Rabbim nasip. Ederse kucağıma almayi insallah suan hamileyimYok kal burdaevet Konya'dasin çocuk faln var mı kac yaşındasın
İnşallah canım rabbim kimseyi evlatla sınamasnRabbim nasip. Ederse kucağıma almayi insallah suan hamileyim21 yaşındayım
Maşallah ❤ sende benim gibi erken evlenmissin ozaman sen hangi sehirdesinİnşallah canım rabbim kimseyi evlatla sınamasnbnde 23 yaşındayım iki çocuğum var bı kız bı erkek
Bn Elazıgliyim ama Diyarbakıra gelin olarak geldim.. evet baya erken olduMaşallah ❤ sende benim gibi erken evlenmissin ozaman sen hangi sehirdesin
Inşallah sinamasin canım kimseyi
Rabbim hep mutlu etsin nasip boyleymisBn Elazıgliyim ama Diyarbakıra gelin olarak geldim.. evet baya erken oldu
Ah bacım ya heryerden yazdım. Durumun naslHepinizi çok seviyorum kızlar beni unutmadınız Allah razı olsun bi kaç gündür kötüydüm yazamadım giremedim ama şükürler olsun şuan gayet iyiyim
Çok şükür gözün aydın canım. Ben hariç bizim ailede geçirdi. Ananemi yatırdılar hastaneye. Rabbim negatif sonuçlar görmeyi nasip etsin insallhAh canımmmm Allah razı olsun inşAllah hiç bakamadım telefona İnan. Çok rahatsızlandım eklem ağrıları mide bulantısı mahvetti beni ama şükürler olsun daha iyiyim testlerim negatif çıktı
Sağol canım benim... çok şaşırdım yaaa çok üzüldüm kuzum İnan.. Rabbim en kolay şekilde atlatmayı nasip etsin inşAllah dua et bol bol Rabbim imtihanlarını kolay eylesin.. diğerleri nasıllar onlar iyidir inşAllah sende çok dikkat et kuzum dualarım sizinleÇok şükür gözün aydın canım. Ben hariç bizim ailede geçirdi. Ananemi yatırdılar hastaneye. Rabbim negatif sonuçlar görmeyi nasip etsin insallh
Allah razı olsun bacım. Bizde atlatırız inşallah bende aşırı şekilde halsizlik varSağol canım benim... çok şaşırdım yaaa çok üzüldüm kuzum İnan.. Rabbim en kolay şekilde atlatmayı nasip etsin inşAllah dua et bol bol Rabbim imtihanlarını kolay eylesin.. diğerleri nasıllar onlar iyidir inşAllah sende çok dikkat et kuzum dualarım sizinle
Aman canım benim dikkat et Allahım korusun herkesi.. Rabbim yardımcıları olsun inşAllah.. Sende dikkat et lütfen maskesiz durma belki sanada bulaştı sende eşine falan bulaştırmayasın test yaptır kuzum sürüntüde net çıkıyorAllah razı olsun bacım. Bizde atlatırız inşallah bende aşırı şekilde halsizlik var
Bacısı belirtileri tam olmayınca yapmıyorlarAman canım benim dikkat et Allahım korusun herkesi.. Rabbim yardımcıları olsun inşAllah.. Sende dikkat et lütfen maskesiz durma belki sanada bulaştı sende eşine falan bulaştırmayasın test yaptır kuzum sürüntüde net çıkıyor
Yaparlar kuzum halsizlik ve yorgunluk var de ailede var mı diye soruyorlar sende evet var de yaparlarBacısı belirtileri tam olmayınca yapmıyorlar
Biraz daha kotu olursam gidip yaptırayımBizim burda yapıyorlar şükür ki sen ailemde virüse yakalanan var dersen yaparlar kuzum umarım sonuçlar iyi gelir
Yaptır kuzum ama belki psikolojiktir Rabbim yardımcın olsun içini ferah tut ben atlattıysam Herkes atlatır Allah’ın izniyleBiraz daha kotu olursam gidip yaptırayım
Çok şükür canımYaptır kuzum ama belki psikolojiktir Rabbim yardımcın olsun içini ferah tut ben atlattıysam Herkes atlatır Allah’ın izniyle
Sağol kuzumÇok şükür canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?