- 1 Haziran 2020
- 1.874
- 4.259
- 83
Sağol canım Ev işi dolaplara giriştim bugün cılkım çıktı sözde dinlenecektimÇok şükür iyiyim sen nasılsın![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canım Ev işi dolaplara giriştim bugün cılkım çıktı sözde dinlenecektimÇok şükür iyiyim sen nasılsın![]()
Pko var bacıİnşallah kalırsın kuzucugum ya herhangi bir problemin var mı![]()
Amin canımRabbim kucağınızı boş bırakmasın canlar![]()
Bu şekilde hamile kalan var kuzum doktor falan değiştirsenPko var bacı
Asko bu 4. Doktorum. Biri femara verdi yumurtalıkları büyüttü tedaviyi yarım bıraktı çatlatma için iğne vermedi. Diğeri düzenleyici verdi. Biri rahim filmi cekil dedi. Son çare özelde ki doktor Duphaston verdi kulln sonra gel rahim filmi cekil dedi. Şimdi ilaç 1 aydır bitti bakalım bu ay adet olacakmiyim ilaç kullanmadan olmuyorum adet. Yani hiç biri düzenli bı tedavi uygulamadı.Bu şekilde hamile kalan var kuzum doktor falan değiştirsen
Kıyamam yaaa Olur inşAllah bebeğim.. İşte iyi bi doktora denk gelememişsin kuzum Allahım yoluna iyi insanları çıkarsın.. bu kez inşAllah olurAsko bu 4. Doktorum. Biri femara verdi yumurtalıkları büyüttü tedaviyi yarım bıraktı çatlatma için iğne vermedi. Diğeri düzenleyici verdi. Biri rahim filmi cekil dedi. Son çare özelde ki doktor Duphaston verdi kulln sonra gel rahim filmi cekil dedi. Şimdi ilaç 1 aydır bitti bakalım bu ay adet olacakmiyim ilaç kullanmadan olmuyorum adet. Yani hiç biri düzenli bı tedavi uygulamadı.
İnşallah canım son çare rahim filmine kaldı.Kıyamam yaaa Olur inşAllah bebeğim.. İşte iyi bi doktora denk gelememişsin kuzum Allahım yoluna iyi insanları çıkarsın.. bu kez inşAllah olur
İnşAllah kuzum umarım en kısa sürede istediğin mutluluğa kavuşursun Rabbim aratmasın isteyen herkese bir an önce nasip etsin inşAllahİnşallah canım son çare rahim filmine kaldı.
Amin canım inşallahİnşAllah kuzum umarım en kısa sürede istediğin mutluluğa kavuşursun Rabbim aratmasın isteyen herkese bir an önce nasip etsin inşAllah
Bende de bacımPko var bacı
Allah yardımcınız olsun canım umarım en kısa zamanda atlatırsınızBende de bacım![]()
Adetlerin dyzenliBende de bacım![]()
Adetlerin düzenli mi canımBende de bacım![]()
Amin amin tum isteyenlere insallahRabbim kucağınızı boş bırakmasın canlar![]()
Ohh afiyet olsun yarasinİyiyiz hamdolsun canım yemek saati yemek yedik şükür oturuyoruz civcivlerle
Sağol kuzum Allah razı olsunOhh afiyet olsun yarasin![]()
Ayy sagol kuzumSağol kuzum Allah razı olsungel beraber olsun