Bı maaş bağlatmak lazım o çenene zavallim bi kaç yıla bozulur sigorta lazımIcten geliyo bacimben durmak istesem de cenem bagimsiz calisiyo valla
Immm cornettooİdare et kuzum kıskandır bizi neylimis o
Aklima gelde istifa etmeden once sigortalatirdim ama neyse ki bisii olcagini sanmam yari yariya azalsa o bile yeterBı maaş bağlatmak lazım o çenene zavallim bi kaç yıla bozulur sigorta lazım
Çok güzel hareketler de varya Osmancık diodu iimmmm dondurma cikilatasi dudağımda bedavasi çıbığindaImmm cornettookulahi da citirr citirrr
İşime gelir DionAklima gelde istifa etmeden once sigortalatirdim ama neyse ki bisii olcagini sanmam yari yariya azalsa o bile yeter
Cikilatasi dudagimda oldugu dogrudur ama çıbıgım yokÇok güzel hareketler de varya Osmancık diodu iimmmm dondurma cikilatasi dudağımda bedavasi çıbığindaaklıma o geldi
Kendimden supheliyim ama esimin isine gelecegi kesinnİşime gelir Dion
İmmmm bedavasi kağıdındaCikilatasi dudagimda oldugu dogrudur ama çıbıgım yok
Üzülürüm ki bebise şimdi dio omen tonremKendimden supheliyim ama esimin isine gelecegi kesinn
Hahahaa nerden aklina geldi kiz krize girdim yemin ederimmÜzülürüm ki bebise şimdi dio omen tonremnasil bi çene nasıl simarcam nasıl nasıl nasıl
Valla içten içe konuşuyo zawallim şimdi dio babamı takip etmek zorundayim hayatta kalmam içinHahahaa nerden aklina geldi kiz krize girdim yemin ederimm
Bdv gir şarkı besteledmHahahaa nerden aklina geldi kiz krize girdim yemin ederimm
Valla içten içe konuşuyo zawallim şimdi dio babamı takip etmek zorundayim hayatta kalmam için
[/QUOTEYok yaf ona oole degilimkendimi de cok cazgir gostermiyim yaa sadece yapabilecegi bisey varsa ve yapmazda kirilirim, kirilirsam cenem duser, cenem duserse onun basi agrir.. yani boyle bence ben cok masumum
HemennBdv gir şarkı besteledm
TmmHemenn
Harika olmus
Bn yaprsM olurHarika olmus
ama oda az değilKız sen zten sinirlisin bacım bunu hamillktendir die yutturma bizebende geçirdim emma telefon kırmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?