Ah be canım kadın demeye utanırsın resmen ahlaksızın önde gideni belli.. öyle olmasa üç tane evlada kıyarmıydı.. Allah bilsin beni bilen biliyor İnan içim çok rahat hamdolsun Allah pisliklerinde boğsun her namazımda dua ediyorum
Kimsenin yanina kalmıyor canım emin ol Allaha bırak isiniBeni tanıyan bilenler hep bana dualarında yer verdiğini söylüyor bu dualar boşuna değildir elbet çıkarıcak Rabbim çıksında benden beter etsin Allah..
Günaydın canım ne yapıyorsun yazmadın konustnzmuGünaydın kızlar
Hala gidemedik canım. Şimdi eşim sınava girdi. P.tesi ise başlayacakmış Allah'ın izniyle. Bende diyorum 1 ay sonra evi getireyim. Daha tam konuşmadık. Bı kv de yüz yüze konuşalım bakalım canım.Günaydın canım ne yapıyorsun yazmadın konustnzmu
Esin ise girdiyse gitmeyinHala gidemedik canım. Şimdi eşim sınava girdi. P.tesi ise başlayacakmış Allah'ın izniyle. Bende diyorum 1 ay sonra evi getireyim. Daha tam konuşmadık. Bı kv de yüz yüze konuşalım bakalım canım.
Canım işte ptesi gel başla demiş adam. Yine gitmemiz lazım eşimin işi ilçede değil merkezde ben ilçede oturuyorum. Mecbur merkeze gelecegimEsin ise girdiyse gitmeyin
Kv merkezde mi , merkeze ne kadar uzaksinizCanım işte ptesi gel başla demiş adam. Yine gitmemiz lazım eşimin işi ilçede değil merkezde ben ilçede oturuyorum. Mecbur merkeze gelecegim
İlçeden merkez 3 saat çekiyor neredeyse. Kv yazın köye gidiyor. Kışın Erzurum'daKv merkezde mi , merkeze ne kadar uzaksiniz
Çok mesafe varmış ben yarım saat bi saat diye düşünmüştüm kız o zaman gitmeniz şart gibiİlçeden merkez 3 saat çekiyor neredeyse. Kv yazın köye gidiyor. Kışın Erzurum'da
Ne yazık ki öyle. İş bulcam zaten kv de çalışır oda durmaz akşamdan akşama da idare edicez artıkÇok mesafe varmış ben yarım saat bi saat diye düşünmüştüm kız o zaman gitmeniz şart gibi
Amin canım benim inşAllah çok teşekkür ederim umarım Rabbimin adaletine güvenip susuyorum zatenHiç şüphen olmasın herkes kendi pisliğin de boğulur. Allah çocuklarının ahını bırakmaz yanlarına sen içini ferah tut.
Günaydın kuzumGünaydın kızlar
Aynen canım Rabbim beter duruma düşürsün inşAllahKimsenin yanina kalmıyor canım emin ol Allaha bırak isini
Hayırlı olsun canım inşAllah hayırlı olur sizin içinCanım işte ptesi gel başla demiş adam. Yine gitmemiz lazım eşimin işi ilçede değil merkezde ben ilçede oturuyorum. Mecbur merkeze gelecegim
İnşallah canm. Biraz kv de ile birlik durma konusu var. O beni biraz yoruyor bakalım nolcak.Hayırlı olsun canım inşAllah hayırlı olur sizin için
Nasıl yapıda biridir bilmiyorum canım ama bence ev üzerine ev olmaz.. ama mecburiyet varsa idare et canımİnşallah canm. Biraz kv de ile birlik durma konusu var. O beni biraz yoruyor bakalım nolcak.
Canım biraz sıkıntılar var. Düzene binene kadar idare edeyim diyorum. Zaten bende çalışmayı düşünüyorumNasıl yapıda biridir bilmiyorum canım ama bence ev üzerine ev olmaz.. ama mecburiyet varsa idare et canım
Olsun hayırlısı olsun inşAllah çalışırsan akşamdan akşama idare edersin Belki anlaşılamayacak biri değildir evde yardımı olur en azından..Canım biraz sıkıntılar var. Düzene binene kadar idare edeyim diyorum. Zaten bende çalışmayı düşünüyorum
İşte canım şuan iyiyiz. ikimizde kötü olmaktan korkuyorzOlsun hayırlısı olsun inşAllah çalışırsan akşamdan akşama idare edersin Belki anlaşılamayacak biri değildir evde yardımı olur en azından..
Allah korusun inşAllah canım benim inşAllah bişey olmaz hoşgörü her zaman en önemli olan zaten geçici diyorsun umarım herşey gönlünce olurİşte canım şuan iyiyiz. ikimizde kötü olmaktan korkuyorz
İnşallah bacımAllah korusun inşAllah canım benim inşAllah bişey olmaz hoşgörü her zaman en önemli olan zaten geçici diyorsun umarım herşey gönlünce olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?