altta kv oturuyor mıllet dolusuyor oraya ,Ndenki
Sen bebegini dusun bakalim nasil olacakeylulun sonuna kadar burdayım daha 10 haftam var :/
Napak bayramlar artik boole anacimAy ne bayram ne Bayram hiç. Deme
bebek bazen sag tarafta toplanıyor gıbı oluyor sag tarafım sertlesıyor sol bos gıbıı bu normalm ı senceSen bebegini dusun bakalim nasil olacakbosver suratsizi
Ayy deme bende 5 gündür koydeydim. Bugün geldim evealtta kv oturuyor mıllet dolusuyor oraya ,
zaten gorumcelerın gelmesı yetıyor herbırınde 2-3 cocuk
ben o yuzden senın kv yanına tasınmanı hıc ıstemıyorum canımAyy deme bende 5 gündür koydeydim. Bugün geldim eve
Yok canım galiba olmiycak o işben o yuzden senın kv yanına tasınmanı hıc ıstemıyorum canım
Olmasın bosver azcık asım kaygısız basım demısler ,Yok canım galiba olmiycak o iş
Valla kuzum bayramda benimde durum öyleydi. 5 gün kaldık mahvoldum resmen.Olmasın bosver azcık asım kaygısız basım demısler ,
bayramda halımı gorseydın anlardın benı
ben cok gırmedım ıclerıne vırus var malum , onlar herseylerını kendılerı yapıyorlar ıs anlamında bırsey demıyorum ama seslerı cok anacım , bına da mustakıl dugun salonuna donuyor ortalıkda kosusan bagrısan cocuklar fılanValla kuzum bayramda benimde durum öyleydi. 5 gün kaldık mahvoldum resmen.
Bizimkiler kadar kalabalık mı onlarda. Bacım bide saat kavramı yok ya. Bakıyorsun saat 10_11 akşam geldiler topluca teyzeler, yengeler, anane çocuk falan.ben cok gırmedım ıclerıne vırus var malum , onlar herseylerını kendılerı yapıyorlar ıs anlamında bırsey demıyorum ama seslerı cok anacım , bına da mustakıl dugun salonuna donuyor ortalıkda kosusan bagrısan cocuklar fılan
Bi temasin oldu mu birileriyle? Yine de panik yapma bence, ates cikiyo diye biliyorum ben ama bi suru belirti diyolar tam da kestirilmiyo acikcasi. Insallah yoktur oyle biseyKızlar covid19 ilk öksürükle geliyor demi. Acayip şekilde öksürüyorum ama ateş yok.
Temas annemlerle görüştüm canım, bide kv ileBi temasin oldu mu birileriyle? Yine de panik yapma bence, ates cikiyo diye biliyorum ben ama bi suru belirti diyolar tam da kestirilmiyo acikcasi. Insallah yoktur oyle bisey
Annenler baskalariyla da gorusmustu dimi. Yaa hemen kotu dusunme bol bol c vitamini al. Sarmisak diyolar iyi diye tansiyon dusuklugu problemin yoksa ondan yutabilirsin canim. Dikkat et kendine eger bisey hissedersen direk test yaptir yolun basinda atlatmasi kolaymis. Ihlamur falan icebilirsin mesela ya da nane limonTemas annemlerle görüştüm canım, bide kv ile
Öyle yapıyorum canım. Annemler test verecekler yarın eğer onlarda çıkarsa bende gidip vereceğimAnnenler baskalariyla da gorusmustu dimi. Yaa hemen kotu dusunme bol bol c vitamini al. Sarmisak diyolar iyi diye tansiyon dusuklugu problemin yoksa ondan yutabilirsin canim. Dikkat et kendine eger bisey hissedersen direk test yaptir yolun basinda atlatmasi kolaymis. Ihlamur falan icebilirsin mesela ya da nane limon
Insallah kimsede bisey cikmaz canim yaaÖyle yapıyorum canım. Annemler test verecekler yarın eğer onlarda çıkarsa bende gidip vereceğim
İnşallah canımInsallah kimsede bisey cikmaz canim yaa
Valla canım kaçıncı haftada öyle oldu hatırlamıyorum ama yinede Ara doktorunubnmkı 23. haftada ama daha cok buyuk degıl kı endıselıyım bıraz
Ay aman bnde de oylealtta kv oturuyor mıllet dolusuyor oraya ,
zaten gorumcelerın gelmesı yetıyor herbırınde 2-3 cocuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?