- 1 Haziran 2020
- 1.874
- 4.259
- 83
Aylak olanlar belliAynen..bu kizlar nrde gayri hiç birinden ses yok
Burdayım başkanımAynen..bu kizlar nrde gayri hiç birinden ses yok
Ohh canıma değsin geri kalan 0 aldı.Aferin kızım 10 otur geri kalan sıfır
Öyle diyorlar biz çok gitmiştik 1 yıl olmaması normal dediler. 1 yılın sonunda öğrendik sorunumuzu. Erken bilsek erken davranırdık nasip. 2 yılı aştı bebek isteyeli, şuan tüp bebek ile hamileyim henüz yeni aldık sonucuİnş bi problem olup olmadığını da bilmiyorum ki gitsem bana daha 6 ay bile olmamış diyecek eminim
Yoo canım sana 10 verrmyim ben sana 11.5Buralardayım ben sabahtan beri ilk onu benim almam lazımdı ama
Çok HaklısınÖyle diyorlar biz çok gitmiştik 1 yıl olmaması normal dediler. 1 yılın sonunda öğrendik sorunumuzu. Erken bilsek erken davranırdık nasip. 2 yılı aştı bebek isteyeli, şuan tüp bebek ile hamileyim henüz yeni aldık sonucuRabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin. Bence eşli olarak bi muayene olmakta fayda var en azından o zaman evet sorun yokmuş zamanı varmış dersin
Ooooo keyif yapıyorum diyosunBunrdayim geldim kizlar misafirim vardi simdi gitti cocugu da yatirdim 1 saat rahatim
Aynen yaa hava da az serinledi attim kendimi balkona ohh misssOoooo keyif yapıyorum diyosun
Bayılmadım ama her an bayılabilirim canım evde ateş yanıyor sanki yaaaKimseden ses çıkmıyor sıcaktan bayıldınız mı yoksa kıııızzzz
Ses veriiiiiinnn
Ohhh MaşAllah benimkiler sıcaktan uyumuyordaBunrdayim geldim kizlar misafirim vardi simdi gitti cocugu da yatirdim 1 saat rahatim
Oooo puana bak yaaaYoo canım sana 10 verrmyim ben sana 11.5
Benim ki kucuk teyzesi yatiriyorum oynaya oynaya uyuyo :)))Ohhh MaşAllah benimkiler sıcaktan uyumuyorda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?