• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Niyet ettik gülmeye😂🥰

Amin kuzum herkese nasip etsin inşallah.
Özel değilse eğer olmaması için bı sorun var mı ogrenebilirmiyim
Kanımda pıhtılaşma oluyormuş 2 düşüğüm den sonra tahlillerde öğrendik kızımda kan sulandırıcı kullandm canm
Oyyy Uludağ’a beklerim o zaman😊 bende sıcağı severim tabi bu kadar değilde
İnsallah nasip olur belki Bi gün 🥰 ben sevmem ya bunalıyorum :63:
Allah yardımcınız olsun uğraşanların Allah ayağına dolandırsın inşAllah
Amin kuzum inşallh 🤲
Hoşgeldiiiiiinnnnn
Hoşbuldum 🥰
Bursa 🥰

Kanımda pıhtılaşma oluyormuş 2 düşüğüm den sonra tahlillerde öğrendik kızımda kan sulandırıcı kullandm canm

İnsallah nasip olur belki Bi gün 🥰 ben sevmem ya bunalıyorum :63:

Amin kuzum inşallh 🤲

Hoşbuldum 🥰

Bursa 🥰
Rabbim en hayırlı zamanda tekrar nasip Etsin inşAllah olmayanlarada isteyenlerde

Kızlar bende civcivlerimi yatırayım yoksa onlar beni yatırcak 😁Allah herkesin gönlüne göre versin inşAllah takmayın kafanıza Rabbim büyük

Yıkardı suyunu da içerdi kesin 🤣🤣🤣
Öyle bi potansiyel 😃😃
Bu takıntının nerden geldiğini açıkladığında konuşmayı kestim ‘bir gün misafirliğe gitmiş annesiyle anneside o gün siyah dantelli İnce soket çorap giymiş Ayakları ufacık güzel görünmüş O günden sonra kadın ayağına ilgi duyduğunu farketmiş’ bi insan bunu bırak başkasına kendine bile anlatmamalı o şanssız insanda benim tabi bana anlatmıştı ebediyete uğurladım 😁😁😁

Bu takıntının nerden geldiğini açıkladığında konuşmayı kestim ‘bir gün misafirliğe gitmiş annesiyle anneside o gün siyah dantelli İnce soket çorap giymiş Ayakları ufacık güzel görünmüş O günden sonra kadın ayağına ilgi duyduğunu farketmiş’ bi insan bunu bırak başkasına kendine bile anlatmamalı o şanssız insanda benim tabi bana anlatmıştı ebediyete uğurladım 😁😁😁
Ahahahahhahahahahhaha ayaklarına baka baka gitmiştir artık 😂😂😂

Back
X