel geçsin hyırsız ise de olmasın dedim ama görünce de etkilendim işte :)

Yani ben olumsuz bişey olsaydı dün akşam seninki uyandı diye hemen yazmazdı diye düşünmüştüm , ama erkek bu belli olmaz :) Aynen öyle ya bi daha bişey anlatmıcam kız durumu evlenmeye kadar getirmişti , ben daha ortada bişey yokken gerçi o da kendince haklı doğulu olduğu için aile yapısı sana uyar mı felan diye düşünmeden edememiş , ilerde sorun yaşamam için , doğu batı farketmyor ki sorun yaşanacak sa yaşanır , ben insan ayrımı yapmadım hiçbir zaman , ama o ileri göreceli düşündüğünden konuştu bende üzülmiyim diye

Bende doğuluyum :KK53: Aile yapısına bağlı bence bu tarz düşünceler , mesela babama konuştuğum zaman dostum naber diyorum :cool: Doğu-batı arasında ben pek fark göremiyorum çoğulukla kültür -dil- din görüş açısı aynı . Batıda görev yaptım doğuda görev yaptım sadece bana şunu öğreti hayat kişilik önemli.

Bence o sizden adım bekliyor. Siz hep ağırdan aldınız aynı ortamda olup yüz yüze tanışma fırsatınız da oldu. Sizin olumlu bir şey demenizi bekliyor . Ayrıca sizi tanıştıran kişilerden medet ummayın şuan onlar tanışmanıza vesile oldu bundan sonrasını iki yetişkin olarak siz karar verin.

Bence çocuk mantıklı ilerliyor gibi. Sende 'normalinde hep yazardı' demişsin ya artık o bekliyodur belki yazmanı. Sürekli o mu yazacak? Bende olsam bi yerden sonra azaltırdım yazışmaları. Sanki siz biraz kendinizi geri çekiyosunuz gibi geldi bana. Konuşmak istiyorsanız konuşun, yazmak istiyorsanız yazın gitsin.. Hep karşı taraftan beklenilmez.. Kasmayın kendinizi

Bende doğuluyum :KK53: Aile yapısına bağlı bence bu tarz düşünceler , mesela babama konuştuğum zaman dostum naber diyorum :cool: Doğu-batı arasında ben pek fark göremiyorum çoğulukla kültür -dil- din görüş açısı aynı . Batıda görev yaptım doğuda görev yaptım sadece bana şunu öğreti hayat kişilik önemli.

Yani kişilik ile alakalı durum , okumakla da olmuyor , her okuyan da modern görüşlü olmuyor , Ailesi kapalı ve seninde kapanmanı isteyebilirler, sen hayatta kapanmazsın ve flört dönemini yaşayıp da bu sebebten ayrılmakta kötü demişti.
Kendince haklı . Kendi rızan olmadan böyle bişeyin olması imkansız , kabul edilir yanı yok zaten allah tarafından.,
Benim çevremde de doğulu arkadaşlarım var aileleri tarafından serbestler , ben bile o kadar rahat değilim yani :)

Bence o sizden adım bekliyor. Siz hep ağırdan aldınız aynı ortamda olup yüz yüze tanışma fırsatınız da oldu. Sizin olumlu bir şey demenizi bekliyor . Ayrıca sizi tanıştıran kişilerden medet ummayın şuan onlar tanışmanıza vesile oldu bundan sonrasını iki yetişkin olarak siz karar verin.

Bence çocuk mantıklı ilerliyor gibi. Sende 'normalinde hep yazardı' demişsin ya artık o bekliyodur belki yazmanı. Sürekli o mu yazacak? Bende olsam bi yerden sonra azaltırdım yazışmaları. Sanki siz biraz kendinizi geri çekiyosunuz gibi geldi bana. Konuşmak istiyorsanız konuşun, yazmak istiyorsanız yazın gitsin.. Hep karşı taraftan beklenilmez.. Kasmayın kendinizi

Şöyle ki evet kendisi yazardı ama benimde yazdığım zamanlar oluyordu , kendisi söylemişti niye yazmıyorsun diye benden bekliyormuş yazmamı geçen konuşmamızda. bende yazdım , yani benim kafamda 7/24 konuşmak için can atan biri olarak gözünde canlandırmasın istedim. Sonuçta yüzyüze görüşmemiş iken o zamanlarda. Dün görüşünce de ayrıldıktan sonra yazmıştı ,bende gece yazdım uyudun mu diye tabi onu öğlen gördüydü cevapladı .Hani görüp de yazmamazlık yapmadı.
Dünden razıymış izlenimini vermek istemiyorum böyle br düşünce yapım var

Yani kişilik ile alakalı durum , okumakla da olmuyor , her okuyan da modern görüşlü olmuyor , Ailesi kapalı ve seninde kapanmanı isteyebilirler, sen hayatta kapanmazsın ve flört dönemini yaşayıp da bu sebebten ayrılmakta kötü demişti.
Kendince haklı . Kendi rızan olmadan böyle bişeyin olması imkansız , kabul edilir yanı yok zaten allah tarafından.,
Benim çevremde de doğulu arkadaşlarım var aileleri tarafından serbestler , ben bile o kadar rahat değilim yani :)

doğuda ki bayanlar son model:cool:yanlız ben çok açık giyinmeyi sevmiyorum dikkat ederim. Kapalı diilim ailem hiç bir zaman diretmedi kapan diye , toplum aile eş sevgili vs vs için kapanmam içsel bir şey bence içimden geldiği gün kapanırım sadece inancımdan ötürü, ailemin çoğunluğu da kapalı :oops:Bunları konuşmak için çok erken , Canım çocuğu beğendiysen aramasını msj atmasını bekleme çok ara direkt ya nolucak bayanlar çok abartıyor bu ağırdan alma işini. Sor beya de eee beni nasıl buldun diye :KK53: ben olsam direkt sorarım ne var bunda içimde mi kalsın aaaa:KK45:

Back
X