Nedion bakalım nesin necisin ne ararsın bizim handa ahanda buradaHerkese GÜNAYDIN
Ooo kimler gelmiş kimlerrrGunaydinnnnnnnn
Ben geldim. Bacısı bişey sorcam daOoo kimler gelmiş kimlerrr
Nedion bakalım nesin necisin ne ararsın bizim handa ahanda burada
Ay valla bilmiyom ki canım ya bnim öyle bişi olmdi ama bkle ya bnceAdetime 10 gün kadar bı sure var. Çok özür dileyerek söylüyorum. İlişkiden sonra sıvı kan şekilde akıntı oldu. Acaba hamilelik mi test yapsan çıkarmı?
Hasa boş ne demekCan sıkıntısı girip bakıyor cikiyorum bacilarin derdiyle dertleniyom bazen gülüyor bazen üzülüyorum boş insan olunca boyle oluyor
Mesaji yeni gördüm canm evet bilerek yaptım eskitme yöntemiyle yaptım.Çok güzeeeelll olmuş üst tarafında gri gibi kalmış ama bi kat daha geçicekmisin yoksa bilerek mi öyle yaptın
Bugün test yapayım diyorum. Durduk yere niye kan gelsin kiAy valla bilmiyom ki canım ya bnim öyle bişi olmdi ama bkle ya bnce
Adetine 10 gün varsa keain diyemem ama yumurtlama kanaması da olabilir, tahriş olmuş olabilir periodun kaç gün kaç günde bir adet oluyorsun?Adetime 10 gün kadar bı sure var. Çok özür dileyerek söylüyorum. İlişkiden sonra sıvı kan şekilde akıntı oldu. Acaba hamilelik mi test yapsan çıkarmı?
Benim adetlerim düzenli değil. İlaç kullaniyorum. 2 senedir bekliyorum. Hiç gebelik yaşanmadı. Aslında bu günler yumrtlama günleri diye gösteriyor takvimde doğru dediğiniz gibi olabilir.Adetine 10 gün varsa keain diyemem ama yumurtlama kanaması da olabilir, tahriş olmuş olabilir periodun kaç gün kaç günde bir adet oluyorsun?
Hadi inşAllah yaaa.. Aklın kalmasın yap erken ama olsunBugün test yapayım diyorum. Durduk yere niye kan gelsin ki
Amin inşallah dualarınızı eksik etmeyin inşallah bu sefer olmuşturAllah büyük canım benim olur inşAllah stres yapma Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?