Keşke bende annem de olsaydımAnnemdeyim bacım yok işte burda bile sklyom
Uzak miKeşke bende annem de olsaydım
Kaç günde bı gidion3_4 saat çekiyor
Bacısı değişyo 10 gün önce gittim şimdi de hastane için gidicmKaç günde bı gidion
BebeğimKizlaarrr
Baliimmm... Sukurr kavusturanaaBebeğim
Valla ben bı uyumuşum kalktm su içindeyim duşa zor attm kendimi bı güzel oldu kiBaliimmm... Sukurr kavusturanaakiz nerelerdesiniz sizz
Ohh valla guzel olmaz mi.. bi de kuvet olacak misss doldur yat icineValla ben bı uyumuşum kalktm su içindeyim duşa zor attm kendimi bı güzel oldu ki
Ben küvet sevmiyomm bacım vardı bu evde. Ben söktürdüm eşime düşün yani üstelik kiracıyımOhh valla guzel olmaz mi.. bi de kuvet olacak misss doldur yat icine
Aaa niye kiz? Sicakta ne guzel olurBen küvet sevmiyomm bacım vardı bu evde. Ben söktürdüm eşime düşün yani üstelik kiracıyım
Kız ben sevmiyorum başkası yatmış falan olur öyle sevmemAaa niye kiz? Sicakta ne guzel olurgerci ben bekarken bi ozendim dedim heo filmlerde goruyoruz bi de ben keyif yapayim.. doldurdum suyu. O da amma zor doluyomus o ayri annem gordugunde kaplten gidecekti.. hiii kiz o kadar su doldurulur mu diye
Hee canim o ayri bizim kendimizindi. Simdi kiradayim istesem de yok zaten gerciKız ben sevmiyorum başkası yatmış falan olur öyle sevmemkendi evim olunca özel temiz yeni koyduklarını görsem tabi severim
Hee olur öyleHee canim o ayri bizim kendimizindi. Simdi kiradayim istesem de yok zaten gerci
Napiim canim 4 saattir annemi bekliyorumHee olur öylesen napiyon
Napiim canim 4 saattir annemi bekliyorummesafe 15 dk gelemedi kadin
Oyle oldu heraldeMesafe uzanmıştır
Onu iyilestirip ise gönderdimOyle oldu heraldesen napiosun esin nasil oldu canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?