- 1 Haziran 2020
- 1.874
- 4.259
- 83
Hiç sorma yaaa neyle alcaz ömrüm yetmez ödemeye 10 kulak sonraya borç kalır vallahSenin çocuklar baya bu işi biliyo
Sağol canım çok teşekkür ederimHayirli olsun canim
Gezeriz hacıııHadi hayırlı olsun Şahin'in
Bende Tofaş alayım da egzoza basıp gezelim
Müzik son sesŞahin tek parmakla kalkiyo karton gibi araba ama ilk araba şahin oldugundan tırsıyorum uçar insan vallahi tom ve jerydeki tom gibi kağıt gibi olmazsam iyi
Geldim balim
Hava kapalı hadi akalım arabaya bindik hadi bakalımMüzik son ses
Yaf hep anneme derim anne ben böyle çok sey istermiydim die annemden aldığım cvp hangi çizgi karakter varsa evdeydi dediYaaaaaç tavuk misali bizimkide
Sen bursadamisin benim eşim uludagda calisiyor kar motoru turu yaptiriyor birde fotogrâf çekimi 10 senedir beraber cikalim isterseGelirim tabi kız ayıp ettin senide Uludağ’a beklerim
Eeyy ahali zombi mahalli bilmem ne ne ne o yeeeHava kapalı hadi akalım arabaya bindik hadi bakalım
Oooo olmadı şimdi hemen öğren hemen atla dolaşa dolaşa çık gel bizleri ziyarete Türkiye’nin dört bir yanınaYaa benim ehliyet var araba var ama kullanamiyorum onu napcaz
bangır bangırrrrrrMüzik son ses
Evet canım Bursalıyım ne güzel Yaaa bol bol çık..Sen bursadamisin benim eşim uludagda calisiyor kar motoru turu yaptiriyor birde fotogrâf çekimi 10 senedir beraber cikalim isterse
Valla kullaniyodum da esim sagolsun millet karisina araba alir ben kocama aldimOooo olmadı şimdi hemen öğren hemen atla dolaşa dolaşa çık gel bizleri ziyarete Türkiye’nin dört bir yanına
Yok ya şaka maka pert edio insanı şuan çok kötüyüm ya boğaz kulak falan oldumKlima varken ruzgari napican
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?