- 1 Haziran 2020
- 1.874
- 4.259
- 83
Açtım kapıyıAyy sagol kuzumhemen geliremm
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Açtım kapıyıAyy sagol kuzumhemen geliremm
![]()
Gelirkene dondurmada aliim de yemek ustune iyi giderAçtım kapıyı![]()
Ee icine dogdu demek ki gelecegimÇokta yapmışım ordu var sanki yaaa.. Korona akıl bırakmadı bende![]()
Ah kuzum al al da onu yiyemiyorum dahaGelirkene dondurmada aliim de yemek ustune iyi gider![]()
He valla öyle oldu galibamEe icine dogdu demek ki gelecegim![]()
Oyyy onu unutmusum ya bennAh kuzum al al da onu yiyemiyorum dahaboğazlarım hala yanıyo
![]()
DemiiiiiOyyy onu unutmusum ya bennolsun balim yemek kahve neyimize yetmii
![]()
Demiiiiimisafir ol gel bana ........... açarım sana
bebişi unutmadım bak söylemedim biiiiip geçtim
![]()
Yesene kız mutfağı sırtlayıp işe mi gitti senin adamcok daha iyi oldu boole. Acliktan bayiliiciimm
Mutfaa kilitliyo bacisiiYesene kız mutfağı sırtlayıp işe mi gitti senin adam![]()
Ben de öyleyim tek yemeyi hiç sevmiyorumMutfaa kilitliyo bacisiiyaa tek yemeyi sevmiyorum benn hic lezzetli gelmiyo
Aynen yaa biri olsa simdiye on defa yemistimBen de öyleyim tek yemeyi hiç sevmiyorum![]()
Niye kız bende birinin yanında yemek yiyemiyorum yaaaMutfaa kilitliyo bacisiiyaa tek yemeyi sevmiyorum benn hic lezzetli gelmiyo
Emmeeee olmuyo büle.. Yap bi tabak biiiiiiiiipp otur ye bacımmAynen yaa biri olsa simdiye on defa yemistimyemek bile tek guzel degil yaf
Aman ne biliim kalabaliga aliskinim canim belki ondanNiye kız bende birinin yanında yemek yiyemiyorum yaaasanki ağzıma bakıyor gibi geliyo
![]()
Hamile kalmazsam spora basliim evde hareket olsun diyodum ama o da kaldi. Benim p.po buyuyecek kacari yokEmmeeee olmuyo büle.. Yap bi tabak biiiiiiiiipp otur ye bacımmkarnım aç olsun yerim İnan ki ama bu ara dikkat ediyorum evde otur otur p..po büyüdü
Büyüyen popo olsun aşkoHamile kalmazsam spora basliim evde hareket olsun diyodum ama o da kaldi. Benim p.po buyuyecek kacari yok![]()
Senin ki hayırlı bi iş için büyüyo be güzelim bizimki keyfiyeHamile kalmazsam spora basliim evde hareket olsun diyodum ama o da kaldi. Benim p.po buyuyecek kacari yok![]()