- 2 Ekim 2019
- 2.868
- 10.274
- 208
İyi geceler kuzumNyse ben kaçar yarın okurum msjlari ii geceler herkese![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi geceler kuzumNyse ben kaçar yarın okurum msjlari ii geceler herkese![]()
Kanımda pıhtılaşma oluyormuş 2 düşüğüm den sonra tahlillerde öğrendik kızımda kan sulandırıcı kullandm canmAmin kuzum herkese nasip etsin inşallah.
Özel değilse eğer olmaması için bı sorun var mı ogrenebilirmiyim
İnsallah nasip olur belki Bi günOyyy Uludağ’a beklerim o zamanbende sıcağı severim tabi bu kadar değilde
Amin kuzum inşallhAllah yardımcınız olsun uğraşanların Allah ayağına dolandırsın inşAllah
HoşbuldumHoşgeldiiiiiinnnnn
Bursa
İyi gecelerNyse ben kaçar yarın okurum msjlari ii geceler herkese![]()
Çok zor bacım kocam bildiğin babasının ağzından laf çıksada yapsam modundaydı Bi kazık attı babası gözü açıldıAllah yardımcınız olsun bacısı. Zor işler.
Rabbim en hayırlı zamanda tekrar nasip Etsin inşAllah olmayanlarada isteyenlerdeKanımda pıhtılaşma oluyormuş 2 düşüğüm den sonra tahlillerde öğrendik kızımda kan sulandırıcı kullandm canm
İnsallah nasip olur belki Bi günben sevmem ya bunalıyorum
Amin kuzum inşallh
Hoşbuldum
Bursa![]()
Amin canm inşallahRabbim en hayırlı zamanda tekrar nasip Etsin inşAllah olmayanlarada isteyenlerde
Darısı bizimkinin başına insallahhhhhÇok zor bacım kocam bildiğin babasının ağzından laf çıksada yapsam modundaydı Bi kazık attı babası gözü açıldı![]()
İnsallah kuzum bende çok umutsuzdum ama rabbime şükür düzelmeye başladıDarısı bizimkinin başına insallahhhhh![]()
Tevekkül edelim doğru yolunu eğri belasını bulur arkadaşımKorktum bak şimdi![]()
Haklısın bacım. Rabbime sığınınca herşey yolunu buluyoTevekkül edelim doğru yolunu eğri belasını bulur arkadaşım
İnşallah bacım inşallahİnsallah kuzum bende çok umutsuzdum ama rabbime şükür düzelmeye başladı![]()
AminnRabbim en hayırlı zamanda tekrar nasip Etsin inşAllah olmayanlarada isteyenlerde
Bu takıntının nerden geldiğini açıkladığında konuşmayı kestim ‘bir gün misafirliğe gitmiş annesiyle anneside o gün siyah dantelli İnce soket çorap giymiş Ayakları ufacık güzel görünmüş O günden sonra kadın ayağına ilgi duyduğunu farketmiş’ bi insan bunu bırak başkasına kendine bile anlatmamalı o şanssız insanda benim tabi bana anlatmıştı ebediyete uğurladımYıkardı suyunu da içerdi kesin
Öyle bi potansiyel![]()
Ahahahahhahahahahhaha ayaklarına baka baka gitmiştir artıkBu takıntının nerden geldiğini açıkladığında konuşmayı kestim ‘bir gün misafirliğe gitmiş annesiyle anneside o gün siyah dantelli İnce soket çorap giymiş Ayakları ufacık güzel görünmüş O günden sonra kadın ayağına ilgi duyduğunu farketmiş’ bi insan bunu bırak başkasına kendine bile anlatmamalı o şanssız insanda benim tabi bana anlatmıştı ebediyete uğurladım![]()
Aaayyyy hadiii İnş geçersinKızlar ehliyet sınavım var cuma günü dualarınızda benide unutmazsanız çok sevinirim![]()
Ayyy çok teşekkür ederim inşAllahAaayyyy hadiii İnş geçersin![]()