- 2 Ekim 2019
- 2.868
- 10.274
- 208
İyi kuzum geçti inşallahAllah iyilik versin aşkım nasıl oldu dişin
Kac ki yaşın bea

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi kuzum geçti inşallahAllah iyilik versin aşkım nasıl oldu dişin
Valla o derde hasret olanlar var bacısı yine de Allah'ım tek dert onu versin inşallahYatır gel sohbete devamniye yatamadığını sonra anlatırsın canım.. Küçük bebeği olanların derdi bu işte
Ayyy çok şükür bebeğim 29İyi kuzum geçti inşallah
Kac ki yaşın bea![]()
Ayy kırdıysam özür dilerim yaaa valla arada boş konuşuyorum kuzum.. Allahım tez vakitte nasip etsin inşAllah kuzumValla o derde hasret olanlar var bacısı yine de Allah'ım tek dert onu versin inşallah![]()
Estağfurullah asko ne özrü kırılacak bişey yok. Allah'ın vardır bı bildiği demek ki benim içinde şuan hayırlısı böyle. Boş konuscak bişey de yok bacısı sıkıntı yok yani o anlamda demedim ben rabbim dermansız dert vermesin hastalık vermesin iyi olunda tek dert bebeleri uyutmak olsunAyy kırdıysam özür dilerim yaaa valla arada boş konuşuyorum kuzum.. Allahım tez vakitte nasip etsin inşAllah kuzum
Valla Allahım en kısa zamanda nasip etsin herkese.. Evet kuzum çok haklısın İnan ki Rabbim sağlıkla evlatla sınamasın ben inanıyorum Rabbim en hayırlı zamanda vericek yavrunu..Estağfurullah asko ne özrü kırılacak bişey yok. Allah'ın vardır bı bildiği demek ki benim içinde şuan hayırlısı böyle. Boş konuscak bişey de yok bacısı sıkıntı yok yani o anlamda demedim ben rabbim dermansız dert vermesin hastalık vermesin iyi olunda tek dert bebeleri uyutmak olsun![]()
Dimi beyaHaa apla bea hatta pro apla![]()
Hayırlısı inşallah bacımValla Allahım en kısa zamanda nasip etsin herkese.. Evet kuzum çok haklısın İnan ki Rabbim sağlıkla evlatla sınamasın ben inanıyorum Rabbim en hayırlı zamanda vericek yavrunu..
Olsun be bacım her yaşın güzelliği farklıdır önemli olan kendini hissettiğin yaşDimi beyaen büyük pro apla başka büyük yok
şaka maka 30 a merdiven dayadık
O zaman bu çocuklar kimin diyebilirimOlsun be bacım her yaşın güzelliği farklıdır önemli olan kendini hissettiğin yaş![]()
Tabi guzelsindir bacım gönlünün güzelliği yeterO kadar mı begencim güzelim dermişim
![]()
Gece ii yatıyorum ama sabh 6 da ayaktym ve beni en çok yoranda buuuYatır gel sohbete devamniye yatamadığını sonra anlatırsın canım.. Küçük bebeği olanların derdi bu işte
Ayyy sağol aşkım o senin güzel gören kalbinTabi guzelsindir bacım gönlünün güzelliği yeter![]()
Namazdan sonra yatmıyor musun eşini falan mı geçiriyorsun o saatteGece ii yatıyorum ama sabh 6 da ayaktym ve beni en çok yoranda buuu
Ayyy sağol aşkım o senin güzel gören kalbin❤❤
Neler yaptınız bakalım bugün
Annem burda eşimi bekliyorum gelsin annemi eve götürelim oda hala gelecekNeler yaptınız bakalım bugün![]()