Valla ona pek firsatim olmuyo kiEski bölümlerini izle başa sar
Valla ona pek firsatim olmuyo kifilm izlemeyi cok severim mesela hele de korku filmi olacak. Inan aylardir film bile izleyemiyorum bi ara cocugu babasina satayim izleyeyim diyorum ama ev minnacik nerede olacak cocukta izletmiyo henuz :) dur sen keyfini cikar simdi sonra anlatirsin sen de
Yaf ben kendi sevdigimden ornek verdim askisiCanısı ben normal de de sevmem
Kız o anlamda değil yani ben TV falan pek sevmem onu dedimYaf ben kendi sevdigimden ornek verdim askisineyse sevmiyosan sorun yok
Kiz yaprak dokumunden hangi ara bihtere gectinSon gazla bihterin kendini vurmasını bekliyorum ya psikolojim bozuldu
Ben dizi sevmem ama film severim ayy nasi canim istediiiiKız o anlamda değil yani ben TV falan pek sevmem onu dedim
Aynı kanalda ikisi deKiz yaprak dokumunden hangi ara bihtere gectin
Aslında bunu da izlemiyorum o orda açık olcak ben telefonla evin içinde gezcem hangi oda serin ise oraya gidicmBen dizi sevmem ama film severim ayy nasi canim istediiii
Seyyar izleyici yaniAslında bunu da izlemiyorum o orda açık olcak ben telefonla evin içinde gezcem hangi oda serin ise oraya gidicm
Evet ya üzülmüştüm baya ama oh olduDizilerin son bolumlerini severim ne olursa o bolumde oluyo harika oluyoaski memnununda son bolumunu izlemistim superdi. Berende ne guzel oynamisti yaa
Bihter ortalikta yoksa nerede olacak kesin behlulle asna fisnededirEvet ya üzülmüştüm baya ama oh oldubizim bihter nerede acaba
Simdi duyarmi allasenn dur bi behlullr isi bitsin bakar buraya
Behlül ile çok işi yok bu ara Adnan şüphelenir yaSimdi duyarmi allasenn dur bi behlullr isi bitsin bakar buraya
Himm dag evinde olmasin kizBehlül ile çok işi yok bu ara Adnan şüphelenir ya
Bu ise biraz ara verse iyi olur şüpheler arttı sonu fenaHimm dag evinde olmasin kizuzak kalamaz o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?