Oyyy Allah beterinden saklaya nedir bu çektiğimiz.aldin mi bariKız bacım kaynana kaynata Bi rahat vermiyolarki. Kocam 7 senede gözünü yeni açtı. Eve niyet ettik almamızı istemiyorlar işimizi bozmaya çalışıyorlar bezdim kaç gündür ne çektik
Bende bazen düşünüyorum. Temel açıp gömü en üzerinde gökdelen dikicem kökten çözümHepsini koyup çuvala ıssız bi ormana bırakasım geliyor yaaa ne isterler bilmem huzuru kaçırınca aman boşver ot ver önlerine
Yetişebilir miyim bilmiyorum
Peşinatı ayarlamaya çalışıyoruz canm alacağım inşallah rabbim nasip edecek inanıyorumOyyy Allah beterinden saklaya nedir bu çektiğimiz.aldin mi bari
HoşgeldiiiiiinnnnnMerhaba kızlar bende geldim bu aralar gülmeye ihtiyacım var. Bende niyet ettim bol kahkahalı tatlı sohbetlere
Bacısı ben erzurum'daym
Şimdi biz ev almak istedik kaynata kocama küstü bizim uzaklaşmamızı istemediler bizde alacağımızı söyledik kocam gerçek yüzlerini gördü şükür. Onlara borç vermiştik onu istedi kıyamet koptu peşinatı denklemeye çalışıyoruz kafam yüz milyon boloncuk gibiBenide o şekil ettin ne oldu kizz
Ben Bursadayım canım
Allah yardımcınız olsun bacısı. Zor işler.Şimdi biz ev almak istedik kaynata kocama küstü bizim uzaklaşmamızı istemediler bizde alacağımızı söyledik kocam gerçek yüzlerini gördü şükür. Onlara borç vermiştik onu istedi kıyamet koptu peşinatı denklemeye çalışıyoruz kafam yüz milyon boloncuk gibi
En iyisi ama Müge bulur vallaBende bazen düşünüyorum. Temel açıp gömü en üzerinde gökdelen dikicem kökten çözüm
Ay ne güzelBen Bursadayım canım
Onlar verileni hediye sanıyorlar sorun buŞimdi biz ev almak istedik kaynata kocama küstü bizim uzaklaşmamızı istemediler bizde alacağımızı söyledik kocam gerçek yüzlerini gördü şükür. Onlara borç vermiştik onu istedi kıyamet koptu peşinatı denklemeye çalışıyoruz kafam yüz milyon boloncuk gibi
Kesinlikle bulur bacım.baska şeyler deneEn iyisi ama Müge bulur valla
Evet şehrimi çok seviyorum memleketimizin her yeri ayrı bi güzel Tabiki deAy ne güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?