- 1 Haziran 2020
- 1.874
- 4.259
- 83
Ahh ahh keşke keşke. Göbeğimi kökünden sökerdim
[/QUOTE
Hazır sende varmış benimkinide yollayayım mı![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahh ahh keşke keşke. Göbeğimi kökünden sökerdim
[/QUOTE
Hazır sende varmış benimkinide yollayayım mı![]()
Şeeeeuuuyyyyy bu pek iyi bi fikir değilQUOTE="Mavim25, post: 64487768, member: 962897"]
Şey olsa keşke böyle çok kilolu olan yerimizden kesip atsak acımadan![]()
Şeeeeuuuyyyyy bu pek iyi bi fikir değilAkşam deneyelim mi kız![]()
Gitmiyorlar bacım napak tek çare bu kaldıŞeeeeuuuyyyyy bu pek iyi bi fikir değil
Yani acimasa son çare o olcak. Gitmiyo bacı neler yaptım orda kendine ortam kurmuş bağımsızlığını ilan ediyoŞeeeeuuuyyyyy bu pek iyi bi fikir değil
KıııızzzYani acimasa son çare o olcak. Gitmiyo bacı neler yaptım orda kendine ortam kurmuş bağımsızlığını ilan ediyo![]()
Aaaaaa bende sana maşamın markasını söylemem o zamanSöylemem kıskançlık yapma lutfen![]()
Bende gider adnandan öğrenirimAaaaaa bende sana maşamın markasını söylemem o zaman![]()
Aaaaaaaa öyle derlerse bende yapamamHiccf diyetle ugrasamiycam bacı ya. Şimdi onlar tatlı yeme makarna yeme diycekler olmaz yapamam![]()
![]()
Adnandan ancak nasıl ayakta uyunulur onu öğrenirsinBende gider adnandan öğrenirim![]()
Kız bı sabah 9 da yedim bide 30 dk önce düşün bide akşam eşimle yerim oda ekmeğe ağırlık vermemAaaaaaaa öyle derlerse bende yapamam
Ben sadece spor yapıyom
Birde aralıklı yiyorum ama yiyorum yani
Nihalin maşasını alırımAdnandan ancak nasıl ayakta uyunulur onu öğrenirsin![]()
Eeeeee ekmek yemiyorsan verirsin aslında guatr vs var mıKız bı sabah 9 da yedim bide 30 dk önce düşün bide akşam eşimle yerim oda ekmeğe ağırlık vermem
Nihalin maşası iş görmüyor hep benden alıyordu kıskanç o almaları sever zaten Behlül de elimden almaya çalıştıNihalin maşasını alırım![]()
Yok canım ama kendimi bildim bileli göbeğim hiç gitmedi. Normalde kilo veriyorum ama kalça ve yüzden gidiyo zaten benim tek sorunum göbek. Bı ara mekik falan çekiyordum. Ama şimdi bebek olur bilemem diye korkuyorumEeeeee ekmek yemiyorsan verirsin aslında guatr vs var mı