Kesinlikle ama benim eşim de şöyle bir şey var. Mesela şuan bana GT dese bende çıkıp gitsem tekrar geri dön demez gururuna yedirmezBeni kaybeden o olur yani Dion
Ufff benimkini mi anlatıyonKesinlikle ama benim eşim de şöyle bir şey var. Mesela şuan bana GT dese bende çıkıp gitsem tekrar geri dön demez gururuna yedirmez
Ah bacım ah hele son 1 haftadr da acayip gözüme batıyor adam ne derse tersliyorum. Sonumuz boşanmak galibaUfff benimkini mi anlatıyon
Allah etmesin yaa öyle yapmaAh bacım ah hele son 1 haftadr da acayip gözüme batıyor adam ne derse tersliyorum. Sonumuz boşanmak galiba
Bilmem bu ara pek sabrım yokAllah etmesin yaa öyle yapma
Vaalla yani ev içini bilemem ama yani çok fazla üstüne gtmmye çalış adetini bkle sinirin inşallah hamillktendir ama sırf öyle düşünupde sinirli etme kndiBilmem bu ara pek sabrım yok
Dikkat etmeye çalışıyorum ama acayip sinirliyim adam pes ettiVaalla yani ev içini bilemem ama yani çok fazla üstüne gtmmye çalış adetini bkle sinirin inşallah hamillktendir ama sırf öyle düşünupde sinirli etme kndi
De ki yoooo kalacam bı doğsun yaşına girmeden ikinciyi yapcazDikkat etmeye çalışıyorum ama acayip sinirliyim adam pes ettihamile kalma diyip duruyo
Kesin kafayı yer ozman şimdi sessizliğe alıştı ozzman düşünemiyorumDe ki yoooo kalacam bı doğsun yaşına girmeden ikinciyi yapcaz
Uf aman olsun da oda cekemesinKesin kafayı yer ozman şimdi sessizliğe alıştı ozzman düşünemiyorum
Vala bende geldim. Eskilerdenim çok özlemişim forumu. Çok uzun zamandır yoktum.Gelin kizlar tanışıp iki lafın belini kırıp gülmeye ve eğlenmeye
Canım benim İstanbul’a geldim Yoğun bi günün ardından anca girebildim nasılsınız bakalım
Hoş geldinVala bende geldim. Eskilerdenim çok özlemişim forumu. Çok uzun zamandır yoktum.
Oyyy günaydınlar kuşumGunaydinciklarrrr
Ne yapıonOyyy günaydınlar kuşum
Saol canım hoşbuldukkk. Herkese günaydınlar olsun.Hoş geldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?