AhahahhahahahhahaAllah iyiliğini versin benim kızımda bayılır
Kiz benim de gun coktan aydi da anca girebildim :) nerdee oyle uyumak bizim ki yapisik bana bu siralar nedense hele elimde tlf gormeyiversinOooooooo günnn bize çooooktaaannn aydııııı
Assolist ♥
Ooo ben deBende Müge anlıcıyım
Seninkide kolay değil vallaKiz benim de gun coktan aydi da anca girebildim :) nerdee oyle uyumak bizim ki yapisik bana bu siralar nedense hele elimde tlf gormeyiversin
Super fikirAman kızım duymasın saati geri çektim daha başlamadı dedim
Aksiyon entrika herşey var vallaOoo ben de
Her gün her gün İnan ruhum daraldı bide bilgisayardan açıyoruz sakladım sonra tablete geçti onda kırdımSuper fikir
Ayyynennnn fazla akıllıAksiyon entrika herşey var vallaşaka bi yana kadının aklını seviyorum MaşAllah
Valla ben de bak bigun tahtini birakirsa ben talip olabilirim dedektiflik ve yalan yakalama konusunda aratmam yoklugunuAksiyon entrika herşey var vallaşaka bi yana kadının aklını seviyorum MaşAllah
Bende izleyince daha bi panik okuyorum yapmayın etmeyin fazlası zarar ama yinede izliyorumAaayyyyy Müge benim psikolojimi bozuyor yaaaa
Cozum bitmiyor deseneHer gün her gün İnan ruhum daraldı bide bilgisayardan açıyoruz sakladım sonra tablete geçti onda kırdımsonra televizyon
Her gün her gün İnan ruhum daraldı bide bilgisayardan açıyoruz sakladım sonra tablete geçti onda kırdımsonra televizyon
Hemen bi mektup yazalım yerinize talibiz diyeValla ben de bak bigun tahtini birakirsa ben talip olabilirim dedektiflik ve yalan yakalama konusunda aratmam yoklugunutek fark ben o kadar sabirli olamam
Ne bileyim benim psikolojimi bozmuyo valla aksine biseyleri daha cok ciddiye almama ve haberdar olmami sagliyo ne bileyimBende izleyince daha bi panik okuyorum yapmayın etmeyin fazlası zarar ama yinede izliyorum
Ooooooo cumartesi pazarda sen sunarsınValla ben de bak bigun tahtini birakirsa ben talip olabilirim dedektiflik ve yalan yakalama konusunda aratmam yoklugunutek fark ben o kadar sabirli olamam
Hee birakacagi gunu de beklemez bi koltukta bana koyar hemennHemen bi mektup yazalım yerinize talibiz diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?