Niyet ettik gülmeye😂🥰

Off o dert çok kötü. Özel değilse neyi takıyosun
Yok bacım özeli falan kalmadı zaten yaşadıklarım pişmanlıklarım ve en önemlisi yaşayaöadoğım güzel zamanlar.. hepsi birden üzerime geliyo sanki bi el var boğazımda anlam veremiyorum kendimi sorguluyorum en başa dönüyorum

Keşke evlenmeseydm diosun demi

Evlenmeseydim değilde herkesin kaderi farklı isyan etmiyorum haşa ama benim başıma niye geldi diyorum sadece yada biraz daha bekleseydim diyorum acele mi ettim diyorum
Her şekilde ne oluyorsa biz kadınlara oluyo evlensen herşey snde bütün yük üzerinde bosansan adın cikiyo millet farklı bakio herkes üzerine gelio gibi oluyo yanlız hissediyosun heleki bide çocuk olunca tam boyun kiriliyo işte

Aynen kuzum aynen İnan artık çok yoruldum çok zor hele üç çocuk bazen tuvalate gitmeyi unuttuğum zamanlar oluyo İnan bunlaıyorum

Aynen kuzum aynen İnan artık çok yoruldum çok zor hele üç çocuk bazen tuvalate gitmeyi unuttuğum zamanlar oluyo İnan bunlaıyorum
Allah yar ve yardımcın olsun sen ve senin gibilerin zor gerçekten bnim ablam da sen gibi boşandı ama çocuk yok onda yinede keske olmsydi gibi kelimeler yapıo inan çok kişi istedi ama korkuyo tekrar evlenmeye

Allah yar ve yardımcın olsun sen ve senin gibilerin zor gerçekten bnim ablam da sen gibi boşandı ama çocuk yok onda yinede keske olmsydi gibi kelimeler yapıo inan çok kişi istedi ama korkuyo tekrar evlenmeye
Amin canım benim inşAllah İnan zor o dertlenmesin çocuk yok arada denk gelme durumu yok Rabbim hayırlısını versin ablanada umarım yepyeni güzel bi sayfa açar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…