- 1 Haziran 2020
- 1.874
- 4.259
- 83
Günaydın canım assolistler sonradan gelirmiş mi diyelimGüüüünaaaaayyydddııııınnnnn
Günaydın canmGüüüünaaaaayyydddııııınnnnn
Hiç bişey yapması gelmiyor insanın en iyisi uyumakAllah kolaylık versin inşAllah sabahtan çöktü. Sıcak mübarek.. biz daha kahvaltı faslına geçicez
Aaayyyyy yookkk yaaaa gece geç yatınca sabah erken kalkamıyorum ondan oGünaydın canım assolistler sonradan gelirmiş mi diyelim
Benim arkamda üç kuzu var nerde uykuHiç bişey yapması gelmiyor insanın en iyisi uyumak
Öyle diyelim o zamanAaayyyyy yookkk yaaaa gece geç yatınca sabah erken kalkamıyorum ondan o
Keşke benimde olsa da uyumasam.Benim arkamda üç kuzu var nerde uyku
Keşke benimde olsa yarım yamalak uyusamKeşke benimde olsa da uyumasam.
Olur inşAllah Rabbim isteyen herkese versin Rabbim aratmasın inşAllahKeşke benimde olsa da uyumasam.
Gün gelip uykusuzluktan şikayet edeceğimiz zaman olcak mı merak ediyorum.Keşke benimde olsa yarım yamalak uyusam
Rabbim aratmasın canım olunca tekrar konuşalım bu konuyuKeşke benimde olsa yarım yamalak uyusam
Amin inşallah canımOlur inşAllah Rabbim isteyen herkese versin Rabbim aratmasın inşAllah ❤
Olur Tabiki Rabbim ne büyüktür vakti saati vardır.. çok dua adiyorum herkese Rabbim tez zamanda gönlündekini versin herkesinGün gelip uykusuzluktan şikayet edeceğimiz zaman olcak mı merak ediyorum.
Amin bacım aminOlur Tabiki Rabbim ne büyüktür vakti saati vardır.. çok dua adiyorum herkese Rabbim tez zamanda gönlündekini versin herkesin
Amenna rabbim ne dilerse o olur.Sabır kuzum çok dua hacet namazı kıl tek sığınıcak olduğumuz Rabbimiz istemeyi bilirsek verir elbet iyi düşünelim iyi olsun inşAllah
Aynen öyle canımAmenna rabbim ne dilerse o olur.
Aynen bazen deqmior başkası için hayati heba etmyeÜzüldüm çok Allah herkese kolaylıklar versin zor işler ama olmayınca olmuyor ne diyelim
Ay ben tükendim bilirsiniz yada duymuşsunuzdur buranın sıcağını eriyor insanİyiyim bende çok şükür. Acayip sıcak iş yapmaya halim gelmiyor.
Evet canım aynen öyle nasip bizimde kaderimiz buymuş napalımAynen bazen deqmior başkası için hayati heba etmye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?