Niyet ettik gülmeye😂🥰

Canlarım nasılsınız hepinizi kocaman özledim testlerim negatif çıktı Allah’ıma şükürler olsun iki gün daha misafirim sonra taburcu oluyorum inşAllah

Ah canımmmm Allah razı olsun inşAllah hiç bakamadım telefona İnan. Çok rahatsızlandım eklem ağrıları mide bulantısı mahvetti beni ama şükürler olsun daha iyiyim testlerim negatif çıktı

Ah canımmmm Allah razı olsun inşAllah hiç bakamadım telefona İnan. Çok rahatsızlandım eklem ağrıları mide bulantısı mahvetti beni ama şükürler olsun daha iyiyim testlerim negatif çıktı
Çok şükür gözün aydın canım. Ben hariç bizim ailede geçirdi. Ananemi yatırdılar hastaneye. Rabbim negatif sonuçlar görmeyi nasip etsin insallh

Çok şükür gözün aydın canım. Ben hariç bizim ailede geçirdi. Ananemi yatırdılar hastaneye. Rabbim negatif sonuçlar görmeyi nasip etsin insallh
Sağol canım benim... çok şaşırdım yaaa çok üzüldüm kuzum İnan.. Rabbim en kolay şekilde atlatmayı nasip etsin inşAllah dua et bol bol Rabbim imtihanlarını kolay eylesin.. diğerleri nasıllar onlar iyidir inşAllah sende çok dikkat et kuzum dualarım sizinle

Allah razı olsun bacım. Bizde atlatırız inşallah bende aşırı şekilde halsizlik var

Allah razı olsun bacım. Bizde atlatırız inşallah bende aşırı şekilde halsizlik var
Aman canım benim dikkat et Allahım korusun herkesi.. Rabbim yardımcıları olsun inşAllah.. Sende dikkat et lütfen maskesiz durma belki sanada bulaştı sende eşine falan bulaştırmayasın test yaptır kuzum sürüntüde net çıkıyor

Bacısı belirtileri tam olmayınca yapmıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…