Kiz haftasonu kim izleyecek ask olsunOoooooo cumartesi pazarda sen sunarsınartık
Ben asla soğuk kanlı olamam olaylar karşısında belki ondanNe bileyim benim psikolojimi bozmuyo valla aksine biseyleri daha cok ciddiye almama ve haberdar olmami sagliyo ne bileyim
Yok kuzuk bende soguk kanli degilim aslinda hem de hic ama ne bileyim severim yani :) belki beni de bedel odetme rahatlatiyodur bilmiyorum ceza aldiklarinda seviniyorumBen asla soğuk kanlı olamam olaylar karşısında belki ondan
Aaaaaaaaa sen ne diyorsun Müge için Cumartesi pazarın gelmesini istemeyenler bile varKiz haftasonu kim izleyecek ask olsun
Yok yaf o kadar da diil :) insan kocasi olsa sikilirAaaaaaaaa sen ne diyorsun Müge için Cumartesi pazarın gelmesini istemeyenler bile var
Hiç sorma canım ödeve bakmaz oldular çok zorlanmaya başladım çare bulmaya çalışıyorum işteCozum bitmiyor desene
Oo valla Allah yardimcin olsun benim daha ileride bu yasayacaklarim ama simdiden gozumu korkutmuyor degil ☺Hiç sorma canım ödeve bakmaz oldular çok zorlanmaya başladım çare bulmaya çalışıyorum işte
Bende bacım ya şu göbek varya hiç gitmiyo bendeBoğazımız dursa yapcaz kuzum ama dayanamıyorum iyice kendimi motive etmem lazım yoksa veremiyorum yaaa
Bacısı sen incir tarifini verecektin de. Dün yazdın mı göremedim.Oo valla Allah yardimcin olsun benim daha ileride bu yasayacaklarim ama simdiden gozumu korkutmuyor degil ☺
Aa dur canim yaziyorum hemenBacısı sen incir tarifini verecektin de. Dün yazdın mı göremedim.
Bende çok yok o çünkü sezaryen olunca doktorum Allah razı olsun fazla çöküntüyü önceki sezaryen izlerini kesip alıcam dedi bi nevi estetik ameliyat gibi olduBende bacım ya şu göbek varya hiç gitmiyo bende
Okul dönemi zor değil canımda tatilleri gerçekten zor İnan ki bilmiyorum nasıl olur seninkiOo valla Allah yardimcin olsun benim daha ileride bu yasayacaklarim ama simdiden gozumu korkutmuyor degil ☺
Kimi gorsem ayni dertten muzdarip olunca ben simdiden kabullenmistim :))Okul dönemi zor değil canımda tatilleri gerçekten zor İnan ki bilmiyorum nasıl olur seninki
Ooo ne guzel doktormus yaaa ikinci olursa simdi istesem yaparlar mi kiBende çok yok o çünkü sezaryen olunca doktorum Allah razı olsun fazla çöküntüyü önceki sezaryen izlerini kesip alıcam dedi bi nevi estetik ameliyat gibi oldu
Tamm canm teşekkür ederimAa dur canim yaziyorum hemen
Bir kilo inciri başlarını kesip bir cam şişe ye koysun üzerine naturel zeytin yağını koyup ağzını sıkıca kapatıp karanlık bir yerde 21 gün bekletsin 21.gün sabahları aç karnına bir adet incir bir çorba kaşığı da yağından içsin bitene kadar devam etsin
Tarif bu sekilde yagda 1 kilo
Tamm canm teşekkür ederimAa dur canim yaziyorum hemen
Bir kilo inciri başlarını kesip bir cam şişe ye koysun üzerine naturel zeytin yağını koyup ağzını sıkıca kapatıp karanlık bir yerde 21 gün bekletsin 21.gün sabahları aç karnına bir adet incir bir çorba kaşığı da yağından içsin bitene kadar devam etsin
Tarif bu sekilde yagda 1 kilo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?