- 1 Haziran 2020
- 1.874
- 4.259
- 83
Geldimmm
Neyin vr gecms olsnHastayım kuzum yaaa
SukurrrrrrrGeldimmm
Günaydın canımŞu telefonun otomatik düzeltmesi yok mu gene yanlış yazdık
buz tutmadım agrısına dayandım ama halsızlıkde cöktu baya kotu oldum ,Buz falan tut
İyiyim canım kv den geldim evime. Şimdi anneme gitcem yarın hastane icin. Malum yine kırmızıları gördüm. Bakalım şimdi ne olacakbuz tutmadım agrısına dayandım ama halsızlıkde cöktu baya kotu oldum ,
nasılsınız mıllet ne alemdesınız ?
bn telefonumu kırdım pazar gunu cok bakamadım ısyerındede yogunluk vardı
dr surecın nasıl ılerlıyor yanı senın kullandıgın ılac hamıle kalmanı saglayacak degılmı yumurtlamanı saglayacakİyiyim canım kv den geldim evime. Şimdi anneme gitcem yarın hastane icin. Malum yine kırmızıları gördüm. Bakalım şimdi ne olacak
Kullandığım ilaç yumurtalıkları geliştirecekti. Benim yumurtalıklar yavaş çalışıyor. İlaç bitti ne yazık ki gebelik göremedim. Dr. Gebelik göremezsen tekrar gel dedi.dr surecın nasıl ılerlıyor yanı senın kullandıgın ılac hamıle kalmanı saglayacak degılmı yumurtlamanı saglayacak
gıt bakalım canım umarım ıyı haberler ıle donersın ,Kullandığım ilaç yumurtalıkları geliştirecekti. Benim yumurtalıklar yavaş çalışıyor. İlaç bitti ne yazık ki gebelik göremedim. Dr. Gebelik göremezsen tekrar gel dedi.
İnşallah herşey yolundadır.gıt bakalım canım umarım ıyı haberler ıle donersın ,
bende yarın dr a gdıyorum ,
İnşallah canım ,İnşallah herşey yolundadır.
Bende iyi haberlerle dönmek istiyorum ama bilemiyorum bu son Dr gidişim olacak artık gitmeyeceğim. Çok yoruldum bu süreçte.
Yok bacısı bu son gidişim olacak galiba rahim filmi çekildikten sonra artık gitmeyecegimİnşallah canım ,
öyle deme pes etmek yok , yasın daha cok genc suan tedavının etkısını dha fazla gorursun sakın bırakma
kızıdırma benı kız , patlamaya hazır bomba gıbı gezıyorum zaten ortada ,Yok bacısı bu son gidişim olacak galiba rahim filmi çekildikten sonra artık gitmeyecegim
Ay bu aralar bende öyleyim nedense hiç bir şeye takatim yok.kızıdırma benı kız , patlamaya hazır bomba gıbı gezıyorum zaten ortada ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?