Valla cok merak etmistim seni coook sevindim hadi gozun aydin darisi tum sifa bekleyenlere insallahHepinizi çok seviyorum kızlar beni unutmadınız Allah razı olsun bi kaç gündür kötüydüm yazamadım giremedim ama şükürler olsun şuan gayet iyiyim
Allah acil sifalar versin canim. Sen nasil oldun bogazin falan biseyin yoktur gecmistir insallahÇok şükür gözün aydın canım. Ben hariç bizim ailede geçirdi. Ananemi yatırdılar hastaneye. Rabbim negatif sonuçlar görmeyi nasip etsin insallh
Ama annenle sen de gorusmemismiydin temas oldugunda yapiyolardi diye biliyorum amaBacısı belirtileri tam olmayınca yapmıyorlar
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşAllah canım aminValla cok merak etmistim seni coook sevindim hadi gozun aydin darisi tum sifa bekleyenlere insallah
Allah acil sifalar versin canim. Sen nasil oldun bogazin falan biseyin yoktur gecmistir insallah
Bacım Dr dedi belirtileri olursa söylersin. 14 gün karantina da bekleAma annenle sen de gorusmemismiydin temas oldugunda yapiyolardi diye biliyorum ama
Şimdi nasılsın kuzum bol bol zencefil limon kaynat içBacım Dr dedi belirtileri olursa söylersin. 14 gün karantina da bekle
İyim bugün bacım hakkımızdan hayırlısı olsun inşallahŞimdi nasılsın kuzum bol bol zencefil limon kaynat iç
Amin canım benim inşAllah aman dikkat et çok sevindim iyi olmanaİyim bugün bacım hakkımızdan hayırlısı olsun inşallah
Sen de iyisin demi Instagram'da göremiyorum seniAmin canım benim inşAllah aman dikkat et çok sevindim iyi olmana
İyiyim canım şükür çok fazla girmiyorum canım oraya alışkanlık olması lazım ama işte sosyal medya özürlü biri olarak pek kullanmayı bilmiyorumSen de iyisin demi Instagram'da göremiyorum seni
Anladım bacım bende oradan yazıyordum burada ulaşamayıncaİyiyim canım şükür çok fazla girmiyorum canım oraya alışkanlık olması lazım ama işte sosyal medya özürlü biri olarak pek kullanmayı bilmiyorum
Daha sık giricem bından sonraAnladım bacım bende oradan yazıyordum burada ulaşamayınca
Seni sosyal medya bağımlısı yapıcamDaha sık giricem bından sonra
Yap bebeğimSeni sosyal medya bağımlısı yapıcam
Yap bebeğimşu garibe öğret
Burdayım bitanem annemdeyim
NeredenAnladım bacım bende oradan yazıyordum burada ulaşamayınca
Seans ücreti ne kadar kuşum ona bağlıBundan sonra günlük 1 saat ders vereceğim sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?