- 9 Eylül 2014
- 12.902
- 19.923
- 498
Allah iyilik versin , neredesin hastanedemiSağol canım çok teşekkür ederim iyim hamdolsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah iyilik versin , neredesin hastanedemiSağol canım çok teşekkür ederim iyim hamdolsun
Nasılsın canımİyi bayramlar canım![]()
Sağol canım evet hastanedeyimAllah iyilik versin , neredesin hastanedemi
Agrin varmı, ne ilacı veriyorlar sanaSağol canım evet hastanedeyim
Yok şuan şükür yani ne tedavisi bilmiyorum yani bi ilaç değil bi sürü var isimlerini bilmiyorumAgrin varmı, ne ilacı veriyorlar sana
İyiyim çok şükür sen nasılsınNasılsın canım
Nasıl oldun canmSağol canım evet hastanedeyim
Çok şükür canım bugün daha iyiyim elhamdulillah..Nasıl oldun canm
Bizimde bı akrabada çıkmış ya annemlerde görüşmüş test vermeye gidicekmisÇok şükür canım bugün daha iyiyim elhamdulillah..
Aman Allah korusun inşAllah canım benim dikkat etsinler biz genç olduğumuz halde zorlanıyoruz Rabbim onlara yardım etsin inşAllah.. belki bulaşmamıştır Allahım korusun hepimiziBizimde bı akrabada çıkmış ya annemlerde görüşmüş test vermeye gidicekmis
Amin canım inşallah bulaşmaz bilmiyorum amaAman Allah korusun inşAllah canım benim dikkat etsinler biz genç olduğumuz halde zorlanıyoruz Rabbim onlara yardım etsin inşAllah.. belki bulaşmamıştır Allahım korusun hepimizi
İnşAllah canım temasta bulunmadılarsa pek bişey olmaz Allah’ın izniyleAmin canım inşallah bulaşmaz bilmiyorum ama
Bulunmuşlar canım ne yazık kiİnşAllah canım temasta bulunmadılarsa pek bişey olmaz Allah’ın izniyle
Üzüldüm canım ama belkide yoktur bişey bi sonuçları bekleyin varsada tedavi ediyorlar çok güzel şükür ki Rabbim kimseyi zorda bırakmasın inşAllahBulunmuşlar canım ne yazık ki
İnşallah bacım annem biraz yaşlı ya korkuyorumÜzüldüm canım ama belkide yoktur bişey bi sonuçları bekleyin varsada tedavi ediyorlar çok güzel şükür ki Rabbim kimseyi zorda bırakmasın inşAllah
Iyi bayramlar canim :) napayim test yapip duruyorum yineKarpuzluKurabiye çok geçmiş olsun umarım iyisindir.
Dua nur
Mavim25
Burberry3 kızlar nasılsınız, iyi bayramlar dilerim hepinize
Sen nasilsin canim nasil oldunSağol canım çok teşekkür ederim iyim hamdolsun
Allah korusunn canim insallah bulasmamistirBizimde bı akrabada çıkmış ya annemlerde görüşmüş test vermeye gidicekmis
Kalbini ferah tut kuzum ne yaşlılar atlattı Allah büyük bişey olmaz Allah’ın izniyleİnşallah bacım annem biraz yaşlı ya korkuyorum
Hamdolsun canım iyiyim şükür günden güne iyiye gidiyorum inşAllahSen nasilsin canim nasil oldun