Niyet ettik gülmeye😂🥰

Yaa geçmiş olsun canım
Canimm nasilsin adet olmussun galiba. Okudum da simdi oyle umutsuz umutsuz konusma lutfen.. bizim bi akraba 3. Mu 4. Mu ne tup bebek denemesi yapti ama rabbim henuz nasip etmedi ama o bile bu kadar vazgecerim dusuncesinde degil. Bi cektir filmi bakalim baska sorun yoksa sadece yumurtalarsa bi incir kurunu denersin zarari yok sonucta

Canım artık yoruldum inanki. 2 senedir ayağım hastaneden geri gelmedi. Hiç biri de düzgün bı tedavi uygulamadı. Kaç tane doktor değiştirdim.

Canım artık yoruldum inanki. 2 senedir ayağım hastaneden geri gelmedi. Hiç biri de düzgün bı tedavi uygulamadı. Kaç tane doktor değiştirdim.
Bence sadece rahatla.. nasil rahatlayacagini en iyi sen bilirsin. Kafandan tum olumsuzluklari ve cocugu cikar. Ama filmini cektir insallah baska birsey de yoksa incir kurunu dedigim tarifle yap. Ama olursa olur rahatliginda ol. Biliyorum kolay degil hem de hicc degil. Ama kendini tanirsin kendini rahatlatan seylere odaklan. Ama asla pes etme lutfennn. Beni dinle. Hic bisey kaybetmezsin bi daha da oyle seyler dusunme kuzum olur mu

Benim ablam 12 yil ugrasti biliyo musun.. ama rabbim nasip etti. Sana da edecek insallah zamanini bilmiyoruz sadece. Yanimda olsan korona falan dinlemez siki siki sarilir sonra da pataklardim en son kolundan surukleye surukleye sinemaya kahveye gotururdum senin kendini rahatlatmaya ihtiyacin var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…