- 25 Ağustos 2018
- 6.225
- 11.723
- 178
İstanbul

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İstanbul
Siyah dantelli çoraptan soğudum resmenBu takıntının nerden geldiğini açıkladığında konuşmayı kestim ‘bir gün misafirliğe gitmiş annesiyle anneside o gün siyah dantelli İnce soket çorap giymiş Ayakları ufacık güzel görünmüş O günden sonra kadın ayağına ilgi duyduğunu farketmiş’ bi insan bunu bırak başkasına kendine bile anlatmamalı o şanssız insanda benim tabi bana anlatmıştı ebediyete uğurladım![]()
Siyah dantelli çoraptan soğudum resmen![]()
Yok olur mu yakışıyordur bacım soğuma zaten![]()
Beni hiç bir güç soğutamaz acaba bende mi fetişim
![]()
2.bi evlilik falan düşüncen yok mu canımYok olur mu yakışıyordur bacım soğuma zatenbende giyecek kimse yok soğusamda gark etmez
![]()
Yok canım Allah yazmasın diyeyim hala kızgınım ama unutmaz zor 10 yıl ve üç çocuk var ve biz farklı sevdik birbirimizi ya da ben onu2.bi evlilik falan düşüncen yok mu canım
Biz gece kuşu
Rabbim gönlüne göre versin canım evlatlarını sana bağışlasınYok canım Allah yazmasın diyeyim hala kızgınım ama unutmaz zor 10 yıl ve üç çocuk var ve biz farklı sevdik birbirimizi ya da ben onu
Yaşları kaçAmin canım benim inşAllah.. çok zor zamanlar geçirdim ama iyiki onlar var üç taneler cıvıl cıvıl onlar olmasa kafayı yerdim herhalde
Amin ya inşaAllahhhhRabbim sizede nasip etsin inşAllah en kısa zamanda![]()
Ne güzel dilekler hepimize güzellilçkler versin Allahım muradımıza kavuştursun inşAllahRabbim sana da kolaylıklar versin canım benim tüm güzellikler seninle ve 3 meleğinle olsun![]()
Büyük oğlum 9 yaşında canım ikincisi kız 8 yaşında benim küçük oğlumda 2 yaşındaYaşları kaç![]()
Yaaaa yerim onlarıBüyük oğlum 9 yaşında canım ikincisi kız 8 yaşında benim küçük oğlumda 2 yaşında![]()
AynenYetiş bacım diyorsun![]()