- 24 Haziran 2020
- 1.173
- 2.256
- 63
- 28

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyiymiş durumu ben konuştum canimKarpuzluKurabiye nasıl oldun
İyiyim şükür canımKarpuzluKurabiye nasıl oldun
Allah razı olsun inşAllah canım benim çok teşekkür ederimİyiymiş durumu ben konuştum canim
Ne zaman çıkıcanİyiyim şükür canım
Ay ağrısı sancısı nasilBi kaç gün daha misafirim canım tedaviye başladılar
Şükür canım şuan iyiyim ama ilk gün gelirken ölüyorum dedim artık tamam bitti herşey nefesimi çeviremedim.. Sanki öldüresiye dövmüşler seni ciğerlerine basmışlar kaburgalarını ezmişler gibi.. tadı zehir gibi bişey içmişsinde boğazların yanıyo gibiAy ağrısı sancısı nasil
Ayyy ne kötü yaaaa Allah'ım şunun sonunuda getirseydi bitmedi gtti sanki artık alışmak zorundayız biz bu virüseŞükür canım şuan iyiyim ama ilk gün gelirken ölüyorum dedim artık tamam bitti herşey nefesimi çeviremedim.. Sanki öldüresiye dövmüşler seni ciğerlerine basmışlar kaburgalarını ezmişler gibi.. tadı zehir gibi bişey içmişsinde boğazların yanıyo gibi
Aynen canım en azından bu kadarla atlattığıma şükrediyorumAyyy ne kötü yaaaa Allah'ım şunun sonunuda getirseydi bitmedi gtti sanki artık alışmak zorundayız biz bu virüse
Evet ya rabbim sanada senin gibilerinede acil şifa versinAynen canım en azından bu kadarla atlattığıma şükrediyorum
Cocklrin peki onlar kapmadi mi sendnAynen canım en azından bu kadarla atlattığıma şükrediyorum
Amin canım benim inşAllahEvet ya rabbim sanada senin gibilerinede acil şifa versin
Yok canım hamdolsun onlarda yok ama onlarda 14gün karantinadaCocklrin peki onlar kapmadi mi sendn
Ay iyi iyi şükür onlrda birşey yok ah be canim nrden kaptin acabaYok canım hamdolsun onlarda yok ama onlarda 14gün karantinada
Hiç bilmiyorum kuzum nerden kaptım çokta dikkat ederdim İnan kaç ay evden çıkmadık markete bile gitmedim ama sanırım geçen hastaneye gittim kontrole orda oldu herhaldeAy iyi iyi şükür onlrda birşey yok ah be canim nrden kaptin acaba
Valla bnde gitmeyi düşünüyorum buradaki hastnde tanidk var dio ki bildgin dolu tüm katlar geri çekildimHiç bilmiyorum kuzum nerden kaptım çokta dikkat ederdim İnan kaç ay evden çıkmadık markete bile gitmedim ama sanırım geçen hastaneye gittim kontrole orda oldu herhalde
Aman yavrum dikkat gerçekten şakaya alınıcak gibi değil çok zor valla mecburiyet yoksa çıkmaValla bnde gitmeyi düşünüyorum buradaki hastnde tanidk var dio ki bildgin dolu tüm katlar geri çekildim
Yani bn cikmasmda eşim hep dışarda ve pek korumuyor kendiniAman yavrum dikkat gerçekten şakaya alınıcak gibi değil çok zor valla mecburiyet yoksa çıkma
Allah korusun canım aman dikkat gerçekten çocuklar ciddi anlamda risk altında yoksa birlik değildeYani bn cikmasmda eşim hep dışarda ve pek korumuyor kendini