Bende öyle oluyorum bazen ya oqlumda qelip beni vuruyo saçımı cekip duruyo yatakda yok yok iki yapıştır sen uyu dioİyiyim kuzum kalkmaya uğraşıyorum ama yatak beni kendine çekiyor vallah
Off o dert çok kötü. Özel değilse neyi takıyosunUyuyamıyorum bacım kaç kez kalkıyorum dönüp duruyorum aklıma bişeyler geliyor sonra onu takıyorum falan dilan
Bende öyle oluyorum bazen ya oqlumda qelip beni vuruyo saçımı cekip duruyo yatakda yok yok iki yapıştır sen uyu dio
Yok bacım özeli falan kalmadı zaten yaşadıklarım pişmanlıklarım ve en önemlisi yaşayaöadoğım güzel zamanlar.. hepsi birden üzerime geliyo sanki bi el var boğazımda anlam veremiyorum kendimi sorguluyorum en başa dönüyorumOff o dert çok kötü. Özel değilse neyi takıyosun
İcinden gül kiz çekilir mi şimdi uykudan uyandıAllah iyiliğini versin sabah sabah ne güldüm çocuk uyandı
Keşke evlenmeseydm diosun demiYok bacım özeli falan kalmadı zaten yaşadıklarım pişmanlıklarım ve en önemlisi yaşayaöadoğım güzel zamanlar.. hepsi birden üzerime geliyo sanki bi el var boğazımda anlam veremiyorum kendimi sorguluyorum en başa dönüyorum
Allah iyiliğini versinİcinden gül kiz çekilir mi şimdi uykudan uyandıben gülecegim zaman parmağımı isiriyom
O öyledir peki evlendi mi o soruyu mu szi hiç çocuklari falanYalnızlık zor vesselam
Evlenmeseydim değilde herkesin kaderi farklı isyan etmiyorum haşa ama benim başıma niye geldi diyorum sadece yada biraz daha bekleseydim diyorum acele mi ettim diyorumKeşke evlenmeseydm diosun demi
Yok kuzum evlenmedi Tabiki hakkını yemem çok ilgilidir sürekli arar sorarO öyledir peki evlendi mi o soruyu mu szi hiç çocuklari falan
Her şekilde ne oluyorsa biz kadınlara oluyo evlensen herşey snde bütün yük üzerinde bosansan adın cikiyo millet farklı bakio herkes üzerine gelio gibi oluyo yanlız hissediyosun heleki bide çocuk olunca tam boyun kiriliyo işteEvlenmeseydim değilde herkesin kaderi farklı isyan etmiyorum haşa ama benim başıma niye geldi diyorum sadece yada biraz daha bekleseydim diyorum acele mi ettim diyorum
Yine sorcam ama nie boşandin kiYok kuzum evlenmedi Tabiki hakkını yemem çok ilgilidir sürekli arar sorar
Aynen kuzum aynen İnan artık çok yoruldum çok zor hele üç çocuk bazen tuvalate gitmeyi unuttuğum zamanlar oluyo İnan bunlaıyorumHer şekilde ne oluyorsa biz kadınlara oluyo evlensen herşey snde bütün yük üzerinde bosansan adın cikiyo millet farklı bakio herkes üzerine gelio gibi oluyo yanlız hissediyosun heleki bide çocuk olunca tam boyun kiriliyo işte
Allah yar ve yardımcın olsun sen ve senin gibilerin zor gerçekten bnim ablam da sen gibi boşandı ama çocuk yok onda yinede keske olmsydi gibi kelimeler yapıo inan çok kişi istedi ama korkuyo tekrar evlenmeyeAynen kuzum aynen İnan artık çok yoruldum çok zor hele üç çocuk bazen tuvalate gitmeyi unuttuğum zamanlar oluyo İnan bunlaıyorum
Amin canım benim inşAllah İnan zor o dertlenmesin çocuk yok arada denk gelme durumu yok Rabbim hayırlısını versin ablanada umarım yepyeni güzel bi sayfa açarAllah yar ve yardımcın olsun sen ve senin gibilerin zor gerçekten bnim ablam da sen gibi boşandı ama çocuk yok onda yinede keske olmsydi gibi kelimeler yapıo inan çok kişi istedi ama korkuyo tekrar evlenmeye
Hepiniz inşallah size pişmanlık vermesin Allah'ımAmin canım benim inşAllah İnan zor o dertlenmesin çocuk yok arada denk gelme durumu yok Rabbim hayırlısını versin ablanada umarım yepyeni güzel bi sayfa açar
Amin canım benim inşAllahHepiniz inşallah size pişmanlık vermesin Allah'ım
Günaydın canım.. nasılsın bakalımHerkese GÜNAYDIN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?