Niyet ettik gülmeye😂🥰

Rabbim herkesin yardımcısı olsun inşAllah umarım hepimiz Rabbimin izniyle kalbimizin ekmeğini yeriz..
Canim cok gecmis olsun. Bir laf var ya Allah yarina birakir ama yanina birakmaz. Sıkma canini sen onemlisin. Cocuklarin onemli. Sana yapan ona yapmayacak mi? Pislikler

Canim cok gecmis olsun. Bir laf var ya Allah yarina birakir ama yanina birakmaz. Sıkma canini sen onemlisin. Cocuklarin onemli. Sana yapan ona yapmayacak mi? Pislikler
Amin canım benim çok teşekkür ederim bunları duyunca içime biraz olsun su serpmiş gibi oluyo.. çok yandım Allah hak edene hak ettiğini versin inşAllah

Amin canım benim çok teşekkür ederim bunları duyunca içime biraz olsun su serpmiş gibi oluyo.. çok yandım Allah hak edene hak ettiğini versin inşAllah
Insallah canim. Elbette kimse yasattigini yasamadan olmez.. benim gozumle gordugum biri vardi boyle anlatsam dersin ki nasil yani bu kadar cabuk mu dondu devran diye.. bunlari yapanlarin zarari en cok kendine oluyo. Ben gordum :) Allah sana bu yasadiklarini cok cabuk unutturacak guzellikler cikarsin karsina allaha havale eden ona siginan kim mahzun olmus

Kızlar nasılsınız ben geldim bugün adet günümdü adet olmadım ve midem yanıyor bulanıyor acaba hamilelik belirtisi olabilirmi? Ama hafif adet sancım var arada oluyor sancım?!

Kızlar nasılsınız ben geldim bugün adet günümdü adet olmadım ve midem yanıyor bulanıyor acaba hamilelik belirtisi olabilirmi? Ama hafif adet sancım var arada oluyor sancım?!
Hosgeldin canim. Adet gunun madem test yapsana bi

Dgerleri nerde onlrda kesin anasinda yoksa başka bı mazeret kabul etmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…