- 1 Haziran 2020
- 1.874
- 4.259
- 83
Rabbim herkesin yardımcısı olsun inşAllah umarım hepimiz Rabbimin izniyle kalbimizin ekmeğini yeriz..İnşallah bacım
Amin bacım inşallahRabbim herkesin yardımcısı olsun inşAllah umarım hepimiz Rabbimin izniyle kalbimizin ekmeğini yeriz..
Hayırlısı olsun canımNe yazık ki öyle. İş bulcam zaten kv de çalışır oda durmaz akşamdan akşama da idare edicez artık
Hem ise girmek hem merkezde olmak senin icin guzel olur bence. Hayirlisi olsun canimAmin bacım inşallah
Canim cok gecmis olsun. Bir laf var ya Allah yarina birakir ama yanina birakmaz. Sıkma canini sen onemlisin. Cocuklarin onemli. Sana yapan ona yapmayacak mi? PisliklerRabbim herkesin yardımcısı olsun inşAllah umarım hepimiz Rabbimin izniyle kalbimizin ekmeğini yeriz..
İnşallah bacımHem ise girmek hem merkezde olmak senin icin guzel olur bence. Hayirlisi olsun canim
Amin canım benim çok teşekkür ederim bunları duyunca içime biraz olsun su serpmiş gibi oluyo.. çok yandım Allah hak edene hak ettiğini versin inşAllahCanim cok gecmis olsun. Bir laf var ya Allah yarina birakir ama yanina birakmaz. Sıkma canini sen onemlisin. Cocuklarin onemli. Sana yapan ona yapmayacak mi? Pislikler
Insallah canim. Elbette kimse yasattigini yasamadan olmez.. benim gozumle gordugum biri vardi boyle anlatsam dersin ki nasil yani bu kadar cabuk mu dondu devran diye.. bunlari yapanlarin zarari en cok kendine oluyo. Ben gordum :) Allah sana bu yasadiklarini cok cabuk unutturacak guzellikler cikarsin karsinaAmin canım benim çok teşekkür ederim bunları duyunca içime biraz olsun su serpmiş gibi oluyo.. çok yandım Allah hak edene hak ettiğini versin inşAllah
Gel canım hoşgeldinBen de geleyim mi gülmeyi unuttuk
Hosgeldin canim. Adet gunun madem test yapsana biKızlar nasılsınız ben geldim bugün adet günümdü adet olmadım ve midem yanıyor bulanıyor acaba hamilelik belirtisi olabilirmi? Ama hafif adet sancım var arada oluyor sancım?!
Anamdayım
Bide dedim senin aklına geleyimBende diorum neden mavim yazmior
Bnm netim yoktu giremiyodumBide dedim senin aklına geleyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?