- 24 Haziran 2020
- 1.173
- 2.256
- 63
- 28
Hepisisi benimAnam bu hepsini yiycek yala![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hepisisi benimAnam bu hepsini yiycek yala![]()
Bnm mahallede bı küçük vardı ablası bisi vermeyince tükürürdu derdi verme göreyimVermee alirim kiiabim bana yapardi bi tarafindan yaladim mi verirsin nasilsa
ya da dur yaa mado daha yakin riske gerek yok
Zaten korona varVermee alirim kiiabim bana yapardi bi tarafindan yaladim mi verirsin nasilsa
ya da dur yaa mado daha yakin riske gerek yok
Ah o kardes kavgalari hep abimin boyle huylari vardi yaaBnm mahallede bı küçük vardı ablası bisi vermeyince tükürürdu derdi verme göreyim![]()
Aynen kuzuZaten korona var![]()
Neyse canım derin dondurucuya doldurmaya başlarsın sen şimdiAynen kuzu![]()
Yok kabul etmem vermesen bağırirm derim yedi yediiii dondrmami yediZaten bilirdim böyle edeceğin![]()
Kedi disiAh o kardes kavgalari hep abimin boyle huylari vardi yaacocukken salami severdim bana dedi ki onda ufak ufak gorunen seyler kedi disi
o gun bugundur sevmem salam
hepsini afiyetle kendi yedi
Kendim yapmayi denemeyi dusunuyorumNeyse canım derin dondurucuya doldurmaya başlarsın sen şimdi![]()
Hayal gucunu gordun muKedi disi![]()
Sus Allah aşkına ne olur bitirdin bniHayal gucunu gordun mudaha neler neler. Zeytini de severdi kendisi daha cok yiyebilsin diye bana hamam bocegi kara bocek falan derdi bi de canlandirirdi yerken. Bacaklari bogazina takildi o zeytin degil bilmem ne
![]()
Yaa dur daha yeni basliyoruzSus Allah aşkına ne olur bitirdin bni![]()
İmdatttttttYaa dur daha yeni basliyoruz![]()
Fena mi kizİmdatttttttbni diyete koyuyolar
Zaten erimiş bitmisimFena mi kizneyse tamam daha fazla anlatmiyim yoksa benim gibi bisii yiyemicen
![]()
Kotu kardes insani fit vucutlu yaparZaten erimiş bitmisim![]()
![]()
![]()
Allah'tan bizde öyle bişi yoktuKotu kardes insani fit vucutlu yaparondan bundan tiksine tiksine yedigim azicik sey var
Yaa diyorum ya benimki cok fenaydi her konudaAllah'tan bizde öyle bişi yoktu![]()
Deil mi insan özlüyor vallAYaa diyorum ya benimki cok fenaydi her konudaama guzel gunlerdi be
![]()