- 2 Ekim 2019
- 2.868
- 10.274
- 208
Yaptım canım herşeyGeçmiş olsun kuzum tuzlu su yap.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaptım canım herşeyGeçmiş olsun kuzum tuzlu su yap.
20 lik dişim çıkıyor canim yaGeçmedi mi be yavrum ne dişmiş yapacak bişey uok kuzum doktora gidicen
İyi diyelim iyi olalım canım inşallahİyiyim çok şükür ♥ sen nasılsın
İnşallahİyi diyelim iyi olalım canım inşallah![]()
Çok geçmiş olsun canım20 lik dişim çıkıyor canim ya
Canim benim esimin disi cok agriyodu bi ara karanfil yagi varsa cok iyi geliyomus. O oyle idare etmisti bayaaNapiyon canım
Denedim canım geçmiyorCanim benim esimin disi cok agriyodu bi ara karanfil yagi varsa cok iyi geliyomus. O oyle idare etmisti bayaa
Sağ olasın kuzucugummmm maalesef ki tek tüpüm varmış sağ yumurtalık yok doğuştan ve rahmim de yarımmış
Yaaa gerçekten mi çok üzüldüm bacım yaSağ olasın kuzucugummmm maalesef ki tek tüpüm varmış sağ yumurtalık yok doğuştan ve rahmim de yarımmış![]()
Doktor dedi ki üç ay dene olmazsa tedaviye başlayalım dedi ama ben şu anda klomen kullanıyorum cuma günü gidicem çatlatma iğnesi verecek doktorYaaa gerçekten mi çok üzüldüm bacım yapeki ne olacak bu gebeliğe engelmi? Tedavi falan başladımı?
Canım geçmiş olsun. Rabbim izin verdikten sonra her şekilde olur emin ol ki hiç üzülme bunda da vardır bi hayır. Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah kucağımızı boş bırakmasın yüce mevlam.Doktor dedi ki üç ay dene olmazsa tedaviye başlayalım dedi ama ben şu anda klomen kullanıyorum cuma günü gidicem çatlatma iğnesi verecek doktorhayırlısı olsun inşallah
Amin kuzucugum Rabb'im isteyen herkese nasip etsin inşallahCanım geçmiş olsun. Rabbim izin verdikten sonra her şekilde olur emin ol ki hiç üzülme bunda da vardır bi hayır. Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah kucağımızı boş bırakmasın yüce mevlam.
Amin canımAmin kuzucugum Rabb'im isteyen herkese nasip etsin inşallah![]()
İyiyim kuşum sen nasılsın
Bende iyim şekerimİyiyim kuşum sen nasılsın![]()
Boş otryom kuzum sen
Bnde kuzum oturyom öyleBoş otryom kuzum sen