aynen canım , hormonlar işte.Ay bu aralar bende öyleyim nedense hiç bir şeye takatim yok.
Diğerleri nerede acabaaynen canım , hormonlar işte.
Diğerleri nerede acaba
İşte misinbılmem kı canım
evet canımİşte misin
Sıcak mı oralarda. Burada yanıyoruzevet canım
bnm ıs yerım cok sıcak kız , dolabımızda yok klımamızdaSıcak mı oralarda. Burada yanıyoruz
Bu sıcaklar ne olacak bilmiyorum böyle ya fena haldebnm ıs yerım cok sıcak kız , dolabımızda yok klımamızda
Sorma canım ,Bu sıcaklar ne olacak bilmiyorum böyle ya fena halde
Kolun neden agrıyor canısıSorma canım ,
kolumda agrıyor hala benım halsızım cok
tetanoz asısı yaptılar canım cuma gunu ,Kolun neden agrıyor canısı
Yaa geçmiş olsun canımtetanoz asısı yaptılar canım cuma gunu ,
o yuzden agrııyor
sagol canımYaa geçmiş olsun canım
Ayy hatirliyorum kac gun kolumu kaldiramamistim ben de gecmis olsun canimtetanoz asısı yaptılar canım cuma gunu ,
o yuzden agrııyor
sagol sekerım ,Ayy hatirliyorum kac gun kolumu kaldiramamistim ben de gecmis olsun canim
Canimm nasilsin adet olmussun galiba. Okudum da simdi oyle umutsuz umutsuz konusma lutfen.. bizim bi akraba 3. Mu 4. Mu ne tup bebek denemesi yapti ama rabbim henuz nasip etmedi ama o bile bu kadar vazgecerim dusuncesinde degil. Bi cektir filmi bakalim baska sorun yoksa sadece yumurtalarsa bi incir kurunu denersin zarari yok sonuctaYaa geçmiş olsun canım
Iyiyim balim asil sen nasilsin bebis nasilsagol sekerım ,
nasılsın
Canım artık yoruldum inanki. 2 senedir ayağım hastaneden geri gelmedi. Hiç biri de düzgün bı tedavi uygulamadı. Kaç tane doktor değiştirdim.Canimm nasilsin adet olmussun galiba. Okudum da simdi oyle umutsuz umutsuz konusma lutfen.. bizim bi akraba 3. Mu 4. Mu ne tup bebek denemesi yapti ama rabbim henuz nasip etmedi ama o bile bu kadar vazgecerim dusuncesinde degil. Bi cektir filmi bakalim baska sorun yoksa sadece yumurtalarsa bi incir kurunu denersin zarari yok sonucta
Bence sadece rahatla.. nasil rahatlayacagini en iyi sen bilirsin. Kafandan tum olumsuzluklari ve cocugu cikar. Ama filmini cektir insallah baska birsey de yoksa incir kurunu dedigim tarifle yap. Ama olursa olur rahatliginda ol. Biliyorum kolay degil hem de hicc degil. Ama kendini tanirsin kendini rahatlatan seylere odaklan. Ama asla pes etme lutfennn. Beni dinle. Hic bisey kaybetmezsinCanım artık yoruldum inanki. 2 senedir ayağım hastaneden geri gelmedi. Hiç biri de düzgün bı tedavi uygulamadı. Kaç tane doktor değiştirdim.
Benim ablam 12 yil ugrasti biliyo musun.. ama rabbim nasip etti. Sana da edecek insallah zamanini bilmiyoruz sadece. Yanimda olsan korona falan dinlemez siki siki sarilir sonra da pataklardimCanım artık yoruldum inanki. 2 senedir ayağım hastaneden geri gelmedi. Hiç biri de düzgün bı tedavi uygulamadı. Kaç tane doktor değiştirdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?