Ne testiYok hala yaptırmadı dayımın testi pozitif çıkarsa yaptıracağınız
Covid 19 testi canımNe testi
Ay cidden mi kapmış mi dayinCovid 19 testi canım
gecmıs olsun ıns negatıf cıkmıstırCovid 19 testi canım
Pis mendebursorma ya bırde sartlarımız bu kadar berbatken adamın suratını cekıyoruz
Valla ben de ondan yazmadimKimse yok bnde yazmiom artik
bı dedıgı dıgerını tutmuyor bugün böyle yapın dedıgını yarın nıye boyle dıyor sız dedınız deyınce de hayır ben asla oyle demem dıyorPis mendeburaz saydiir iyi gelir
Insallah bi sorun olmaz canimYok hala yaptırmadı dayımın testi pozitif çıkarsa yaptıracağınız
A a ruh hastasi zaarbı dedıgı dıgerını tutmuyor bugün böyle yapın dedıgını yarın nıye boyle dıyor sız dedınız deyınce de hayır ben asla oyle demem dıyor
valla su agustos da bıtsede hayırlısıyla , eylulde de bırını ıse alır ogretme surecı bılmem ne derken gecsın bıtsın sıkıldım artıkA a ruh hastasi zaar
Gecer gecer kalmis 3 haftavalla su agustos da bıtsede hayırlısıyla , eylulde de bırını ıse alır ogretme surecı bılmem ne derken gecsın bıtsın sıkıldım artık
Saol askim iyiyim sen nasılsın durumun nasıl
eylulun sonuna kadar burdayım daha 10 haftam var :/Gecer gecer kalmis 3 haftabelki alinan da kafa dengi biri olursa ohhh 1 ay su gibi gecer
Ay ne bayram ne Bayram hiç. DemeValla ben de ondan yazmadimdedim bayram ya heralde milletin isi var
sıcaklarla bogusuyoruz canım ,Saol askim iyiyim sen nasılsın durumun nasıl
aynen yaAy ne bayram ne Bayram hiç. Deme
Ayyy evet ya bide fena bı ağrısı oluyor nefes kesiliosıcaklarla bogusuyoruz canım ,
bnm bebıs sag tarafta toplanıyor gıbı bazen , sag tarafım sertlesıyor sol bos kalıyor gıbı sızde boyle bısey oldumu hıc
Ndenkiaynen yahıc sevmıyorum bayram zaten
bnmkı 23. haftada ama daha cok buyuk degıl kı endıselıyım bırazAyyy evet ya bide fena bı ağrısı oluyor nefes kesilio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?