- 11 Temmuz 2020
- 33
- 58
- 3
- 39
Yok aptallık etmeyi seviyorum sadece![]()
Yok canım öyle deme gırgır olsun diye yazisiyoruz surda herkes herseyin farkinda
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok aptallık etmeyi seviyorum sadece![]()
Kıymetimi bil bak adını her topiğe yazıyorumGördümşaşkın şey
![]()
Buyurun benim ne arzu etmiştiniz
Biri benden mi bahsetti kulaklarım yandı yavvv
Olur inşAllah canım Rabbim her zorlukla beraber bi kolaylık vermiştir tedavisi var ihmal etme kuzumAdetin mi düzensiz seninde. Canım ben pko hastasıyım 6 ay da bı oluyorum. Şimdi düzen için ilaç kullanıyorum. 2 ay düzenli oldu. Bakalım artık. Pko olduğu için doktor gebeliğin zor olacağını söyledi.
İnşallah bacısıOlur inşAllah canım Rabbim her zorlukla beraber bi kolaylık vermiştir tedavisi var ihmal etme kuzum
Senin şu fotolarada bitiyorum heİnşallah bacısı
İyiyim bebeğim civcivimi uyutmaya çalışıyorum sen napıyosun bakalımnapiyon canısı
![]()
Bende yediğim 2 tabak makarnanın pişmanlığını yaşıyorumİyiyim bebeğim civcivimi uyutmaya çalışıyorum sen napıyosun bakalım![]()
Ye kızzz can boğazdan gelir.. sonra mideye iner sonra yağ ve kilo olarak geri dönerBende yediğim 2 tabak makarnanın pişmanlığını yaşıyorum![]()
Yağ demeseydin iyiydiYe kızzz can boğazdan gelir.. sonra mideye iner sonra yağ ve kilo olarak geri döner![]()
Şey olsa keşke böyle çok kilolu olan yerimizden kesip atsak acımadanAy bu kiloları napacuuuk kız
Siziiiiinnnn hoş muhabbetinizi arzu etmiştim hanımefendcğimmmBuyurun benim ne arzu etmiştiniz![]()
Ne diyem ya yağ o yağları çıkarıp kenara koyup lazım olunca kullanabilsek ne kaaa güzel olurYağ demeseydin iyiydi![]()
![]()
Hemen geldimmSiziiiiinnnn hoş muhabbetinizi arzu etmiştim hanımefendcğimmm![]()
Ahh ahh keşke keşke. Göbeğimi kökünden sökerdimNe diyem ya yağ o yağları çıkarıp kenara koyup lazım olunca kullanabilsek ne kaaa güzel olur![]()